.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    stoqn
    Guest

;(

mi pogovorihme no otgovoryt beshe 4e ve4e nqma trypka a otnosno dali ima shans beshe 4e nishto ne se znae i 4e iska da vidi kakvo shte e da e svobodna i tyk i 4e vse oshte me obi4a

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Брато знаеш ли седни и поговори с нея,но в никакъф случай не я упреквай че тя те зарязва защото се получава некфо неловко!Поговерете питай я дали още те обича дали испитва нещо към теб само това мога да те посъветвам аз направих обратното същата ситуация ама същата тя замина на морето да бачка постоянно ми звънеше каде съм с кой съм аве под контрол ме държеше нищо беше далеч от мен но когато се върна се едно не е имало нищо между нас така беше 1 седмица аз си мислех че нещо ми се сърди или друго но тя е искала да види дали ще посегна да я целуна прегурна направих го в деня в който бяхме се разбрали да се видим но тя тогава се отдръпна незнам защо но тогава много ме нарано но после като се разбрахме какво е станало тя ми каза че всяка вечер ме е сънувала че съм бил с друго момиче че съм се държал различно по телефона и аз тогава я прегурнах,целунах страснто и всичко се върна по старому!Такаче седнете на саме поговорете какво става!!!УСПЕХ[/b]
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

stoqn
    Guest

;(

ох незнам и аз това чакане по побърква и още по гадното е като гледаш че другия човек се забавлява и се смее и ...само с надежда нз докога..

Щом иска свобода -дай и я!
    Но нали знаеш,поговорката"Пусни ,това което оби4аш на свобода,ако се върне ще е твое,ако ли не,зна4и никога не е било!"

Дай й срок да си помисли,месец,два някъде.Ако те е оби4ала истински ще усети липсата ти и ще се върне.

(Най-вероятно ще иска да е с теб,когато ве4е Ти не я искаш..както става в пове4то слу4аи )
    * Love Is All Around *

Ami sujalqvam da ti go kaja, no spored men dori i da ne si e namerila drug tq ochevidno se chuvstva po-dobre da e sama na tozi etap zashtoto osuznava che nqma edno neino si momche, a deto se vika vsichkite sa neini. S drugi dumi veche se chuvstva svobodna da bude s koito pojelae, moje bi oshte ne e namerila takuv. Smqtam che dori i v miga v koito iska otnovo da ima seriozna vruzka nqma da te potursi. Opitai se da gledash napred i da q zamenish s druga.Uspeh
    Ayudame olvidarte si te vas!

stoqn
    Guest

...

Цитирай Първоначално написано от hotChocolate
    Щом иска свобода -дай и я!
    Но нали знаеш,поговорката"Пусни ,това което оби4аш на свобода,ако се върне ще е твое,ако ли не,зна4и никога не е било!"

Дай й срок да си помисли,месец,два някъде.Ако те е оби4ала истински ще усети липсата ти и ще се върне.

(Най-вероятно ще иска да е с теб,когато ве4е Ти не я искаш..както става в пове4то слу4аи )
    to4no tova mi kaza i tq -- kaza az moje bi shte poiskam otnovo da sme zaedno no shte se razminem kakto stava v pove4eto slu4ai absoliutno sashtoto mi go kaza....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си