.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    кокоруз
    Guest

Омекна ми на 2-рия тек

значи почвам си аз да си правя секс,правя 1 тек,почивам малко,почвам втория и по средата някаде на втория просто ми омекна пениса.защооооооооооо????хо их пиках,разходих се,но не можа да ми еректира пениса после.защо стана така.

п.п 2-рия тек го правихме в поза която е доста приятна но я правя за парви път тази поза.

ama ti hodi do kenefa predi da opita6 vtori pat ili sled?za6otto sam 4uvala(ne pomnq ot kade i ne sam sigurna dali e vqrno),4e pri mom4etata se slu4va ako hodqt do kenefa da pikaqt predi sex ima vazmojnost da ne mogat da go vdignat posle ili barzo da im omekne
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Град
    Асеновград, България
    Нормално е! Обяснява се с отделянето на пролактин, който потушава действието на хормоните, отговорни за сексуалната възбуда.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен
    mi i az mislq 4e e normalno apak ako i pravi6 sex prekaleno 4esto moje prosto da ne se vazbujda6 tolkova lesno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    абе...нормално е...как...ако не си изчакал достатъчно време до втория тек.С гаджето ми правим поне половин часова пауза...
    и ние подкрепям напълно \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си