- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато и най-добрата ти приятелка те предаде
iskam da wi poptam kak bi postapili ako nai dobrata wi priqtelka se naebe s bivshitiq,s kogoto e bila parwata ti nai dalga vrazka.az sam malka na 16 i goworim za nqkolko meseca.toi se okaza bokluk.ama dali da si ostana pr s neq.makar 4e tq mi e dokazala s tazi si postapka 4e e nishto za men.kakwo mislete.shte mi e priqtno da razberq mnenieto wi![]()
Ми мога да ти кажа, че това не може да се нарече Най-Добра Приятелка!... Оттук следва да си направиш извод!!...
![]()
няма приятели, има интереси !!!
Aз не разбирам какъв е проблема в това тя да се на*бе с твой БИВШ. Това, че ти си се еб*ала с някой, значи ли че никой друг няма право да го чука после? Това твойте са си пълни лигавщини. Я се замисли ти каква приятелка си, щом не те е*е приятелката ти какво иска и какво й доставя удоволствие.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ами да, но все пак...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Ако пък тя е разбрала от някои друг , а не от самата й приятелка... ясно е положението...![]()
А ако случайно въпросната приятелка е знаела, че авторката на темата ще реагира изключително детински и егоистично? Това го казвам в случай, че тя сама не й е казал. Айде моля ви се, и на мен ми се случи най-добрата ми приятелка да се наебе с един мой бивш. Даже тръгнаха 1 седмица след като ние скъсахме. Ходиха 8 месеца. Ама кво от тва - нея я радваше да е с него, мен какво ме бърка? Аз не маркирам своята територия с чукане.Първоначално написано от Sweet__baby
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
te go naprawiha snoshti na edin kupon.v drgata staq .po4iti pred o4ite mi.moje 4e az oshte imam nqkvi si 4ustwa kam nego i tq towa go znae makar 4e da sa minimalni.ama te nqma da tragnat prosto za sexa za udowolstwieto za edna we4er.ako bqha tragnali izobshto nqmashe da osporwam.
И ти пречи това, че твоята най-добра приятелка си е прекарала хубаво на купона? Ти ако наистина й беше приятелка, щеше да се радваш, че момичето си е изкарало хубаво и че я е огряло. Това твойто си е егоизъм за мен просто :/Първоначално написано от ^palavka^
Това не е точно по темата ама ми е любопитно
А аз искам да питам,как ще реагирате,ако най-добрата ти приятелка вкара в леглото си човека с който сте сега...Тогава пак ли трябва да се мисли и за нейният кеф...?
A qui
Въпросът ще го приема за реторичен, тъй като ако акъла ти стига - сам ще си прецениш. Все пак тук говорим за това как според всеки един от нас е най-правилно да се постъпи. Всеки може сам да решава за себе си.Първоначално написано от Erica
ЕвалаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Любовта няма граници .. :>
За историята на авторката съм съгласна,че щом той е БИВШ,тя няма основание да се сърди на приятелката си,че е била с него.
Но аз питам в такива ситуации,когато наистина най-добрата ти приятелка те предаде...тогава как е най-правилно да се реагира?
A qui
Ще повторя - Всеки с коефициент на интелигентност, който не е отрицателно число, може сам да си прецени според своите приоритети и ценности. Ако твърде много обичаш приятелката си - ще й простиш. Ако не - ще й теглиш майната. ”Човек прощава, само дотолкова, доколкото обича”.Първоначално написано от Erica
A и честно казано - повече ще се притесня за това що за мъж съм си хванала, че да се изчука с най-добрата ми приятелка -.-
виж сега, това че някои ти е бивш значи, че всичко между вас е приключило, толкоз, с кого спи бившият ти не би трябвало да те интересува...пък сигурно и не само приятелката ти го е искала, след като са правили секс, цепиш?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
той е бившия,кво значение има ако ще и дете да са си направили.Той не е твой вече така че е свободен за такива действия.![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
e kfo ti puka che e spala s nego... Nali ti e Bivsh.. 0tavi go da si e*e maikata) xxx
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Мхм. Нищо чудно следващата стъпка по пътя към отмъщението ти да е да забраниш на всички момичета да правят секс с него.Първоначално написано от alice sw
С това твърдение,не съм съгласна,защото колкото и да обича,човек,когато има хиляди лъжи....не се получава...било то в отношения със семейство,приятели или половинката ти...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Въпрос на гледна точка и на преценка,както каза ти!
Извинявам се че отклконих вниманието на читателите,от темата на авторката.
A qui
aE vIi normalni li ste e...shtom priatelkata i e znaela che ima oshte chuvstva kam nego kakva priqtelka i e?!pyk i qvno e za prav pat sa imali nqkakvi otnosheniq priatelkata i bivshiq znachi chuvstva nqma..tova sa kurvenski nomera shtom sichko e bilo za edna vecher.Stiga ste sydili momicheto.
А така..все пак са приятелки и най-малкото е знаела, че момичето има чувства към него...изобщо не одобрявам това..мацко аз не бих й простила на твое място...абсурд!И все пак ти си знаеш най-добреПървоначално написано от Анонимко
![]()
Как определяте кой ви е НАЙ- одбрия приятел, като нямате ТОЧНО научно обяснение за "приятел"
И ти и "приятелката" ти и бившия ти сте зле.
Стига вече с тази бездуховност и безразборно чукане.![]()
I ROCK!!!!!
]Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Нещастница е тази която ще ти се води най-добра приятелка !![]()
От логиката на такива егоистки като теб ми е писнало ... Свършиха мъжете,че точно с бившия на бест френдката си ще се наебе.Това,моето момиче,не се наричат желания и удоволствия,а синдрома на завистливата приятелка която доживот си остава комплексарка,не харесва живота си и й доставя извратено удоволствие да взима и изживява по нещо от живота на околните...
За мен най-добрата и истнска приятелка е нещо свято,а не просто човек,с когото ще си запълваш времето...Да,в кой ли свят живея...Но истината е,че ще продължа да вярвам в това.И какво като ми е най-добра приятелка ,трябва де и дам да се наебе с гаджето ми,за да е спокойна след това,че не е изпуснала нищо или пък да не се разсърди?Ако това днес се наричат приятелки...Боже,по-добре да нямам никакви
Тъпа курва![]()