- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Живота ми е скапан...
Живота ми е скапан.Гаджето ми ме заряза по скупе,нямам приятели,пропилях 4 години от живота си в тренировки по гимнастика а после си счупих ръката.Немога да си оправя живота.Неискам съвет просто искам да си излея душата![]()
![]()
![]()
Ако има значение на 12 съм![]()
o6te edna tema za samosajalenieto.......6to vmesto da si gubi6 vremeto v samosajalenie ne zeme6 da zvanne6 na nqkoi da izlezete.Frendove razbrah,4e nqma6(pone ot tva,koeto si napisala),ama moje6 da zvanne6 na nqkoi ot tvoq klas i da izlezete......jivotat ti e skapan,emi to da ti kaja,4e kato gledam temite v toq forum polovinata si mislqt,4e jivotat im e skapan i nqma nakade ve4i....zami se v race i 6e se oprai6.....kva e taq maka pak ste na po 12-13 si4kite i ve4i jivotat vi e skapan.Vaob6te znae6 li kvi trudnosti te o4akvat zanapred......![]()
Кво ви става ,бе хора????
Едва на 12 си ,а говориш такива глупости.Как може иэобщо да ти мине преэ главата ,че на 12 живота ти е скапан.Ако отсега раэсъждаваш така,не энам след години...!Той живота ти тепърва эапочва,бе дете.Предстоят ти още много неща,любови и кво ли не.Гаджето ти те е эаряэало...то пък едното гадже.Вярно,че вече е модерно на 10 да си минал цялото даскало,ама...!На 12 си,кво си тръгнала да се ядосваш эа някакво момченце.Още ти е доста раничко.Пък эа четирите пропиляни години-хахаха.Нищо не си пропиляла.Ти си още дете.Скапан и бил живота...тцтц,явно не си наясно кво е скапан живот.Пусни някоя вечер новините ,иэгледай ги и после пак се эамисли.Айде.
[size=7][b][u]fosse cos
Не се самосъжалявай... няма смисъл живота е пред теб само на 12 си... всичко ще се оправи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
4 години са супер много време...Не можела да си оправи живота...Ти верно си лигла,бе!!!Аз от 1 клас тренирам балет и сега спрях да се занимавам с него(причините не са важни) и сега ще съм 9-ти...Т'ва колко години прави?Точно 8!Ае стига се превземаКаде на 12 си тръгнала да правиш изводи,че не можеш да си оправиш живота?!?!Бати децата
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lizzard_92
podkrepqm,vzemi se vrace i vs 6te se opravi
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
em 4e ti si na 12 ko si vidqla ot jivota ?
o6te kolko 6te tegli6 togava ko 6te prai6 6te se samoubiva6 li![]()
тя още пишка не е видяла! а вече ще се самоубива по форумите! ае ви 12 годишните нямате ли си книжки за лятото да четете?!
Raise your fist!
bratle na 12 si,jivota e pred tebe spx,i az g/d iam mn qdove bez gadje sum bez priqteli ama kfo da se prai... 6e si namerq nadqvam se
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
be q se stqgai liglichke!!na 12 o6te ako se oplakvash..do nikade nqma da stignesh!vzemi se v race,vsichko e pred teb,shte vidish vsichko shte si doide na mqstoto)
На 12 години е прекалено рано да кажеш, че живота ти е приключил/сисипан и т.н.
След 2 седмици почва училище - иди си купи тетрадки ала бала, погледни малко уроците и не си губи времето с глупости. След 1-2 години ще кандидатстваш - мисля, че е по-важно от това, че "гаджето" ти те е зарязало по Скайп.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
най-тъмно е преди да се съмне
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
подкрепям ...да мислиш така на 12?Първоначално написано от Анонимко
неее не бива така нищо не си видяла още
![]()
.!.