- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Върти ме на пръста си като глупачка..
моя съвет е като не виждаш,че не върви скъсай с него първа ти не се оставяй да те разиграва..Пък ако найстина те обича и няма друга ще се върне при теб
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
По-добре го остави!Егати вниманието дето ти обръща тоя...
като те е нямал е било по сладко![]()
нямам повод да сънувам....
Първоначално написано от sexita
![]()
Дръж се студено,безразлично с него.Ако продължава по същия начин,дори и след една - две срещи,в които да изглежда,че ти е все тая за него , и той не реагираЖиФ и здраФ!
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
AuU tUtI aIdE kAtO mI vIdI6 VuPrOsA mI pI6I 6ToTo SuVpAdEnIaTa Sa GoLeMi pls.[/quote]
Ние няма как да знем има ли друга няма ли... пък и какво очакваш да ти признае че има друга ли.... едва ли земи поговори по-сериозно с него, кажи му за притесненията си, изяснете се.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
опеделено го отрежи.1.тои винаги щи казва 4е няма друга.2.6том така те избягва зна4и е изгубил интерес поне според мен.така4е спри да се мъ4и6 и го зарежи.а ако не иска6 и твурдо иска6 да запази6 връзката си с него поговорето по сериозно.Първоначално написано от Tuti..
няма смисъл от такава връзка-само те уморява и ограничава...писнете ли си-края е сигурен
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам