Аз съм на 17.Сестра ми е на 14.Тя забременя от едно момче на някакъв купон (беше пийнала и не помни кое беше момчето) и се страхуваше да каже на нашите.Но коремът вече започва да й личи (в средата на четвъртия месец е) и тя иска да кажем на нашите,но и аз да присъствам "Да я пазя ако случайно решат да я пребият" (имам син колан по карате и кафяв по айкидо,а и бокс съм тренирал 3 години).Тя не искаше да им казва,за да си запази детето - иска да го отгледа.Аз я подкрепям в това отношение,нo след като продължи училище (тя ЩЕ го продължи,не се тревожете и не се занимавайте откъде знам).Вероятно аз ще се грижа за детето през по-голямата част от времето.Имам 2 въпроса.Първо - как да кажем на нашите,ез да й налетят - няма да им позволя и с пръст да я докоснат,но искам всичко да мине по мирен начин.Второ - по какъв друг начин мога да й помогна?
Не искам незрели, просташки отговори от рода на "провалила си е живота","заслужава си го" - глупостите запазете за себе си - аз търся мнение от зрели тийнейджъри.