Незнам как да започна на 16 години съм от 4 години бях с едни и същи приятелки (бяхме 4) и сичко си беше супер ... е правехме доста глупости...но станахме 8-ми клас и сичко се прееба...2 от приятелките ми се записаха в едно и също училище и от там те двете откачиха секи ден ходеха пияни на даксало и кво ли не и аз покраи тях.. почнах ... секи ден ни беше яко аз си ходех чат пат на даскало ама те отидат и само се мотаха из даскалото и аз с тях са весело ни беше момчета.... по цял ден кафета ... дискотеки .. беше мн яко и така тях ги изклиючиха и втория срок те се преместиха...ам сичко си продължи де праехме секи ден лудница...гаджета купони и сичко но те прекаляваха и след тфа едно от момичетата спря да бъде с нас тръгна по по лоши пътища..
и останахме 3 едното момиче беше по голямо и беше по сериозно а аз и другото момиче правехме лудница навсякъде аз на дискотека трезва и не друсана не ходех... и тфа всяки петък и събота... и беше хубаво..но се се карах с наще... и така станахме 9 клас и тфа момиче пак отиде в друго училище и там същото само че още не са я изключили и както и да е .. тя тръгна с едно момче сериозно уж само че аз и тя мн се обичахме де да знам се се целувахме (говора как трябва) натискахме се и тои нямаше нищо против а аз все с различни момчета секи месец.. и не ми пукаше а тя почна сериозно...да е с тфа момче...а тои се беше с нас и само се карахме...и един ден се бяхме напили ама много това някъде сега маи месец когато бяха баловете... и аз кво прих кво не прих се бях направила на свиня... и се прибирам в нас и маика ми почна ми се кара и ми каза повече да не излизам с това моми4е ... а на мен тя ми липсваше много...и аз нямаше с кои да излизам.. не ми беше яко с гаджето и го зарязах.. и поне даскалото ме разнообразяваше.. но почна ваканцията почнах да излизам с едно друго момиче ама не ми беше същото и един ден имаше купон и аз викам наще ги няма аре поне пак да съм със старите приятели и сичко беше яко както преди ама аз спах в това момиче там и гаджето и кво правихме ..непраихме прихме 3-ка и след това нищо на мен ми беше гадно... и сега тя е откачила тотално те скъсаха.. и тя секи ден е пияна не говора бира да пие или нещо такова ... тя секи ден с ракия по едно шише като няма пие .. спирт аз просто незнам..няма как да и помогна.. и мина доста време ...и са тя ми се обажда понякога но не е същото липсва ми много.. но нищо немога да направа аз се промених станах по добър човек..но неискам тя да потъва... какво да права???