- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Езика му е като шкурка!
Помощ езикът му е като шкурка и като почне да ме лижи направо се зачерввявамКакво да правя
![]()
Как можем да ти помогнем ние.. Кат не ти харесва езика му да не те лиже
![]()
![]()
Любовта няма граници .. :>
mi kato tragne da ti pravi6 frenska otkluni vaprosa i mu napravi ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
ами не обясни му,че езика му драшти и намерете и двамата решениеПървоначално написано от BaByLisS
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
pogovorete
нека си го обръсне 1-во![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Не си мие зъбите и езика като хората, ако го мие с специална гумичка която има по мн четки езика става мекичък и гъделичкащ.
Chowekat korab e mislenata granica mejdu rakiqta i kazablanka i moga az da wi zareka samo 1 :
ONLY POT CAN JUDGE YOU !![]()
![]()
![]()
Kaji mu da spre da te lije\
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mi kaji mu che ne ti e priqtno kvo drugo mojesh da napravish
Ayudame olvidarte si te vas!
Може просто да те лигави повече, да има повече слюнка, та триенето да е по-малко. Или просто да маца пръста с вазелин и с него да те стимулира, ако първото не помогне.
Гледай да не се дехидратира, че като му пресъхне устата - нищо чудно да те ошлайфа с език.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Нещо против?Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
според мен просто трябва да търпи и да оценява желанията на партнора и да й достави удоволсти![]()
![]()
![]()
Хехе, разбирам теПървоначално написано от quench
![]()
![]()
to4no!Първоначално написано от eu.hyricane
EI MRUSNICO tui che ti si mn grapava ne oznachava che ezika mu e grub mama ti deeba govejda !!!!!
Земи му го заглади малко.С по-грубичка водна щурка и малко повечко търкане и ще стане работата.![]()
hahahaПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
я ми го заеми за един ден тоя пич , 4е дървената ми дограма на терасата има нужда от шлайфане...пък ако е прекалено високооборетен може и няколко бургии за заточване да му дам.
![]()