.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Stoyancho
    Guest

До момичетата

Какво наи-много ви възбужда у 1 момче ? Начин на обличане , прическа , характер и тн ? И ако е някое от тях какви трябва да са те според вас

Супер фен
    Град
    Венера
    Да не е кретен.
    Вече почти няма такива

Има има.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Абе кво значи кретен?!?
    Така и не знам...аз се мисля за кретен а казват че съм бил много мил е понякога съм идиотясвал ама по принцип съм бил мил...как става тва бе...кво представляват кретените
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    София
    До колкото знам, ги възбужда тялото, лицето. От тялото май най-много наблягат на ръцете, гърдите и гърба - особено ръцете и гърба. Обичат да се чувстват сигурни в обятията на мъж, който може да я пази. Не става дума, че си мислят, че някой ще ги нападне, а просто мисълта, че са сигурни.
    Лицето е важно, защото, дори да имаш тялото на Мистър Свят, ако във фейса си трагедия... не можеш да се надяваш на много
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

tqloto, feisa... i hubav parfium.. lele deistva mi kato afrodiziak napravo

Град
    V mechtite si
    Тялото на първо място след това ръцете,мн ми харесва широка длан с дълги пръсти и нежна кожа побъркват ме ...парфюма също и очите разбира се
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Ами аз винаги гледам очите и характера и след тва другите неща
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами не знам за другите но аз лично не мога да се възбудя само от едно тяло или едно лице колкото и хубаво да е то.Аз се възбуждам повече от отношението на момчето ми,от думите му,от начина по който ме гледа а не от вида му защото дори да ми дойде потен,мръсен и изморен от работа пак бих правила секс с него

Мега фен Аватара на Blab
    Смехът.Гласът....и косми, ама косми ти казвам)(съвсем сериозно)
    пп:Ти попита кое най-много)
    ей този екземпляр ме кара да настръхвам... ТОЗИ)

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    всичко в него ме възбужда

Mi men moje da me privlekat fizicheski mn neshta kato naprimer tqlo, sladka mucunka, gotin parfum, sexy glas ili prostonachina po koite se darji ili neshtata koito mi kazva. Mnogo individualno e tova
    Ayudame olvidarte si te vas!

Град
    Eee..bee..Varna
    Очите,усмивката ии.. спортното тяло.. ако има такова
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Като качества ме възбужда високия интелект. Ако проведа интелигентен разговор с момче, веднага се възбуждам. Сещам се когато с мъжа ми се запознахме и отидохме на кафе - 2 часа ми обясняваше различните видове тестостерон, различните химии и пр, а аз стоя и го гледам с влажен поглед...

Като външни черти - възбужда ме масивния гръден кош и прасците.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    hubav parfum,kogato usetq maj s hubav parfum prosto ne moga da ostana bezrazli4na,slabost mi sa
    est da ne e nqkoi le6,no tova mn mi pravi vpe4atlenie
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Като качества ме възбужда високия интелект. Ако проведа интелигентен разговор с момче, веднага се възбуждам. Сещам се когато с мъжа ми се запознахме и отидохме на кафе - 2 часа ми обясняваше различните видове тестостерон, различните химии и пр, а аз стоя и го гледам с влажен поглед...

Като външни черти - възбужда ме масивния гръден кош и прасците.
    КАЖИ МУ ДА НЕ ХОДИ НА ФИТНЕС И ДА ЗЕМА ХИМИИИ ЧЕ СА ВРЕДНИ!!! А САМО ДА ХОДИ НА ФИТНЕС

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    darjanieto mu sred horata
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ивайло ме възбужда. Другите нямат никакъв шанс. А какво най-много. Устните, миглите и носа му. Луда съм по тях!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, това как изглежда би ме възбудило доста.Тялото му, начина, по който ме гледа и т.н.

Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    OBOJAVAM MAJKI PARFUMI.
    NO KOLKOTO I DA MU E HUBAV PARFUMA VINAGI GLEDAM PARVO 2 NE6TA-VAN6EN VID I HARAKTER.A 4AK TOGAVA PARFUMA

всичко...но най много лицето или по точно очите+устните
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    Мда

Тялото , най - вече коремчето (плочки офф... ) и дупето.Освен тва парфюма...и той също е мн важен.Тва ме възбужда мен , но всеки е различен.

Възбуждат ме неща, които може да са странни за днешното поколение метросексуални и момичета, харесващи такива...възбужда ме мъжествеността. Стремя се да съм независима, но обичам да усещам силата и мъжествеността на човека до мен. Възбуждат ме брадясали мъже с дълги коси /дългата коса е много мъжествена, поне за мен/...възбуждат ме мъжете, показващи сила /което не означава да се бият/. Възбужда ме в сексуално отношение да доминира /в повечето случаи/, да ме желае и да е спонтанен...

Мъжките аромати и на мен ми действат възбуждащо. Особено някои афтършейви

АА, възбуждат ме мъже, свирещи метъл. Или "пеещи" дет метъл Мъжо само да беше метъл...щях да си падам по него 2 пъти повече /ако е възможно повече /. Възбуждат ме и доста други неща.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си