- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос относно момичетата?
iskam da pitam edno i su6to li e da svur6i edno momi4e i da polu4i orgazam? i ako ne kakva e razlikata? i kakvo zna4i tva 1 momi4e da svur6i? kazvali sa mi 4e ne6to se edno se napikavala![]()
![]()
![]()
![]()
принципно е едно и също да.И не е като да се напикава...я кажи на колко си години че да знаем как да ти обясним
Абе зависи от контекста. Аз използвам ”свършвам” като синоним на оргазъм. А това за напишкването е всъщност женска еякулация и всъщност течността няма нищо общо с урината. Тя се отделя при стимулиране на г-точката, но много малко жени са сред щастливките, които могат да еякулиратПървоначално написано от Анонимко
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
vij.. nqma zna4enie ne sam na 12-13-14 no me e srram da kaja 6toto si e sramno 4ovek na taq vuzrast da ne znae ama kvo da napravq kato ne sam izpitvala do sa.. dneska mi se slu4i ne6to podobno ama neznam kvo e.. za mig iztrupnah.. be6e mn qko.. ama ne e imalo "mokro petno" po 4ar6afa kakto sa mi kazvali...
emi neznaq kakvo drugo da e... mersi za otgovoriteprosto mi be6e stranno 6toto sa mi kazvali za mokroto i za tova si vikah abe q da popitam tuka vse nqkoi 6te mi otgovori
![]()
Edno i sashto e![]()
Ayudame olvidarte si te vas!
за мен не е едно и също, ама въпрос на гледна точка. Свършвала съм доста пъти без да получа оргазъм(удоволствието от свършването). За товаи ги деля!