.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    моя съвет е като не виждаш,че не върви скъсай с него първа ти не се оставяй да те разиграва..Пък ако найстина те обича и няма друга ще се върне при теб
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По-добре го остави!Егати вниманието дето ти обръща тоя...

като те е нямал е било по сладко
    нямам повод да сънувам....

Re: Върти ме на пръста си като глупачка..

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Ако не го искаш....зарежи го,ако ли не...обратната стратегия,направи се,че не ти пука за него,за да видиш как веднага ще се опомни

Дръж се студено,безразлично с него.Ако продължава по същия начин,дори и след една - две срещи,в които да изглежда,че ти е все тая за него , и той не реагира ЖиФ и здраФ!
    Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало

Супер фен
    Защо изобщо още го търпиш ? Я го режи и стига си му ходила по свирката ...
    Обичам те <3 !!!

sexy_f4e
    Guest
    AuU tUtI aIdE kAtO mI vIdI6 VuPrOsA mI pI6I 6ToTo SuVpAdEnIaTa Sa GoLeMi pls.[/quote]

Град
    Там, където е сърцето...
    Ние няма как да знем има ли друга няма ли... пък и какво очакваш да ти признае че има друга ли.... едва ли земи поговори по-сериозно с него, кажи му за притесненията си, изяснете се.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest

Re: Върти ме на пръста си като глупачка..

Цитирай Първоначално написано от Tuti..
    Ходя с едно момче от 2 месеца и нещо.. познаваме се от около година и половина.. в началото преди да тръгнем. не ме оставяше намира.. да излизаме, да се виждаме и т.н... аз тогава не го харесвах, но сега е различно... нещо ми прещрака и сега сме заедно... но забелязвам промяна в него.. имам чувството че след като тръгнахме меракът му към мен му мина.. той твърди,че не е така.. и че имал работа.. но се е случвало да се уговорим да излезем и той просто да изчезне... след това го питам "къде беше" и той ми излиза с някви тъпи оправдания, че правят ремонт у тях и трябвало да помага.. та тва се повтори преди няколко дена отново.. и смятам да го режа.. но нз дали е най правилното решение.. харесваХ го много, но сякаш от този негов безинтерес всичко почна да се изпрява..и сега също изчезна някъде.. от вчера.. няма го, не се обажда ии.. в такива моменти го мразя АДСКИ МНОГО.. мисля да приключвам с него, вие как мислите..? ..
    П.С. чудя се дали няма друга.. макар че съм го питала и отговорът ест е бил отрицатален.

Moderated by krem4et0
    т.1 от Правилата на форума!
    опеделено го отрежи.1.тои винаги щи казва 4е няма друга.2.6том така те избягва зна4и е изгубил интерес поне според мен.така4е спри да се мъ4и6 и го зарежи.а ако не иска6 и твурдо иска6 да запази6 връзката си с него поговорето по сериозно.

няма смисъл от такава връзка-само те уморява и ограничава...писнете ли си-края е сигурен
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си