- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекалено много се потя по време на секс
Скъпи приятели,
Аз съм Роси от Благоевград и искам да ви споделя проблема си.С приятеля ми правим секс от около две години и всичко върви прекрасно.Имам само един проблем-потя се прекалено много по време на секс,а като на всеки човек потта ми доста мирише.Приятелят ми доста пъти ми го е намеквал и аз се чувствам много лошо от това.Опитвала съм много методи да го предодвратя но е невъзможно.Потя се като "прасенце"..А това става когато го правим спокоино.Представете си какво е когато се разгорещтим повечко за това и рядко го правим .. миризмата е непоносима
![]()
![]()
Ще се радвам ако дадете мнения и съвети по въпроса..Благодаря предварително.
Ми вземи един ароматизатор и пръскай като усетиш,че мирише.То потеното си е нормално..мисля,че няма хапчета против това.Тъй,че кажи на приятеля ти да свиква.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
мммм лошо ами правете го под душа тогава може да се избегне \/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
mi polzvai rexona ili neshto takova..pone na men mn mi pomaga..potq se no ne mirisha na gadno a na rexona...takache kupi se neshto takova moje i da pomogne
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Всеки се поти по време на секс. Нормално е. Но не е нормално да мирише.. не казвам нищо за личната ти хигиена, но щом не е само миризма, ами направо воня.. може би трябва да почнеш да се къпеш по-често .. 1-2 пъти на ден лятото особено, да използваш антиперспирант. Препоръчвам ти този на Адидас.. (:
не пуши, не пий и мини на плод-зеленчукова диетаПървоначално написано от pussy_lady
потта ти няма да "бъзди" толкоз![]()
има и друг вариант - правете го под душа или у ваната![]()
Правете го на студено \/
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
женската пот мирише само ако не си се къпала - иначе не
OOO obicham mirizlivki kat tebe ela shta skusam ot seks shte izfarlish 2 litra pot shti prusna pichkata lelina !!! {}{}{} sha skusam ot chukane ei MRUSNICO![]()
![]()
а братовчед ти как прие миризмата?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=126552
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
еми гажето ти явно добре прави секс,щом те изпотява![]()
sloji si aromatizator bor4e na vrata![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
+1Първоначално написано от ThePainIsReaL
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Всяка пот мирише ако остане достатъчно време по тялото, че да се развият онези гадни микроорганизъмчета, дето от тях мирише.Първоначално написано от Лилиту
Инак.. Може да си купите климатик и да го пускате на -20 градуса :>
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
а дали едно ще е достатъчноПървоначално написано от bloodranger
, най-сигурно о6те 3 на двете бозки и на клитора
йеееее, може и да си пуснат " Jingle bells ", като мом ъка си сложи и един 4ервен кожух за да поддържа празничното настроение а и нивото на отделяните секрети от потните жлези..
ина4е в тия жеги и аз много се потя, не 4е мирише но целия ставам мокър и не се понасям![]()
Отвратително е като се изпотиш максимално! Аз нямам такива проблеми като миризма на потта, но много се потя през големите жеги. То как да правиш секс на 40 градуса?! Наистина и аз познавам хора, които имат по-засилено потоотделяне така да го кажа. Лошото е, че средствата за предпазване от това не са се променили много и действат различно за всеки организъм. А не знам кой може да ти каже, кое е най-добро за теб. Моя позната и досега продължава да си купува какви ли не дезодоранти, рол он-ове и т.н. , но за сега няма успех с проблема ИЗПОТЯВАНЕ.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Ауе човеци...?Вие от марс ли падате?Мажете се с рол он,пръскаите се със спреиове еба ли ги и нема да вуните.Аз дося никога не съм го имал тоя проблем.Пу че сте и вие.Даже кат се намажете и се изпотите мирише на яко.
![]()
Сипвай повече сол!
+1 Е ти ме застреляПървоначално написано от Anti-Paris Hilton
![]()
Иначе или под душ-а или ще търпи .. за да не му се потиш толкова ти бъди отдолу :Р
Лично аз пък обичам да ми капят отгоре ...![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
REXONA ACTIV - Дълготрайна защита през целия ден !!!!!!!!!!! ТОВА Е РЕШЕНИЕТОПървоначално написано от pussy_lady
![]()
Hey mister DJ , put a record on , I wanna dance with my baby !And when the music starts I never wanna stop ....
God is a DJ,
Life is a dancefloor,
Love is the rhythm
You are the MUSIC ...
KAK NQMA DA SE POTI TOQ MAZNIQ REZNQK!!!!!! V PE6TITE 6TE SE POTI O6TE POVE4E!!!!!Първоначално написано от sexita
Първоначално написано от pussy_lady
Нямам такъв проблем
![]()
Пък може да идат да се чукат и в сибир?Там няма да го имат тоя проблем изощо.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
hm.. naistina e gadno.. sega se setih 4e ima edno rol-on4e na AVON, koeto namalqva okosmqvaneto ( uj ) i e dosta efikasno sre6tu izpotqvane.. edna priqtelka go polzva i do kolkoto mi e kazvala hi4 ne se poti.. sorry no ne se se6tam kak se kazva.. porazpitai tuk tam za negouspeh
![]()
Дезодорантите НЕ ТРЯБВА да спират изпотяването, те са предназначени просто да ароматизират потта. Потта има своя функция и е много опасно да се спира по такъв начин!!!Първоначално написано от glezan4e
Възможно ли е да бъде по-красиво?