- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- дънки на голо
vinagi sam s belio...![]()
![]()
xexe az si xodq s belio , pone zasega!!!ne za drugo no smqtam 4e nqma da mi e komfortno, osobeno s dunki!!!
![]()
Дънки без бельо?Защо не?Само че не бих казала,че ще е особено комфортно с тия ръбове ... Пък и не мога да си представя да нося някакви дрехи без бельо.Мисля,че е много по-удобно да се носи бельо.
Първоначално написано от Чичови
![]()
![]()
![]()
![]()
a otnosno temata est 4e nosq belio
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
венаги нося бельо .. било то под дънки, панталони или пола !
~cLose t0 yoU~
Nosila sam i danki nez belio i klinove i pantaloni i rokli,no opredeleno se 4ustvam nqkak si ...ne to4no nekomfortno ,po to4no stranno.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
ne,ni6to ne nosq na golo,neudobno e,4uvstvam se nekomfortno
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ми нз какви дънки носите, но въобще не дере. Не виждам какво му е нехигиеничното. Какво вече казаха по- горе дали ще си без или с някви оскъдни прашки- няма разлика. Нося дънки без бельо не мисля и ми е удобно, и се чувствам по свободно. А и е секси.
podkrepqm te
naistina e po udobno i sexi
ponqkoga
\Първоначално написано от monityY
/
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Opredeleno nai-to4noto mnenie do momenta!Първоначално написано от sexy_for_you
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
ne,ne mi e udobno taka,moje da sa nekvi oskadni bikini,no bez tqh nemoga
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
нова мания да ходиш без бельо бати тъпото пфффф![]()
никога не бих излязла с дънки и отдолу без нищо..![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Така се пренасят мн болести !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не
naistina e adski gadno i nehigeinichno no imah syochenichka koqto noseshe dynki bez belio i dynkite i bqha adski mizerni i napravo neznam ama i tq beshe mizernica aeee shte povyrnaaaa
LIVERPOOL FOREVER !!!
Не!Винаги ходя с бельо
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*
edna priatelka hodi taka i obesnqva 4e go pravi za6toto mrazi da i se vijda belioto a tq hodi s mnogo plitki danki
чак болести не знам , не знам дали има ДЪНКОВИ ВЪШКИ ама не е некфо хегиенично![]()
![]()
![]()