.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: gubi4ki ili?

huh
    Guest

gubi4ki ili?

zna4i naskoro s priqtelq mi pravehme seks na plaja...toi ne6to se bee6 razgore6til tv mn i malko me poodra no az mn mn ne obarnah vnimanie...na sledva6tiq den oba4e polu4ih mn silen sarbej vaginalen....koito tu se poqvqvav tu go nqma....promih se s laika nqkolkko pati...nqmam te4enie ,no me sarbi....ina4e kato se izmiq minava no sle dizvstno vreme pak me zasurbqva...ta vaprosa mi e ...tova gubi4ki li sa spored vas...i ako da dami kajete imeto na hap4etata i krem4eto s koeo se majete az 6te ida na ginekolog no mi e interesno....

Абе тои гинеколога си знае работата.Ама не вервам да са гъбички.

Супер фен
    Град
    Венера
    Знаеш ли...
    Аз много обичам да казвам, че за всичко си има хора.
    Май е време да разберете, че на света има и лекари.
    Защото взе да ми писва от хидри :/

Повече от фен
    ...

Guest

Re: gubi4ki ili?

Цитирай Първоначално написано от huh
    zna4i naskoro s priqtelq mi pravehme seks na plaja...toi ne6to se bee6 razgore6til tv mn i malko me poodra no az mn mn ne obarnah vnimanie...na sledva6tiq den oba4e polu4ih mn silen sarbej vaginalen....koito tu se poqvqvav tu go nqma....promih se s laika nqkolkko pati...nqmam te4enie ,no me sarbi....ina4e kato se izmiq minava no sle dizvstno vreme pak me zasurbqva...ta vaprosa mi e ...tova gubi4ki li sa spored vas...i ako da dami kajete imeto na hap4etata i krem4eto s koeo se majete az 6te ida na ginekolog no mi e interesno....
    Иди си на лекар и ще получиш нужната информаия! Не експериментираи да не стане пакост

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Залей си я със спирт.....за дезинфекция Иначе сериозно-иди на лекар...ние тук даже не виждаме...като имате такива проблеми слагайте и снимки бе деа...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Залей си я със спирт.....за дезинфекция Иначе сериозно-иди на лекар...ние тук даже не виждаме...като имате такива проблеми слагайте и снимки бе деа...
    Е дано да не ядеш като се натъкнеш на подобна снимка.Пу да не е в моита манджа.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Абе майтап беше това горе...иначе не съм гнуслив кво
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си