.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Mariolina
    Guest

Имам проблем!!!

Ами зна4и имам 4увството 4е не с развивам както трябва!Имам бяло те4ение и аз усещам когато то идва но винаги са ми оцапани гащите в на4алото на дудата така да се изразя!Е, добре де оттам ли идва цикъла?
    САМО ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ОТ КОЯ ДУПКА ИДВА МЕСЕ4НИЯТ ЦИКЪЛ??? И къде се намира тя?????????????????????????????????????????????? ????????????????

Guest
    забравих да кажа 4е нямам цикъл все о6те не ми е до6ло!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Guest
    не ме подигравайте и не се смейте много ви е лесно на вас БАВНЯРИ!!!

Идва от единствената възможна дупка...за бога... ...Има го във важна тема....прочети малко за менструалниця цикъл там и не пускай друг път такава глупава тема...

Град
    nqkade tam
    7 dupka ot gore nadolu \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Ако си ходила на басейн или плаж няма какво да се чудиш- от това е, бялото течение може да се появава от всичко. И излиза от влагалището, пикочния канал си е само за пишкане . Ако имаш сърбеж, парене и т/н е добре да отидеш на лекар, ще изследват каква гъбична инфекция имаш и съответно лекарства. Най- простото нещо , което можеш да направиш у дома е: в 1 литър преварена вода да разтвориш няколко супени лъжици хлебна сода и да се измиеш. Ще ти олекне, но е временно решение

Ами би тяяло да идва от клитора...
    Fitness Forever

hahahahah...bahti bavnata...za6to pi6e6 v takiva forumi samo da se izlaga6, pitai nqkoi priqtelka

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    7 dupka ot gore nadolu \/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не ме подигравайте и не се смейте много ви е лесно на вас БАВНЯРИ!!!
    я се замисли, първо с какви глупости ни занимаваш и после ни наричай бавняри

Голям фен Аватара на Devilka
    Дете,на колко си години? Имаш ли 10?

Re: Имам проблем!!!

Цитирай Първоначално написано от Mariolina
    САМО ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ОТ КОЯ ДУПКА ИДВА МЕСЕ4НИЯТ ЦИКЪЛ??? И къде се намира тя?????????????????????????????????????????????? ????????????????
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

E tva e nechoveshko! Momichence vushishtavam tise za smelosta da popitash, no vse pak ochevidno imash dostup do internet, ako vashitesa tolkoz zastrelqni nishto da ne ti obqsnqt,ami pogledni v nqkoi sait ima tolkova mn polezna informaciq.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    От ануса,от там го чакай,току виж вземе да дойде. Както ти казаха,вече поразрови се малко,попрочети за да си подготвена за това,което ти предстои.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Бялото те4ение може да е признак за много неща,инфекция,настинка,при нак ,4е скоро ще ти дойде и др.Добре ще е за теб да поговориш с възрастен 4овек,например майка ти,тя ще е най-подходящия 4овек за тази работа.Хубаво е 4овек да се интересува какво се слу4ва с него,за това след разговора с майка ти,можеш да се консултираш с лекар.И не се притеснявай,това се слу4ва на всяко моми4е,това не е проблем,не влагай излишни емоции,няма за какво да се притесняваш горе главата
    * Love Is All Around *

Guest
    ИЗТИЧА ОТ ЧЕТВЪРТАТА ДУПКА НА ВТОРИЯ ЕТАЖ,ДО ТРЕТАТА ДУПКА-ВЛЯВО!!!!!!!ЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ОТТАМ ИДВА ЦЯЛАТА РАБОТА

Guest

Re: Имам проблем!!!

Цитирай Първоначално написано от Mariolina
    Ами зна4и имам 4увството 4е не с развивам както трябва!Имам бяло те4ение и аз усещам когато то идва но винаги са ми оцапани гащите в на4алото на дудата така да се изразя!Е, добре де оттам ли идва цикъла?
    оф абе да ти иимам проблемите савсем наред си си.и мн добре си са развива6.и да оттам идва цикала.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ИЗТИЧА ОТ ЧЕТВЪРТАТА ДУПКА НА ВТОРИЯ ЕТАЖ,ДО ТРЕТАТА ДУПКА-ВЛЯВО!!!!!!!ЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ОТТАМ ИДВА ЦЯЛАТА РАБОТА
    OnLy God CaN Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си