- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Върти ме на пръста си като глупачка..
Ходя с едно момче от 2 месеца и нещо.. познаваме се от около година и половина.. в началото преди да тръгнем. не ме оставяше намира.. да излизаме, да се виждаме и т.н... аз тогава не го харесвах, но сега е различно... нещо ми прещрака и сега сме заедно... но забелязвам промяна в него.. имам чувството че след като тръгнахме меракът му към мен му мина.. той твърди,че не е така.. и че имал работа.. но се е случвало да се уговорим да излезем и той просто да изчезне... след това го питам "къде беше" и той ми излиза с някви тъпи оправдания, че правят ремонт у тях и трябвало да помага.. та тва се повтори преди няколко дена отново.. и смятам да го режа.. но нз дали е най правилното решение.. харесваХ го много, но сякаш от този негов безинтерес всичко почна да се изпрява..и сега също изчезна някъде.. от вчера.. няма го, не се обажда ии.. в такива моменти го мразя АДСКИ МНОГО.. мисля да приключвам с него, вие как мислите..?![]()
![]()
..
П.С. чудя се дали няма друга.. макар че съм го питала и отговорът ест е бил отрицатален.
Moderated by krem4et0
т.1 от Правилата на форума!