.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Бихте ли спали с такова мом4е ?

Мом4ето е между 17-18 год. има брада ама я маха маха си и космите под мишниците няма и по пениса и топките,но има по гардите и кръката и не мисли да ги маха бихте ли спали с такова мом4е ?!?!?!

Guest
    ako go iska6 da spi6 s nego napravi go i tova dali ima kosmi ili ne smqtam 4e ne e ot zna4enie prosto ednite kosmi za men ne sa problem ako iskam da sam s tozi 4ovek

ne bih spal est mom4e sum se pak
    ina4e i az sum taka, i ne sum imal oplakvaniq za kosmite po gurdite i krakata (te ne sa i mnogo)
    ina4e se 1 mene opisa

Фен
    Град
    На далече
    аз нямам косми никаде
    ще спиш ли с мен

nema da spi s tebe, mahni avatara predi da go e vidqla i moje da pomisli v/u ofertata
    ili si sloji po-svesna snimka, na taq prili4a6 na oligofren

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Бихте ли спали с такова мом4е ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мом4ето е между 17-18 год. има брада ама я маха маха си и космите под мишниците няма и по пениса и топките,но има по гардите и кръката и не мисли да ги маха бихте ли спали с такова мом4е ?!?!?!
    Теб какво те интересува мнението на група непознати? Това момче да не е парче месо, че да питаш ”според вас прясно и сочно ли е”?

На харизан кон зъбите не се гледат! Пф. Според мен момчето трябва да се пита дали иска да чука месар.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от hforce
    nema da spi s tebe, mahni avatara predi da go e vidqla i moje da pomisli v/u ofertata

Не му смачквай самочувствието на човека..

А по темата - какъв проблем са ти космите?? Като се обичате и искате да спите заедно - космите нямат никакво значение..

Фен
    Град
    На далече

Комплексарче си нали

Аз поне имам смелост да си сложа снимка !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KiFy

А по темата - какъв проблем са ти космите?? Като се обичате и искате да спите заедно - космите нямат никакво значение..
    imat,imat na men ,naprimer,mi izlizaha papp4ici ot kosmite na krakata na moq i mu kazah 4e dokato ne si gi mahne i az nqma da maham moite est sega e gladak
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star

imat,imat na men ,naprimer,mi izlizaha papp4ici ot kosmite na krakata na moq i mu kazah 4e dokato ne si gi mahne i az nqma da maham moite est sega e gladak
    Значи си го заплашила, а? . Е, сега има различни мнения, естесвено, но за авторката - тя да си прецени как и харесва, ние не можем вместо нея

Град
    Бургас
    ako go iska6 da spi6 s nego napravi go i tova dali ima kosmi ili ne smqtam 4e ne e ot zna4enie prosto ednite kosmi za men ne sa problem ako iskam da sam s tozi 4ovek
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marina star

Значи си го заплашила, а? . Е, сега има различни мнения, естесвено, но за авторката - тя да си прецени как и харесва, ние не можем вместо нея
    emi...gore-dolu taka se polu4i az mrazq kosmi kadeto i da e bilo iii....mu postavih uslovie:ili toi 6te bade celiq obezkosmen ili 6te pravi sex s kosmata jena i toi kvo da napravi mom4eto
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    LuNaTa
    mi po princip nz..shtoto pr ima kosmi po krakata ama po gardite ne...ama i da ima nqma da e problem..shtoto kogato obichash nqkoi tezi neshta ne ti pre4at
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    О едва ли, модата на тия отмина. Никоя мадама не би се загледала по такъв, какво остава да си легне с него, че и чак да спят...

Guest
    mom4eta vie me zakopahte , sajelqvam ma trurde mnogo se sduhah i nqma da vi pi6a pove4e , otivam da si 4eta kak 14 gdi6no momi4e iska da duha na priqtelq si , ma ne znaela kak i iskala saveti , zabavno mi e tuka da 4eta prostotii za kosmi i svirki are momci vie ste NOMER 1

mom4eta vie me zakopahte , sajelqvam ma trurde mnogo se sduhah i nqma da vi pi6a pove4e , otivam da si 4eta kak 14 gdi6no momi4e iska da duha na priqtelq si , ma ne znaela kak i iskala saveti , zabavno mi e tuka da 4eta prostotii za kosmi i svirki are momci vie ste NOMER 1
    POBEDAAAAAAA!!!!
    ebati smeha, pone otrepah malko vreme dokato sum na rabota 4e e ebati skukata tuka, jalko 4e gosta se otkaza

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    За краката няма проблем,ама по гърдите предпочитам бръснат

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Guest
    17-18-годишен? Ако си махне и космите по гъза, може да го посцепя, стига да не е от анаболните 17-18-годишни. Ако е фино момченце, а не някое бичме, мога да направя компромис с хетеросексуалността си. То, като сме по корем, всички сме еднакви...

6to osrahte temata weeeeeeee tva si be6e floodurska tema samo preebahte temata, a be6e ebati smeha v neq
    ta po temata - spal sum s mom4e, ama ne go znam kolko be6e kosmat (edin frend be6e v nas i kade kade da spi i are u moita staq na spalnqta )

темата много от давна излезна от контрол благодарение на няколко човека

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    темата много от давна излезна от контрол благодарение на няколко човека
    Ако питаш мен темата приключи, след по-горното изказване на автора й!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си