- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една история
Както написах по горе - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...085447#2085447Първоначално написано от lyly_lili
Сам си карай и със 220 км/ч... твой си е живота прави си каквото искаш с него, но да си толкова безотговорен и да застрашаваш друг млад живот... и да е истинска и да не е истинска историята момичето/жената винаги мисли по-трезво, разумно и инстинктивно. Ето какво става когато искаш да събудиш емоции и в същото време не преценяваш ситуацията.
Оф, тоя е бил ного тъп - докато се обяснява, сеедно е в сапунка, 3 пъти да е изкасил мотора и бавно щеше да спре...![]()
Не е тъжна, по-скоро е глупава.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
фантазията на някой бозаджийски мозък ,която иска да предизвика уж сълзи в 12-13 год романтични душици на момичетата...омг.. не знам само ако е истина, как са разбрали тея дето са писали във вестника ,че тя му е казала ,че го обича...би тряало и те да са там![]()
![]()
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Ау какви са тези недействителни истории, който го е измислил това е доста глупав...
ole ako shtete vqrvai te ochite mi se nasalziha....male tui istina li e ..mn gadno...i mom4eto taka e kazalo..bahti..ot edna strana e mn hubavo ot negova strana e mn hubavo kak e iskal da 4ue 4e go obicha da go pregrne i i dava tva....male..![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Съгласна съмПървоначално написано от MajeStic
![]()
Инак по темата - истина, не истина - има си поука. Аз лично бих предпочела ако попадна в такава ситуация, да не се жертва за мен, а аз за него. Ако се обичаме - по-добре аз да умра, отколкото цял живот да скърбя за него и да ми тежи жертвата му. Не бих имала сили да започна друга връзка. Започна ли такава - веднага ще ми стане гузно, че той се е жертвал за мен, а аз съм тръгнала да тичам по други. Просто, ситуацията е отвратителна наистина, ако се поставиш на мястото на момичето.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
m tova naistina e mn tujno. ;(;(;(;(;(;(;(