.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Тема: брак?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

брак?

искате ли да се жените?и изоб6то кфо ви е мнението за брака,аз ли4но не намирам смисал в него...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

виж сега ти си още мн малка да мислиш за брак..... а аз лично мисля да го направя но по на там.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

6te se ojena na 50

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    О, да, ще се омъжа, искам да съм сигурна, че децата ми ще се осигурени, не се знае накъде ще отидат нещата.

Но за да се реша на брак, първо искам да си поживея с приятеля ми 1 година и после вече брак, а към 24-25-26 и детенце, ако съм си още с моето момче :P Но бебето е задължително след като станем бакалаври, е може и в 4-ти курс, ама не по-рано И все пак има много време дотогава

ами иска ми се да създам семейство и да си имам дечица но е рано още ... ще видя какво ще стане ...

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Какво мисля за брака и аз още не знам... Малка съм, не мога да си изградя мнение. Но със сигурност ще си имам семейство по-нататък в живота ми!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    az,ako 6te se jenq,to 6te e samo kogato imam kariera..i ako izob6to sled tova re6a da se jenq to 6te e nqkolko pati(za da se vijdam po-4esto v bqla roklq i zaradi kupona sled tva)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Стига да съм срещнала подходящия човек, да съм си завършила висшето и да имам свестна работа ще се омъжа.От описанието предполагам, че няма да е преди да стана на 25-26.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Естествено,че искам,но само ако намеря подходящия човек,с който да си прекарам живота И наистина има време до тогава,така че ми е рано да мисля за това
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

За брака съм. Но брак, в който има уважение, вярност и доверие. Брак, който не те спира да се развиваш и осъществяваш целите си. Така че нищо чудно след 1-2 години да вдигнем сватба.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Да, искам да се оженя Но не защото съм надула корема, а защото съм усетила, че това е човека, с който искам да изживея дните си!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На първо време искам да живея с моя човек. Имам горчив пример пред себе си да не се жениш, преди да сте поживяли поне 2-3 години заедно сами. А когато реша, че става ще си направим бебе, ще се оженим и ще сме щастливи.
    Да, бе да. Сякаш щастието започва с брака. Обикновено свършва с него. Иначе нямам против, но да съм живяла с бъдещия си мъж!

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Да, искам да се оженя Но не защото съм надула корема, а защото съм усетила, че това е човека, с който искам да изживея дните си!!!
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    О, да, ще се омъжа, искам да съм сигурна, че децата ми ще се осигурени, не се знае накъде ще отидат нещата.
    Бих се омъжила поради тази причина или защото за партньора това е важно. Но селянии няма да има. Както и рокли с обръчи.

Но аз, за разлика от другите явно, нямам нужда от подпис, за да съм с човека, когото обичам.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Но аз, за разлика от другите явно, нямам нужда от подпис, за да съм с човека, когото обичам.
    Не е до подписа, а до статута на омъжена жена

Статут за пред хората. Аз и сега бих могла да се чувствам омъжена...и то не защото законът ме свързва с любимия, а защото сме свързани емоционално и по всякакъв друг начин.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    У нас Си (=
    Някои го наричат просто подпис, други начин за представяне на връзката с любимия "пред света". За мен е нещо, което ще направя, защото от една страна така наистина показваш сериозните си намерения към човека, с когото си и освен това този ден е един от най-щастливите, които могат да се случат в живота на човек.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Брака съм го обмисляла много като тема за размисъл. В момента с моя приятел мечтаем за брак естествено. Но няма да тръгнем към църквата веднага след три месеца, веднага щом чукна 18. Първо ще заживеем заедно - ще видим как е. И вече по-нататък, след години, може и да се оженим. Все пак трябва да сме сигурни, че искаме да сме един с друг (а в това ще сме сигурни само ако поживеем заедно) и също така трябват пари за сватбата. Ако ще крънкам пари от тати за сватба - значи не съм достатъчно голяма да се омъжвам. Предполагам, че ще се омъжа след като навърша 24-25 години. Знае ли човек

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Оф...аве малките момиченца постоянно си мислят как ще се оженят ква рокля ще носят и т.н. Аз никога не съм си мечтала за това Не виждам смисъл от всичко това...Няма нищо лошо в това да се жениш, но не е за мен

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Да, бих се омъжила някой ден, но не много скоро, защото още ми е рано да мисля за брак. В момента имам съвсвм различни цели в живота. Но според мен щом двама души се обичат и са щастливи заедно бракът е най-нормалната и логична крачка в живота им.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен
    Моя приятел каза,че ще се оженим.След 25 години ще го застрелят и ще умре,а аз ще остана млада и богата вдовица. А иначе ... незнам дали ще се омъжа ... хаха има много време ... живота е пред мен и не бързам за никъде.Искам първо да си поживея
    Обичам те <3 !!!

Договор...А като всеки договор ангажиращо.Освен това не виждам къде е проблема да живееш с човека с който искаш и без брак : )...Ако имате дете например е друго но...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Брака е хубаво,нещо,но това зависи за кого за си омъжила.Смятам да се омъжа,но след най-малко 7 години........не се знае още,но по принцип съм:"За"!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мм аз ако реша да се омъжвам ще е след като навърша 25 ..а до тогава има доста време ..не намирам смисъл в това да се омъжваш по на 18 - 20 год ..така си пропиляваш младостта и неможеш да си поживееш както трябва

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    А съм категорично за брака,но когато му дойде времето.Първо смятам да завърша образованието си и тогава.Но със сигурност ще се омъжа,колкото и консервативно да е сега.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си