.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Колко сте зле...
    Красноречив пример за пълна, необратима, жестока деградация във всички възможни аспекти, които може да съществуват .. На 14-15 сте едни пълни пикли, които очевидно не знаят защо са живи и не оценяват факта, че имат дом и семейства... Алкохол на тази възраст е с ясни ефекти в бъдещето, а толкова алкохол, колкото твърдиш, че пие прословутата ти приятелка, а съм сигурна, че и ти "светата вода" е пълно самоубийство. Наркотиците са ми твърде тривиални вече, за да ги коментирам. Да не говорим колко красива картинка е надрусано и пияно момиче - кръгла 0, метил, парцал. Добавяйки вагините ви, които сигурно са вече с диаметър десетина сантиметра от грозно, селско и примитивно чукане, дори на секс и любов .. не ви знам смисъла в живота честно. Реже си вените - мда, тва е най-лесния изхооод. Да се предадеш пред трудностите. Да ама ако избушилите ви мозъчета се замислят малко човек е жив, за да се бори с проблемите и да се учи от грешките си ... whatever. А това, че си напълно неграмотна е съвсем различен въпрос. Съвет ли? Съжаление ли търсиш? Или оправия, решение на проблемчетата ... каквото човек сам си направи и Господ не може да му го направи пикл0 .

+1 само един съвет гледай от многото помощ за твойта приятелка да не затънеш още повече,че тогава и майка ти няма да ти помогне....Пък и майка ти е права тя най-добре знае какво е добро за теб вземи я послушай малко няма да ти навреди спокойно.Гледай филмчето thirteen и ако решиш да пиеш тогава ми кажи!!
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

gazarkata16
    Guest
    em slu4i se edin put...az vikam da izlezna s tfa momi4e 6ot na6te sa lqtoto bqha v kipur na po4ivka i za 1 sedmica.. i az bqh taq sedmica vse s tova momi4e..6ot tq mi kaza 4e se e promenila..i togava taka se razmazahme ...4e nqma na kude i az spah v tqh govorihme si bqhme mnogo hora de...i sutrinta kato se sabudih v tqh i gledam sumati hora e taka okolo men i si kazah kvo po dqvolite prava tuka..i si trugnah i ot togava ne sme se vijdali pi6em si po skype ama tq se e piqna kato pi6e... tq jivee v susedniq blok na 1 min e ot nas..i gi gledam seki den si4ki e taka uj stari priqteli kum teh kak otivat...Gledala sum go toq film odavna i dori se kefehme 4e teq sa takifa pf....az ne sum 4ak tolko zle.... kolkoto teq v filma no moita priqtelka opredeleno e ... tolko zle.. i prosto neznam kakvo da prava v srqda si idva drugoto momi4e tq mi e su6to mnmnmn dobra priqtelka i tq ne e bila kato nas.. nikoga tq se ni paze6e..i sega kato si doide 6ot rabote6e na moreto ... i kato razbere si4ko kakvo e stanalo neznam.. si4ko se promeni samo za 1 lqto.. i ve4e neznam sviknala sum s tezi hora i nezma kakvo da prava

нз...според мен се опитай да си намериш нови приятели с който да ти е добре и да не вършите глупости.Пък за приятелката ти нз,щом така си е избрала живота никой не може да го промени пак макар и ти,има си родители който да им помагат успех от сега нататък какво ще избереш за живота си за бъдещето си е в твой ръце
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Друсала се, ебала се, пияна била всеки ден... е па накрая вземи се гръмни
    ♥ ♥ ♥

gazarkata16
    Guest
    e 6to ?? axxa tfa si e predi bilo

Град
    on the dark side of the moon
    Първо...не ми звучи мн реалистично, но нека се съсредоточим върху втория вариант...че е истина. Когато бях 8 клас и с най-добрите ми приятелки вече не бяхме в едно даскало, една от тях тръгна по същия път....Всеки ден ми обясняваше в подробности как е пила, къде е пила, с кой е пила....А на мен ми се струваше толкова грозно, ама си мълчах Девети клас наистина шяха да я изключат.... Започна да пущи трева и нз си още кво, и аз започнах да се притеснявам. намеквах й че тва е тъпо. И тя като теб, всеки петък и събота в double vision.....Тъпа работа Смени мн компании, приятелки, но когато беше мъртво пияна някъде познайте кой я прибираше....Най-близката й приятелка от новото даскало я заряза и тя при кой мислите дойде...при мен....Мисълта ми е че наистина хората излизат от правия път понякога, но жалкото е ако не го осъзнават. След няколко години ще осъзнаеш че не е мн голяма гордост да се напиваш ( особенно ако си момиче) Но дали тогава няма да е прекалено късно??/

gazarkata16
    Guest
    Lolla
    Si4ko tfa e istina glupavo e no e fakt...I znam to4no za kakvo govori6 az ne sum su6tiq 4ovek ot ..promenih se MNogo.. lipsvat mi priqtelkite adski mnogo ni6to ne e su6toto govora kogato ne praehme gluposti si bqhme prosto edni mn dobri priqtelki.. govorehme si si4ko be6e mn hubavo ne6tata se promeniha...korenno...ot togava Az ne se gordeq s tova kakuf 4ovek bqh predi v nikakuf slu4aq...i ne za6titavam tova koeto bqh a tova koeto sum...i to e mnogo po dobre ot predi...I neznam..mojebi trqbva da spra da mislq za tova momi4e prosto..si4ko svur6i...no me boli za6toto q obi4am naistina...a q vijdam kak propada ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си