.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

как да убедя нашите..

здравеите искам да си взема кученце,но майка ми не е съгласна,понеже нашето умря преди няколко месеца и не искала пак да се ангажира,пък и аз (дай Боже) след две години заминавам да уча в друг град и нямал кой да се грижи за него..а ми обеща след като то умря,а сега не ми дава..как да я убедя?
    обичкам си наскоОо!!

Град
    L.A. \ Moscow
    вземи го и това е! майкати мисля че няма да исхвърли навън 1 малко пупииии
    Raise your fist!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    вземи го и това е! майкати мисля че няма да исхвърли навън 1 малко пупииии
    Yes
    [size=7][b][u]fosse cos

остовия пред свършен факт. ние така напраихме със баща ми зехме кученце и я поставихме пред свършен факт.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Само ти я познаваш и ти знаеш как да я убедиш а иначе аз,ако доведа куче вкъщи,особено,ако е нек'во помиярче,майка ми ше го изхвърли без да й мигне окото

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Майка ти е права Както винаги в началото като си вземеш животинчето, ще му се радваш, ще се грижиш за него, но после ще повериш грижите за него на нея..
    Вече веднъж го е изпитвала със старото ти куче и явно не иска наново да се повторя нещата ...
    А и като заминеш след 2г. и го оставиш на нея ... все пак едно отглеждане на куче не е никак лесно
    Вземи си ново куче като заживееш самостоятелно
    А и как ти се иска ново кученце, като твоето е умряло скоро .. това ми звучи гадно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ами..не мисля,че е гадно да искам ново кученце,след като моето умря..свикнала съм да има някакво присъствие вкъщи с мен,защото по цял ден съм сама..подтискащо е..имам нужда да се грижа за някакво животинче..може би и мама е права..
    обичкам си наскоОо!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си