- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета !! Моля ви помагайте !!
Ден 1- Един килограм варени картофи със сол
Ден 2- Един килограм варени кренвирши (от месо -леки с Пепи)))
Ден3 – 5 яйца и 2 кофички кисело мляко (яйцата да НЕ се ядат наведнъж)
Ден 4- Един килограм сирене
Ден 5- Един килограм варено пилешко месо
Ден 6 – Един литър прясно мляко и две кофички кисело
Ден 7 – Един килограм ябълки
Ден 8 – Един килограм кашкавал
Ден 9 – Един килограм зеленчуци
Ден 10 – 5 кофички кисело мляко
Свалете 10кг.за 10 дни
naistina li e vyzmoJno 10kg za 10 dni ?!?!![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
да свалиш 10 едвали по-скоро ще ги качиш![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
1vo s taq dieta e izklq4eno da go svali6.. kak 6e qde6 po 1kg sirene be?ili kilogram kartofi ili krenvir6i ot tfa se pulnee,nqma ni6to dieti4no,kak 5 qica na den be?ne ne izklq4eno,dietata e ujasna edva li 6e ostslabne6 nai mn 1-2 kg ... aa ako iska6 takava dieta det da otslabne6 tolkoz burzo,nali znae6 4e posle kato se vurne6 na normalniq si hranitelen rejim 6e ka4i6 kilogramite dvoino?Първоначално написано от denityy_be
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
az da svalq..pyk posle shte se opr treniram tae-bo ii ne qm sladko (samo plodove) abe she se opr vajnoto e da smykna kg..byrzoo![]()
Първоначално написано от denityy_be
здр.значи не е възможно за 10 дена да свалиш 10 кг![]()
![]()
това варира да сваляш по кг на ден![]()
което е почти невъзможно освен ако почти гладуваш секи ден.
и да караш на мн вода и мн движение.просто забрави да ги свалиш за 10 дена защото е твърде опаснопък и ще ги наваксаш бързо.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ha....to4no ot takiva dieti se svalqt bezumno mnogo kilogrami,ala ne se zadurja tegloto i posle si gi ka4va6,no naistina koli4estvata sa ogromni,az go znam podobno:
1den 1kg vareni kartofi \bez sol,solta 6e ti zadurji vodata i....t.n. +2l voda
2den 3 kofi4ki kiselo mlqko +2l voda
3den 250 grama pile6ko meso +2l voda
4den 500 grama ka6kaval +2l voda
5den 300 grama ribeno meso +2l voda
6den 1kg qbulki ili smokini +2l voda
7den 1 prepe4en sandvi4 s 6unka i ka6kaval +2l voda
ama ne sum sigurna dali be6e taka podredbata,ama az q spazih!ne svalih 10 kg ,no puk i 3 ne sa zle {t.e. svalih 3 kilograma}
ne ti q preporu4vam kum kraq na dietata po4va da ti se vie svqt i dosta da sere6 i se 4uvstva6 adski odpadnal
a i nafinala {pri men sled sedmica} si ka4va6 kilcata s nqkolko otgore![]()
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
килограм кашкавал![]()
![]()
![]()
![]()
и картофи при диета? странно...
mi spored men ako namali6 dvoino koli4estvoto na produktite moje i da se polu4i!
a otnosno tva 4e posle moje6 da si gi vurne6 dvoino kg-mite....az mislq 4e ako ne se nahvurle6 na hrana kato nevidqla i uveli4ava6 s po mn malko qdeneto vseki den dokato se vurne6 na stariq ti rejim 6te si zadurji6 kg-mite!
a i otnosno kartofite-az sum 4uvala mn dieti koito zapo4vat s kartofi i tva e za6toto to poobirat mazninkite v stomaha i go podgotvqt za dieteta!
абе имаше един сайт за фитнес и там си казваш годините килата и тн и те ти предписват диетаСамо че беше много отдавна и не помня адреса...Потърси в гугъл с ключова дума фитнес да речем щот аз май така бях направила не помня...
Успех с диетата!Мисля че е добре да хапваш плодове зеленчуци и млечни продукти.Сладко също може но рядко и по малко![]()
![]()
![]()
Тва е много странна диета, ако изобщо може да се каже, че е диета.С този режим абсурд да отслабнеш
![]()
![]()
![]()
Да бе, такова животно нЕма.10 кг. за десет дни, може и да е възможно, но с тия картофи.Това са си въглехидрати, дори и само това да ядеш за деня.Но определено свалиш ли толкова, което ми се вижда невъзможно, ще ги качиш за отрицателно време, определено.
Странно е, че има хора, които приемат това насериозно...![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
бахти и диетататя за тея дет искат да надебелеят тряа да я кажа на някоя приятелка
![]()
аз ако почна още повече ше се освинча
![]()
ne kaam 4e shte qm po 95874 kila kartofi..primerno na den 4-5 kartova ,3-4 kenvirshka 300 gr sirene neshty takoa pitam prosto s tezi produkti moje li da oslabna..![]()
ако искаш такава монодита и бърза виж в розали диетата на боряна (тя е на 3 страница от "Вашите диети" аз сега я започнах
В тая тема няма един свестен пост. Всички сте "разбирачи", ама всичките ръсите глупости.
Естествено, че ще свали това, ако яде САМО това, а не го добави към нормалното си ядене!!! Може "кашкавала да не е диетичен", но като приемаш само него + неща, които имат същите хранителни съставки като него - метаболизма е улеснен => смъкването на килограми става по-лесно. Не знам дали ще свалиш 10 килограма, това е много субективно - един 100 килограмов човек би свалил 10 килограма по-лесно от един 50 килограмов, нали? Но определено ще се отслабне! 3, 4, 5 килограма - все е нещо, при толкова ядене.
den 11:napliuskva6 se
den 12:izhodno polojenie den ot den 1..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми правеше тази диета,но сваляше не по 10 а по 5 на седмица ... това е възможно,но за 10 ...![]()
здравей!аз мога да ти дам 3 много ефективни диети,които са сходни и наистина се смъкват доста килограми!
Първата се прави 7 дена:
1 ден: плодове(без банани)
2 ден:зеленчуци
3 ден:плодове и зеленчуци(без банани)
4 ден:до 8 банана и 3 чаши мляко
5 ден:телешко с домати
6 ден:телешко със зеленчуци
7 ден:кафяв ориз,зеленчуци и плодови сокови
Много лека и приятна диета!!
Втората се прави 10 дена,като повтаряш яденето от първите 5 дена още веднъж:
1 ден:2 кисели млека
2 ден:зеленчуци на корем
3 ден:5 сварени картофа
4 ден:5 сварени яйца
5 ден:800 грама сварено пилешко месо
Всичко това го повтаряш още 5 пъти и става общо 10 дена!
Третата се прави 5 дена,кото през тези 5 дена,ядеш едно и също за закуска,обяд и вечеря:
сутрин: прясно мляко
Обед:кисело мляко с мюсли
вечер:картофена салата с мляко
И така 5 дена![]()
abe kak shte izqdesh 1 kg sirene za1 den be iili 1 kg kashkaval az ako izqm 1 kg kashkaval cql den shte mi e loshooooooo![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
повечето сте хипер зле !
това не е диета а гавра от всякъде само дето не са прибавили 1 кг свинска мас . от сиренето мое се пълнее като се яде в несвяст същото е и за кашкавала .
а оня с чалга звИздЪтЪ е най зле като гладуваш единствено анорексия моеш да си докараш а прекаленото количество вода е ВРЕДНО ! поради простичката причина че 80% от солите в човешкия организъм са водоРАЗТВОРИМИ и с голямото количество вода се губят тези соли което е пагубно за организма особено на някоя 13-14 годишна "зряла" жена
отслабването не е като да набиваш пържено и тестено по цял ден . за да се свалят килограми трябва да се яде повече месо да се намалят въглехидратите като е препоръчително да се приемат монозахариди ( глюкоза и фруктоза ) защото са лено освоими и се изгарят бързо + ограничения в храната треа и да си напънеш дебелия задник и да спортува АКТИВНО , за да има ефект а не после да питате приятелките си ма аз защо не съм слаба като еди си коя
Много ми е чудно от каде си тия диетинали храната трябва да е разнообразна тва да ядеш цял ден едно и също поне аз така разбрах ако не е така ме поправете.
za tazi nz no moga da ti kaja druga za koqto sam sigorna 4e deistva za6toto sam q izpitala : moje6 da qde6 meso zelen4uzi i riba . ne trqbva da se qde sladno, mle4ni produkti hlqb i t.n mesoto i ribata edinstveno ne moje da se panirat ina4e moje da se prigotvqt po vs dr na4i. parvite 5 dni svalq6 ob6to 1 kg a sled tezi 5 dni po 1 kg vseki sledva6t den a ako go sa4etaq6 s nqkakav vid ten 6te ima o6te po-dobar efekt . Az otslabnah 4 kg za 7 dni uzpeh