- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програмен език
Програмирали ли сте на някакъв език ?
Имам малко опит при PHP, SQL, Pascal / и Javascript, HTML, CSS (ако може да ги причислим към езиците за програмиране) /.
Учили сме само Паскал в училище и това, което ми е преподадено, горе доло го знам![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
мм тъй като в анкетата мога да избера само 1 не гласувах - Java, C/C++ и Pascal (от него пък каквато полза има...)![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Понеже може само едно гласувах за любимото си C++.Иначе съм програмирал на Pascal,VB(някъв опит само),HTML/CSS/JS/(от тези мога да правя някои по-сложни неща),PHP(мързи ме да го уча,знам някой по прости работи).![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
С++,но я докарах до "for" ... Програмирал съм преди и на Паскал,но пак до там я докарах.... Иначе на HTML съм правил някоя друга страничка ;] Сега пък седнах да чета Javascripting.... И АЗ НЕ ЗНАМ К'ВО ИСКАМ....![]()
Incomplete..........
Хтмл Да започнем после да преминем на Php Паскал Мирк Скриптинг Ц++ Тва
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Паскал само сега тази година почваме HTML и Java
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Момиче и програмиране?Първоначално написано от Laura_inlove13
Малко са женските които познавам.
![]()
Оооо от моя клас има една мацка детооо лелеееПървоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Хем е няква секс-бомба (ама като го казвам не се шегувам), хем е комп-спец, от Математика разбира, Химия знае... абее всиииичкоо
Направо се комплексирам
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Адрес,телефон,скайп,e-mail,icq,и всяква форма за контакт са добре дошли. \Първоначално написано от ^Sam90^
/
Сори, заета еПървоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Аз съм и хвърлил око от 9ти клас амаааа късмет...
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Абе ще го пребием тоя който я е заел.![]()
Курсове?Колко пари и къде? Ако може и телефонче?Първоначално написано от MajeStic
http://img.data.bg/i.php?show=540887&ctrl_id=plcd3d#imgПървоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Из сайта си има програма и цени... пък и да отидеш на место ще ти дадат ценова листа. От днес започнах и Linux. Много съм доволен![]()
Мерси.Ще гледам да се запиша,но да видя как ще стане пътуването до Сф.![]()
Да видях в сайта им.Общо взето е яко,но това че не съм от сф ми бърка адски зле в работата. Явно ще го пропусна,въпреки че е доста полезно.Първоначално написано от MajeStic
![]()
То за това повечето хора гледат след средно да започнат да учат в София. Реализацията е по-голяма и има повече възможности за развитие. Жалкото е, че има хора като мен от София, които не оценяват, че родния им град е точно София ^_^ Определено са полезни курсовете. Особено този PHP включваше и връзка и работа с база данни през PHP.Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Еми и на мен ми е направило впечатление,че всички софиянци(които познавам) мразят София. А хората които са от провинцията се мъчат да се доберат там.Защо ли се получава това?![]()
Защото софиянците не сме били в провинцията и като сме в София се мислим за голямата работа, а всъщност не сме. Имам 1 човек от Стара Загора в класа и още няколко познати от провинцията и са супер амбициозни и точни хора. Този от моя клас взима стипендия. Просто повечето от софиянците не мислим толкова за напред с какво ще се занимаваме, а се лигавимПървоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Като видях една книга на C++ с по 800 страници и то докато бях малък... ми проложа, а сега сигурно вече са по 1200![]()
Ми то може да е 5000 страници и да пише само глупости в нея.Аз имам една 414 за C++ много точна книга.Но няма обяснения за пълните идиоти.Само точни неща и примери. Иначе тия по 1200 страници книги сигурно имат купчина ненужни обяснения,може и картинки.
За к'во ми е т'ва?
PHP специално, винаги си е бил програмен език. Доколкото другите - ако имаш предвид HTML, CSS - съгласен съм, че не може да се причислят съвсем към програмните. За Javascript-а единствено мога да поспоря малко, но и той може би не. Анкетата, че не е пълна - не е. Не мога да изредя 200 езика - да разпъна страницата надоло и да побъркам юзърите. Затова съм посочил възможност "друг", който може да посочиш като отговор и да споменеш кой е този другиятПървоначално написано от MajeStic
![]()
Относно писането на няколко езика - почти всеки който е писъл на един, е писъл и на втори. Просто избирате този който ви е най на сърце, а нали имате възможност и да напишете пост - там споменавате останалите. Успех!
Съгласен съм, но се води "скриптов език за програмиране". Това, че е скриптов, не го прави по-малко програмен.Първоначално написано от MajeStic