Цитирай Първоначално написано от nofi
Цитирай Първоначално написано от Triple-H
Цитирай Първоначално написано от Fyrforanche
ами ти осъзнаваш,че не си виновна...просто така е станало-по случайност.Няма друг начин освен да говориш с гаджето ти ПАК и да се опиташ да му обясниш.Явно и той много те обича успех
Проблема е там, че преди известно време с него се скарахме защото той не ме беше разбрал. На кратко ситуацията беше такава-в сероизен разговор той ми обяснява колко ме обича, при което аз казвам, че ми трябва време да си изясня своите чувтва към него и т.н., а той разбира буквално "Аз смятам, че си с мен за едното ебане, че съм ти за бройката!", а аз бях далеч от тази мисъл. Когато се видяхме и му обясних той това го прие като моя грешка и каза, че ми дава шанс, но втори път няма да ми даде шанс. Сега со някъде може да има причина да ревнува, и знам, че няма да ми даде шанс...
Е този човек от дума не разбира ли ? Една нищожна случайна целувка от Добър приятел ? Стават сложни нещата
Трудно му е да разбере от дума! А и с него нещата никога не са прости! Той е по-особен характер, за това му трябва по-особен подход, но за съжаление аз все още не съм го открила
Добре де какво са си казали с неговия приятел ? Нещо не ти ли каза ?
Честно казано беше ме страх да попитам! Иначе когато след това се качихме в колата (приятелчето беше още с нас) ми каза "Аз вече като ви видя заедно ще те подминавам, защото не искам да се карате заради мен!" и аз му казах "Едва ли ще ни видиш отново заедно!" и тогава Георги каза "Ми като го слушах и аз така мисля!"
Ами ако се съберете и 3мката да си поговорите ? И да светните гаджето ти за какво става дума ?
И аз го обмислям тоя вариант, ама приятелчето в други ден заминава за морето и утре трябва да си оправя багажа. А и гаджето като реши е неоткриваем! Може още утре да си хване гъза в ръка и да замине за селото си Там и да ида не мога да го намеря, а той може с месеци да стои там.
Ами хващаш приятелчето си и намираш Георги ... Казваш му да званне на гаджето ти ... нали там да си оговорят среща .... Оговаря го ... И вместо Георги му се натрисате вие 2мата