- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли зарязали приятеля/приятелката си заради хигиената?
ili po-to4no li4nata higiena
ami tva e vaprosa
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
6to kav e slu4eq?![]()
Бих му поставила ултиматум да избира между мен и вонята. Не може и двете да ни има![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
govorq po-princip
ще намекна ако не схване ще му го кажа директно и едва ли няма да направи нищо
Love you Kris !!!
Ами аз много държа на личната хигиена.Ще му направя забележка и ще му обясни,че не ми е приятно,но чак да го зарежа...Не знам.Не ми се е случвало.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
mi ne sam imala podoben problem i chesno kazano nz..moje da mu kaja poveche da se poddarja ..i ako me poslusha hubavo pak ako ne...shuta i aide![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
+1Първоначално написано от sexy_for_you
би трябвало да разбере като му кажа и не ми се вярва да се стигне до зарязване
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
HHAHA az kato imam gadje sa kapq po 3 pati na den sigurnoprosto ako vonq ne mi e odobno !!!! a kato nqmam priqtelka 1 pat na den mi stiga
![]()
mrazq mrusnotoooo
bih nameknala ako nerazbere bih mu go kazala nz dali 6te go zareja za6toto vse pak zavisi ot mn ne6ta![]()
MN QSNO AKO IMA KOFTI HIGIENA MARSH MOMENTALNO WIE LUDI LI STE ?
Не бих зарязала някого,заради личната му хигиена.Ще му намекна,ако не ме разбере,ще му подаря дезодорант и такива неща,ако и така не схване ще му кажа направо,но не бих зарязала никого,заради такава причина.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ако мирише да хваща пътя - не съм майка му да го уча да се къпе
Намек,ако не се сети й казвам ,че не ухае на ягодки и ако не се научи на хигиена,защото не съм й баща че да я уча на каквото и да е,си хваща пътя.
То любов,любов,ама чак пък да смърди ....![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
хаха аз първо не се сближавам с хора с ниска хигиена.. пък остава и да ходя с тях... пфффффффффффняма как да стане
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!