- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- дънки на голо
Първоначално написано от LoLiPoP4o`
хаха и в моя я има една такава и просто като обуе дънките от месец непрани и като седне и сичко изкача![]()
Пък по темата -винаги нося бельо,все пак за тфа са го измисли хората да се носи.И ми се стува някак си некомфортно без бельо,но е въпрос на лично предпочитание
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
не не бих носила ,макар че когато съм с прашки по 2 см плат все едно съм без тях![]()
da osobenno prez lqtoto,a i kakvi bolesti sled vsqko obli4ane gi pera
yYyyyyyyyyyyyyyy.............. maleee male ....bahti nehigienii4nite hora f too0 sait ... nik00ga ne sam nnosila dankii bez belio.... uuu gad0sttt ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...
отде да зн може да ти влезе конец или да се запушиш с пръст или калПървоначално написано от alice sw
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo , neshto umn0 kazano nai-nakraq . =D>Първоначално написано от VerryBerry
:P
.
... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...
Не, не ходя без бельо![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз пък ходя без дънки и без бильо![]()
![]()
Щото иначе ми е ДИСКоРмФортно
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ЕЕхаа и от къде минаваш!?Първоначално написано от ErinEverly
![]()
По темата не никога .
Light The Universe
тя мъже не поглежда, не се класираш 'бро...Първоначално написано от Valar
![]()
Пхаха,не..с бельо си ходя
Сериозно ли бе!?Първоначално написано от machoka
![]()
Light The Universe
Ххахааха.... Поглеждам бреПървоначално написано от Valar
Стига си лъгал!
Ма ги поглеждам за по веднъж
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ne est
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
експлоататорка на мъжки.. сърца.. и други първични полови белези...![]()
kvi bolesti be hora az ot godini hodq taka i nqmam problemi vajna e li4nata higiena sled vsqko obuvane v peralnqta
Глей кви глупости говориш сега! Аз съм добро момиче! 3 пъти на седмица ходя на църква!Първоначално написано от machoka
![]()
Erin Everly
Само за еднократна употреба язък!Първоначално написано от ErinEverly
Light The Universe
mnogo po udobno mi e bez belio otkolkoto s gadnite pra6ki
Първоначално написано от Valar
Мъжете сте като подметките - изтърквате се прекалено бързо.
Erin Everly
Лелее това в коя книга го прочете дарлинк!?Мъжете сте като подметките - изтърквате се прекалено бързо![]()
Light The Universe
Оскар Уайлд, ма смених "жени" с "мъже"Първоначално написано от Valar
![]()
едит: който успее да ми изквичи влюбено, като този челяк, обещавам да го зема![]()
![]()
Erin Everly
не, не нося! нехигиенично и неудобно е!![]()
Супер е неудобно.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more