- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем!!!
Ами зна4и имам 4увството 4е не с развивам както трябва!Имам бяло те4ение и аз усещам когато то идва но винаги са ми оцапани гащите в на4алото на дудата така да се изразя!Е, добре де оттам ли идва цикъла?
![]()
![]()
САМО ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ОТ КОЯ ДУПКА ИДВА МЕСЕ4НИЯТ ЦИКЪЛ???
![]()
![]()
И къде се намира тя?????????????????????????????????????????????? ????????????????
забравих да кажа 4е нямам цикъл все о6те не ми е до6ло!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
не ме подигравайте и не се смейте![]()
![]()
много ви е лесно на вас
![]()
![]()
БАВНЯРИ!!!
Идва от единствената възможна дупка...за бога...![]()
![]()
...Има го във важна тема....прочети малко за менструалниця цикъл там и не пускай друг път такава глупава тема...
![]()
7 dupka ot gore nadolu \/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако си ходила на басейн или плаж няма какво да се чудиш- от това е, бялото течение може да се появава от всичко. И излиза от влагалището, пикочния канал си е само за пишкане. Ако имаш сърбеж, парене и т/н е добре да отидеш на лекар, ще изследват каква гъбична инфекция имаш и съответно лекарства. Най- простото нещо , което можеш да направиш у дома е: в 1 литър преварена вода да разтвориш няколко супени лъжици хлебна сода и да се измиеш. Ще ти олекне, но е временно решение
![]()
hahahahah...bahti bavnata...za6to pi6e6 v takiva forumi samo da se izlaga6, pitai nqkoi priqtelka![]()
я се замисли, първо с какви глупости ни занимаваш и после ни наричай бавняриПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Mariolina
![]()
![]()
![]()
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
E tva e nechoveshko! Momichence vushishtavam tise za smelosta da popitash, no vse pak ochevidno imash dostup do internet, ako vashitesa tolkoz zastrelqni nishto da ne ti obqsnqt,ami pogledni v nqkoi sait ima tolkova mn polezna informaciq.
Ayudame olvidarte si te vas!
От ануса,от там го чакай,току виж вземе да дойде.Както ти казаха,вече поразрови се малко,попрочети за да си подготвена за това,което ти предстои.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Бялото те4ение може да е признак за много неща,инфекция,настинка,при нак ,4е скоро ще ти дойде и др.Добре ще е за теб да поговориш с възрастен 4овек,например майка ти,тя ще е най-подходящия 4овек за тази работа.Хубаво е 4овек да се интересува какво се слу4ва с него,за това след разговора с майка ти,можеш да се консултираш с лекар.И не се притеснявай,това се слу4ва на всяко моми4е,това не е проблем,не влагай излишни емоции,няма за какво да се притеснявашгоре главата
![]()
ИЗТИЧА ОТ ЧЕТВЪРТАТА ДУПКА НА ВТОРИЯ ЕТАЖ,ДО ТРЕТАТА ДУПКА-ВЛЯВО!!!!!!!ЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ОТТАМ ИДВА ЦЯЛАТА РАБОТА![]()
оф абе да ти иимам проблемите савсем наред си си.и мн добре си са развива6.и да оттам идва цикала.Първоначално написано от Mariolina
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !