- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Къде тренирате и какво?
Мии ходех преди в училище на волейбол,ама не ми харесва този спорт и се отказах да ходя ;]Пък и трябва да уча![]()
тренирам волейбол в цска и в отбора на даскалото![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Кой набор си и при кого тренирате?Първоначално написано от RaichetO:
набор 92 съм,обаче не съм в отбора,в смисъл тренирам си за кеф,а тренера е пашовПървоначално написано от lcl
![]()
karate
Бъди себе си , защото никой друг не може да бъде теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тренирам волейбол,клуба e ДИЕМ (в Русе),освен това играя за училищния отбор.Иначе попринцип почти всеки ден играя баскет с приятели,ама ся кат се разваля времето......(момиче съм ако има значение)
Futbol v pirin ood![]()
![]()
еми киокушин в Гладиатор Бургас ама сигурно ще се преместя в друг отбор или ще тренирам друг спорт насочила съм се към плуване или таекуондо ,,
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тенис на корт-клуб Локо98(пловдив)
Футбол..ПФК"Черно Море"-Варна ДЮШ родени 1996г
а,коя си ти?аз тренирах преди в ескалибурПървоначално написано от hot_chocolate_f
![]()
аз сащо но несам в отборПървоначално написано от lo0s3r
az treniram mn ne6ta no nie ne sme v otbori.
kato zapo4na ot moderni,harakterni, narodni, istori4eski, ioga, gimnastika, aktiorsko maistirstvo, klasika, djaz, i t.n.
Тренирам киокушин в Националния стадион Васил Левски Клуб Иккен!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Фитнес в залата която вече ми стана като втори дом..
Футбол в "Ботев" Враца .....
"ПФК" Левски - Футбол
Първоначално написано от sweetsunshine
Наскоро почнах да тренирам Кик бокс във пловдив , се забравям името на клуба сори![]()
Трикинг,от части гимнастика в София.Залата по Худ Гимнастика на Илияна Раева "Герена"
Шотокан карете клубът се казва "Спартак плевен"
Моето хоби са ските, тренирам откакто се помня! Обиколила съм доста хижи и тази зима ще откривам сезона в Чепеларе, щото разбрах че са го модернизирали http://chepelarecenter.com/![]()
Аз спък съм фен на сноуборда. Не съм ви фен много на скиорите ... Само се пречкате на пистатаНо това което прочетох за Чепеларе ми се струва доста добре
писта за сноубордисти с дълбок сняг, 33 кинта лифта модерен и бърз
ще полетим в планината
![]()