.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ивайло ме възбужда. Другите нямат никакъв шанс. А какво най-много. Устните, миглите и носа му. Луда съм по тях!
    aide weche e wreme traesh s toq,ne mislish li?drugite nqmali shans.ahAHHAHAHAHA.. nqmali i kato nqmat da si rejat glawite,a? patka

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Да не е кретен.
    Вече почти няма такива
    Аз се чудех що не ме харесват

Дълга коса, леко брадясал вид, неглиже.С най- обикновена тениска ( да не е розова и без светещи надписи) и най- обикновени леко смъкнати панталони и кецове. Да е екстремен и да обича щурите неща, да е леко романтик, отнесен и мечтател. Да свири на китара или поне да слуша рок и метал. Да има момчешки чар, но да знам, че мога да разчитам на него. Това е перфектното момче

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от MAiK88
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Като качества ме възбужда високия интелект. Ако проведа интелигентен разговор с момче, веднага се възбуждам. Сещам се когато с мъжа ми се запознахме и отидохме на кафе - 2 часа ми обясняваше различните видове тестостерон, различните химии и пр, а аз стоя и го гледам с влажен поглед...

Като външни черти - възбужда ме масивния гръден кош и прасците.
    КАЖИ МУ ДА НЕ ХОДИ НА ФИТНЕС И ДА ЗЕМА ХИМИИИ ЧЕ СА ВРЕДНИ!!! А САМО ДА ХОДИ НА ФИТНЕС
    Ненапразно използва връзки и дава доста пари за тези химии. Беше ги взимал доста пъти преди, направи си пълна кръвна картина - абсолютно всичко му е наред, здрав като бик. Но той успява да си намери наистина качествена химия

П.П. Общата му култура не се ограничава до тема ”химия”. Когато ми заговори за психология просто млъквам и се наслаждавам подмокрена Пак имах предвид влажния поглед де

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Възбуждат ме неща, които може да са странни за днешното поколение метросексуални и момичета, харесващи такива...възбужда ме мъжествеността. Стремя се да съм независима, но обичам да усещам силата и мъжествеността на човека до мен. Възбуждат ме брадясали мъже с дълги коси /дългата коса е много мъжествена, поне за мен/...възбуждат ме мъжете, показващи сила /което не означава да се бият/. Възбужда ме в сексуално отношение да доминира /в повечето случаи/, да ме желае и да е спонтанен...

Мъжките аромати и на мен ми действат възбуждащо. Особено някои афтършейви
    И аз съм така Даже преди имах фетиш към дългата коса - не можех да изпитам сексуално привличане към момче/мъж с къса коса или гола глава. Слава богу, само си мина

П.П. Мразя плочки на корема Обичам малки шкембенца

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Аз нямам фетиш, просто като цяло изглежда много яко...прави вида по-брутален
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    tqloto,na4in na obli4ane,pri4eska,nai4n na govorene,laskite i si4ko
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Съразмерно тяло с дълги крака,развити гърди,гладка кожа,стегнат корем,големи длани,широки рамене,силни ръце с лек бицепс,очи,плътни устни и дълга коса и.......и......и......
    Но в никакъв случай някой напомпан културист!!!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    nai4n na govorene
    О, да, начина на говорене е много важен - да не е монотонен и бавен.. Като на бавноразвиващ.. Обичам експресивна, бърза, огнена реч - като моята

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    За държание-да е збавен,да не се интересува от хорското мнение,защото има свое лично,от време на времеда пуска по някоя простотия за уют,да умее и оби4а да говори и насериозни теми.Психологията е необятна и мн ми харесват вещите по тая тема.Обичам когато не се съгласява със всяка моя дума и да спорим-иначе доскучава!Да е импулсивен и непредсказуем!
    И МОМЧЕТА, В ПОГЛЕДА МУ Е ЦАКАТА!!!!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Какво харесвате в тялото на мъжа?
    Според предпочитанията си към някои части от тялото на партньора можете да узнаете какво да очаквате от отношенията си с него.
    Стегнато дупе

Сексолозите са единодушни - мъжкото седалище привлича преди всичко онези жени които не желаят да имат сериозни отношения, не търсят постоянен партньор, а любовник за развлечение.

Задните части на избраника са олицетворение на мъжкото начало за онези жени, които се възбуждат от тях. Тези дами са импулсивни и неукротими в желанията си. Но не бива да се плашите от подобна оценка на сексолозите.

Ако мъжкото тяло ви привлича именно със задните си части, твърде възможно е да сте склонни към експерименти в леглото.
    ей затова не искам да си ка4а дупИито на аватара,опасявам се дори само от мисълта за броя на неприли4ните съобщения в личната ми поща

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Какво харесвате в тялото на мъжа?
    Според предпочитанията си към някои части от тялото на партньора можете да узнаете какво да очаквате от отношенията си с него.
    Стегнато дупе

Сексолозите са единодушни - мъжкото седалище привлича преди всичко онези жени които не желаят да имат сериозни отношения, не търсят постоянен партньор, а любовник за развлечение.

Задните части на избраника са олицетворение на мъжкото начало за онези жени, които се възбуждат от тях. Тези дами са импулсивни и неукротими в желанията си. Но не бива да се плашите от подобна оценка на сексолозите.

Ако мъжкото тяло ви привлича именно със задните си части, твърде възможно е да сте склонни към експерименти в леглото.
    ей затова не искам да си ка4а дупИито на аватара,опасявам се дори само от мисълта за броя на неприли4ните съобщения в личната ми поща

Сексуално чудовище такова :Р Аз не си падам по дупета, споко

Нен ме кефи много как ходи мъжът...едно такова властно...леко смешно всъщност...но в съчетание с коженото яке, кубинките, пуснатата коса и слънчевите очила...УУууу...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Мен най-много ме кефят очите и усмивката,също така и фигурата,лицето,характера, о най-вече очите и усмивката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си