- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- поредната моя тема...
добър вечеркак сте? дали има някое момиче от пловдив тука?
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ем виж тема пуснах ама немам късмет![]()
Пич, прекаляваш с тея теми.![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Вярно си е.Първоначално написано от ^Sam90^
П.П. Аз съм момиче, ама ако тръгнеш да ме сваляш - ще си сменя пола. честна котешка![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ако искаш така да привлечеш внимание си го смениПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
иииииииииибаси скуката бееее пфффууу кажете нещо че компа напрао ша ми са напука
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Забравих педерастките наклонности. Е, малшанс. Оставам си малко сладко момиченценценценценце...Първоначално написано от tuzaro
![]()
П.П. Абе след 3 месеца правя 18, май не съм толкоз малка![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Къф тоз бебо в подписа тиПървоначално написано от Iv4eTy
Бебе ли си имаш?..
![]()
хахахаха не така викам на мойто момче :P млада съм още за бебета иначеПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от Iv4eTy
Бъзикам се.
Пф, студено ми е на краката, ама мързела си каза думата.![]()
хах мн ми е познато... аз тъй като пусна климатика и по едно време замръзвам ама ме мързи да стана да зема дистанционото да го спра... мързела е голяма работа....Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Пък аз си мисля че съм мързел...Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
пф, не е като да гладуваш 3-4 дни, щото вашите ги няма и те мързи един сандвич да си направиш![]()
Собственост на Canis_Dirus
Иии ко викате прайте.. гледам някой жени си търсят ... :P
тва памучното коте смени ли си пола вече че нещо искаше да и се обърне внимание
Е ти пък има и други начини да бъде забелязан човек... да се хвърли отнякаде.... да се гръмне на публично място...Първоначално написано от tuzaro
![]()
да ама тя каза че ше си сменя пола...Първоначално написано от Iv4eTy
А и да зема да питам що подяволите ми е толкоз намален аватара ?!?!?!?!![]()
щот на сички направиха ограничения и не може да е по голям от 100 на 100
пфуу баси нямат си друга работа ей с аватарите ще се опраят ...![]()
ми сложи си картинката в подписа и ше ти е голямааз така направих
Първоначално написано от Iv4eTy
когато е твърде голям - пречи
Собственост на Canis_Dirus