- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До момичетата
aide weche e wreme traesh s toq,ne mislish li?drugite nqmali shans.ahAHHAHAHAHA.. nqmali i kato nqmat da si rejat glawite,a? patkaПървоначално написано от krem4et0
Аз се чудех що не ме харесватПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Дълга коса, леко брадясал вид, неглиже.С най- обикновена тениска ( да не е розова и без светещи надписи) и най- обикновени леко смъкнати панталони и кецове. Да е екстремен и да обича щурите неща, да е леко романтик, отнесен и мечтател. Да свири на китара или поне да слуша рок и метал. Да има момчешки чар, но да знам, че мога да разчитам на него. Това е перфектното момче![]()
Ненапразно използва връзки и дава доста пари за тези химии. Беше ги взимал доста пъти преди, направи си пълна кръвна картина - абсолютно всичко му е наред, здрав като бик. Но той успява да си намери наистина качествена химияПървоначално написано от MAiK88
П.П. Общата му култура не се ограничава до тема ”химия”. Когато ми заговори за психология просто млъквам и се наслаждавам подмокренаПак имах предвид влажния поглед де
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И аз съм такаПървоначално написано от `Death`Whore``
Даже преди имах фетиш към дългата коса - не можех да изпитам сексуално привличане към момче/мъж с къса коса или гола глава. Слава богу, само си мина
П.П. Мразя плочки на коремаОбичам малки шкембенца
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Аз нямам фетиш, просто като цяло изглежда много яко...прави вида по-брутален![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
tqloto,na4in na obli4ane,pri4eska,nai4n na govorene,laskite i si4ko![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
О, да, начина на говорене е много важен - да не е монотонен и бавен.. Като на бавноразвиващ..Първоначално написано от monityY
Обичам експресивна, бърза, огнена реч - като моята
![]()
За държание-да е збавен,да не се интересува от хорското мнение,защото има свое лично,от време на времеда пуска по някоя простотия за уют,да умее и оби4а да говори и насериозни теми.Психологията е необятна и мн ми харесват вещите по тая тема.Обичам когато не се съгласява със всяка моя дума и да спорим-иначе доскучава!Да е импулсивен и непредсказуем!
И МОМЧЕТА,В ПОГЛЕДА МУ Е ЦАКАТА!!!!
Първоначално написано от sexita
ей затова не искам да си ка4а дупИито на аватара,опасявам се дори само от мисълта за броя на неприли4ните съобщения в личната ми поща
![]()
Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Сексуално чудовище такова :Р Аз не си падам по дупета, споко![]()
Нен ме кефи много как ходи мъжът...едно такова властно...леко смешно всъщност...но в съчетание с коженото яке, кубинките, пуснатата коса и слънчевите очила...УУууу...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Мен най-много ме кефят очите и усмивката,също така и фигурата,лицето,характера, о най-вече очите и усмивката.![]()