- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да правя???
Здр!!!!Имам един проблем Всички момичета от моя клас си имат или са имали гаджета.Само при мен е различно.Никога никой ми не е предлагал и си нямам гадже.Не се смятам за най-грозната.Имам нормално самочувствие нито сам надута нито най-стеснитилната.А нищо.Кажете ми какво да правя.Отчаяна сам.Ако продалжи още малко така , няма да имам никакво самочувствието.Ще ме помислят за задрастенячка,а аз не сам.
А и не сам се целувала никога!
ПП харесвам си едно момче ,но и то не ме забелязва,а останалити като намислят някоя щуротия все на мен я `стоварват`!!!!!Защо?????????
Плс помотнете [-o< [-o<![]()
![]()
![]()
На колко години си?
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
дай да видим снимка че от написаното човек може да си направи извод че си страшно зле
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
А ти на колко си?
Аз сам на 13!!!Снимка нямам ,защото няма каде да я хоствам!!!ето ми скъпа да видите там има снимка mim4eto_9494 [-o<
на 13? това не те ли прави 6 клас?
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Има времеНа 13 си..ако беше на 17-18 можеше да е проблем ама ся е нормално
Спокс,ще си намериш някой
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Съгласна съм с това мнение, има време ще си намериш и гадже.![]()
![]()
![]()
![]()
Божеее
Ще умрем с ваЗе !! Може ли да говирте такива глупости - на 13 съм и съм мн отчаяна,щото не съм си имала гадже и не съм се целувала.Прост народ ей ! Момиченце,слушай кво,седай си на задните части и почвай да учиш,защото тая година ще кандидатстваш.Гледай да влезенш в някое хубаво училище и да получиш добро образование,защото повярвай ми - имаш нужда !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.