.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    И аз се чудя дали да започвам моите сега или след Нова година (по география)

оооооооо мацко няма да успееш ......казват ти го от опит, аз почнах септември да се готвя и не успях....имам на изпита 4-ка.Абсурд е да можеш ( не че нещо те обиждам) това са към 25-30 теми, данните се променят страшно много и бързо,а и ако не си ходила на уроци във ВУЗ-а където искаш едва ли ще успееш.Тази година заварших...колко ли теми и данни съм прочела, ма да ходя на курсове в Свищов няма да стане.Аз моге да ти дам теми и данни, но е много трудо.Мен ме приеха в Свищов, но отказах.....и реших до година с математика.
    Географията ще ти е много трудна, а и зависи на какво ще се явяваш....Темата от една страна е ледна, защото имаш 5 часа....а при теста също е лесно макар че там са три предмета и можеш да ползваш четиризначните таблици....Но щом си решила с география почвай от сега - давам ти съвет ( половината от класа кандидатствахме с география, хора които ходиха на уроци към УНСС само си дадоха парите и нещо не направиха.По-добре е ти сама да си вземеш темите или тестовете и сама да се готвиш) почвай да се готвиш от сега.Ако искаш драсни едно ЛС и ще ти помогна.Успех на всички с подготовката

Това пък егати тъпия пост!Аз тази година кандидатствах с география-теми.Пълба простотия е,че ако не ходиш на уроците,които предлага съотвения ВУЗ е абсурдно да те приемат.Аз не съм ходила и ме приеха.
    Моят съвет е да тръгнеш от средата на септември на уроци,за да си си взела всички теми до края на зимата.Април месец се явяваш на предварителен изпит,изкарваш си яка оценка и после кеф!Аз април месец изкарах 5,50 във ИУ-Варна и другаде не съм кандидатствала никъде.Успех.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Повече от фен
    Град
    София
    Аз започнах да се готвя от 15-ти Септември изпитите по математика и до първия ми изпит който беше на 12.07.07 бях готов така,че ако ще се готвите почвайте от рано,защото няма да усетите кога ще мине времето УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Guest
    Izkarah edin kurs po himiq uj za Medicinska i posle reshih, che ne shta da hodq tam! Ama se chudq, ne stiga che stavah rano, bqh neadekvatna tam i s myka se sysredotochavah 4 chasa... po-dobre da si bqh sednala v nas da cheta. Sichko si zavisi ot choveka, tiq deto iskat i bez uroci she se opravqt, da ne govorim, che nqkoi nqmat pari za takiva glezotii... Sedash si na zadnika i tva e, na koito mu se uchi she se opravi i bez uroci. Az sega shte sym 12 klas, ama she si cheta v nas.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си