- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филми за войната
abe, hora, kajete mi nqkvi filmi za voinata...smisul za karceri i takiva ne6ta...ne voenni to4no mi drami za voinata....kato pianistut i t.n....
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
mi.. tyrsi v google
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Пианистът не е филм за войната, посланието му е съвсем друго. Просто сюжетът се развива в това време.
Плюс това за коя война?! Какво значи 'за войната'.. тя ако беше само една..
и аз точно за това си мислех...Първоначално написано от machoka
но мисля че има предвид 2та световна
Raise your fist!
"Обича ме, не ме обича"
"Дяволски сметки"
ох...имаше един за една оцеляла жена, която я разпитват след години в щатите, но заглавието ми избяга от съзнанието...
Доста кофти формулирана тема...но мисля, че разбрах какво търсиш....мога да ти предложа "Списъкът на Шиндлер" също така един сериал (7 части) който на мен доста ми допадна "Band of Brothers"
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
оу, да, страхотен филм!Първоначално написано от Momchence
Ако не се лъжа имаше и един "Варшавското гето" .. не се сетих веднага за него..
Доста тежки филми
туй горе аз
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Все едно ми четеш мислитеПървоначално написано от be_true
И аз щях да препоръчам този филм с Кирстен Дънст-"Дяволски сметки",защото е страхотен,макар и накрая да е толкова тъжен и се отнася точна за 2 световна война,а този,който го описа също е страхотен ама и аз не си му спомням името
,но наистина е интересен,за една лекарка,която я съдят,защото по време на войната се е водела по заповедите на някакъв нацист и беше помагала в някакви медицински опити и т.н.
оу да той беше мн тъжен..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
иначе Pearl Harbour е много як
'Спасяването на редник Райън' - мноооого хубав.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
'Jacob teh Liar'. Култов е.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
"Враг пред портата" !!
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Да много е добър този. Лъжеца Якоб(не съм сигурен) иначе е Jacob the Liar. Този финт ми е много страмен дето го слагат като Тeh NoObПървоначално написано от `Death`Whore``
къмLetters From Iwo Jima ще добавя Flags of Our Fathers те са за една и съща история и затуй се гледат в комплектПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
не виждам класика
Dirty dozen
The Longest day
The Great Escape
Patton
Battle of Britain
Stalingrad
Das Boot
Der Untergang
Cross of Iron
а от по-новите
The Thin Red Line
Dunkirk
много са филмите, ако ги няма по БГ тракерите, търсете ги в изохънт, например
оу, ако е този с Кийт Леджър е хубав филма, но да...и аз разбрах, че друг тип се търсятПървоначално написано от music_pirate
)
пaraграф 22 (catch 22)
Първоначално написано от Магесник
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Сталинград, драма е.
Four Feathers.![]()
''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''