И азПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от valantain_love
![]()
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Не мисля,че е нужно да си сключил граждански брак,за да имаш пълноценна връзка и семейство.В днешно време нещата са твърде рисковани и ако не намериш човек,да кажем,от твоята класа,е твърде вероятно да те мами за пари или нещо такова.Това е истината.
Аз бих искала да имам перфектното семейство,но такова няма...няма да е и моето.Аз съм карък.![]()
Против брака съм,защото мисля,че ако двама души се обичат наистина и са заедно,заради самите тях и любовта ги е събрала,а не финансите,няма да настояват толкова за брак.
Може просто да живеят заедно,какво толкова...на кого му е нужен подписа?Може и без него.
В теб виждам себе си на 15)
Но ако се обичат защо пък да не озаконят връзката си) Да бъдат едно законно семейство...
И искаш да кажеш, че всички бракосъчетани двойки са се оженили заради финансите? Не мисля...)
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Засега не си се представям омъжена с деца на главата....За мен това е една огромна отговорност и не мисля че бих могла да я поема.....
Волна птица съм,не мога да търпя ограничения.
Не искам да се нагърбвам с нещо с което не мога да се справя.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ами бих искала да го направя,да си имам едно детенце,мъж до себе си който да ме подкрепя...
Но всичко с времето си,още е много рано да говоря за такива неща на моята възраст,само времето ще покаже!
На 17 съм,рано ми е още.Сега тепърва трябва да завърша 11 и 12 клас,да минат матурите,да завърша висше,...И още колко неща трябва да станат преди да се омъжа...
Само да кажа, че бракът не е автоматично равно на ограничения...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
според мен,когато хората се обичат и държат един на дрег трябва да сключат брак.Това някакси ги подсигурява.
Пък и няма да ви е приятно например да ви питат къкви са майка ви и баща ви,а вие да кажете "гаджета"![]()
Не ми допада идеята да се прибера вкъщи след кошмарно дежурство и да се "трансформирам" в слугиня (а повечето мъже търсят точно това- домашна прислужница, която чисти, готви, пере и мисли за всичко и всички). А и на фона на предстоящото ми учене (всичко на всичко 6 години + специализация минимум 4) някак си ми се иска да си стъпя на краката, а не от абсолвентсия бал направо в обредната зала, а оттам- в родилното.
Не ми допада промяната на романтичната идея "ще живея с мъжа на живота си" в "ще давам отчет ако закъснея, ще трябва да давам обяснение, че съм излязла с приятелки на кафе и т. н." За мен бракът е ограничение.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не виждам какъв е смисъла да се омъжвам,ако намеря един ден ЕДИНСТВЕНИЯ ще сме заедно и ще сме щастливи,дали ще сме подписали една хартишка или не сме-не е важно.
Walk go home boy...
Въпреки горчивият опит, който имам пред себе си, аз все още не мисля така. Толкова искам да съм с любимия мъж, да имам опора и подкрепа, да създам семейство и да си народя куп деца. На фона на тва светлото ми професионално бъдеще бледнее. не ме е страх от бедност, а от смотата. Не съм против брака, но предварително да сме си живяли заедно поне 2-3 години.Първоначално написано от kalpazanka
Бракът е прото някъв лист с подписите...не гарантира нищо
Не виждам смисъл..а и ако нещата не потръгнат или да кажем след няколко години нещо се обърка само ще е по-трудно да се разделят![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.