.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

въпрос относно момичетата?

iskam da pitam edno i su6to li e da svur6i edno momi4e i da polu4i orgazam? i ako ne kakva e razlikata? i kakvo zna4i tva 1 momi4e da svur6i? kazvali sa mi 4e ne6to se edno se napikavala

принципно е едно и също да.И не е като да се напикава... я кажи на колко си години че да знаем как да ти обясним

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: въпрос относно момичетата?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da pitam edno i su6to li e da svur6i edno momi4e i da polu4i orgazam? i ako ne kakva e razlikata? i kakvo zna4i tva 1 momi4e da svur6i? kazvali sa mi 4e ne6to se edno se napikavala
    Абе зависи от контекста. Аз използвам ”свършвам” като синоним на оргазъм. А това за напишкването е всъщност женска еякулация и всъщност течността няма нищо общо с урината. Тя се отделя при стимулиране на г-точката, но много малко жени са сред щастливките, които могат да еякулират

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    vij.. nqma zna4enie ne sam na 12-13-14 no me e srram da kaja 6toto si e sramno 4ovek na taq vuzrast da ne znae ama kvo da napravq kato ne sam izpitvala do sa.. dneska mi se slu4i ne6to podobno ama neznam kvo e.. za mig iztrupnah.. be6e mn qko.. ama ne e imalo "mokro petno" po 4ar6afa kakto sa mi kazvali...

Guest
    emi neznaq kakvo drugo da e... mersi za otgovorite prosto mi be6e stranno 6toto sa mi kazvali za mokroto i za tova si vikah abe q da popitam tuka vse nqkoi 6te mi otgovori

Супер фен Аватара на FelisDirus
    едно и също е
    Собственост на Canis_Dirus

Edno i sashto e
    Ayudame olvidarte si te vas!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    за мен не е едно и също, ама въпрос на гледна точка. Свършвала съм доста пъти без да получа оргазъм(удоволствието от свършването). За товаи ги деля!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си