.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    natali^16
    Guest

аз съм им проблем,защото тръгнах с момчето,което харесват

.Аз съм на 16.Тренирам джудо в един клуб с момичета и момчета на моята възраст - всички сме приятели помежду си.Приятелят ми Диан е на 20 (един от черните колани и инструктор).Повечето от момичетата го харесват и не гледат с мн добро око на мен.А повечето момчета там започнаха да харесват мен и това още повече раздразни момичетата,които продължават да се държат мн добре с мен,заради приятеля ми.В клуба имаме няколко "влюбени" двойки (не са от сериозните връзки).Лили и Крис са гаджета (на 16 и 19),а Крис ме харесва,но след като тръгнах с Диан,гледа да не ме сваля (прави го понякога,но е мн любезен).Сашо (на 16) няма гадже,но доскоро ми разказваше,че харесва Лили,а напоследък се сприятелява все повече с мен и опитва да ме сваля (в добрия смисъл и мн внимателно).Наскоро разбрах,че Катя харесва Сашо (от един клас са),но той не я харесва.Мартин (на 21) също излезе,че ме харесва,но не предприема нищо,защото ходя с Диан,но започна да си играе с Ема(на 14,нищо сериозно,само я използва),а тя от години си харесва Диан.Приятелката й Ани (на 13) също харесва Диан,но никоя не би ми казала (няма значение от къде разбрах,не е от някой клюкар,но съм сигурна).Рик (на 27) ме харесва и ме сваляше докато не тръгнах с Диан.Сега се опитва да сваля Ема и Ани,но нищо не се получава(той все още си иска мен).
    Проблемът е,че ми писна момичетата тайно да гледат на мен с лошо око,че съм им "отмъкнала" Диан,а момчетата(по-големите,защото по-малките са на етап "свалки" с мен) да гледат на мен с лошо око,защото съм избрала Диан пред тях.В цялата история не споменах още 3-4 момичета,за които знам че харесват Диан и 1-2 момчета,които харесват мен.Аз се държа добре със всички и не ми харесва това незряло поведение,щом аз съм тръгнала с Диан и те веднага приемат,че съм "виновна" или "зла".Особено след като той направи първата крачка.Как мога да променя този начин на мислене у тях?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: аз съм им проблем,защото тръгнах с момчето,което харесва

Цитирай Първоначално написано от natali^16
    Проблемът е,че ми писна момичетата тайно да гледат на мен с лошо око,че съм им "отмъкнала" Диан,а момчетата(по-големите,защото по-малките са на етап "свалки" с мен) да гледат на мен с лошо око,защото съм избрала Диан пред тях.В цялата история не споменах още 3-4 момичета,за които знам че харесват Диан и 1-2 момчета,които харесват мен.Аз се държа добре със всички и не ми харесва това незряло поведение,щом аз съм тръгнала с Диан и те веднага приемат,че съм "виновна" или "зла".Особено след като той направи първата крачка.Как мога да променя този начин на мислене у тях?
    mislq 4e samo tfa be6e dostata4no,6toto mn me oburka i predpolagam ne samo mene,kakvo moje6 da napravi6 li?emi ni6to 6e gi turpi6 ili prosto gi zaebi si4kite..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

И мене много ме обърка първата част, то станало цяла съпунка . А сега по въпроса - хич да не ти пука, че не гледат на тебе с добро око.. завиждат ти, защото си с Диан.. така че нищо не можеш да направиш (понеже те си го харесват също, момичетата нали, и за тях си най-лошата само защото си му гадже). Просто завист - това е всичко, не им обръщай внимание, нали все пак си говорите колкото за толкова, а и си щастлива с приятеля си, така че няма нужда от притеснения.

Фен
    Град
    На далече
    И аз искам да съм с тебе

Цитирай Първоначално написано от Cherkeza
    И аз искам да съм с тебе

Много желаещи ще й се съберат...

Град
    Бургас

Re: аз съм им проблем,защото тръгнах с момчето,което харесва

Цитирай Първоначално написано от natali^16
    Ха кфо ти пука хорското мнение ако не си добра приятелна с тях ваопще не им обръщай внимание
    OnLy God CaN Judge Me !

natali^16
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Цитирай Първоначално написано от Cherkeza
    И аз искам да съм с тебе

Много желаещи ще й се съберат...
    Ti ostavi,ami naistina taka stava.Ne 4e ne e priqtno,no ponqkoga stava malko dosadno.Nai-navitite za syjalenie sa na po 30 godini.Moje da zvu4i kato 4e sym maloletna kurva ili ne6to takova,no tova izob6to ne e vqrno.Seriozno momi4e sym,milo,dobro,u4a v dobra ezikova gimnaziq,ne hodq na diskoteki (ili mn rqdko),ne se obli4am "predizvikatelno",bustyt mi moje da e mn po-golqm...Izob6to sym si syvsem normalen 4ovek,i ot tam sydq 4e mom4etata hlytvat zaradi haraktera mi i na4ina po koito se dyrja s tqh - az uvajavam vseki 4ovek i vinagi kogato mi spodelqt ne6to gi izslu6vam vnimatelno i pomagam kakto moga.

Мега фен Аватара на koalka
    В крайна сметка не трябва да ти пука, ти нищо лошо не си направила.Той е избрал теб, а не тях, това е.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    В крайна сметка не трябва да ти пука, ти нищо лошо не си направила.Той е избрал теб, а не тях, това е.
    Точно така си е.

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    баси якото,не че разбрах нещо.

Цитирай Първоначално написано от StayClose

Цитирай Първоначално написано от StayClose
    Ми то как да разбереш като не може да му се хване края

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka

Guest
    4estno ne znaex 4e sy6testvyvat,,,takiva sapunki o6te,,, ma toi e na 16 i tq xaresvq drygiq ma toi pak xaresva mene i gledai sq ko stanalo,.,,,nananan,,,,,,na6 kakvo samo iskam da te popitam,,,mili5ka q si pomisli pak sigyrna li si 4e izob6to nqkoi te xaresva,.,,,ili prosto nqma6e ko da praij i ima6 dosta razvintena fantaziq,,,hahahahha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си