.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Изгубен :(

Guest

Изгубен :(

хора моля ви дайте някъкъв съвет....днес пътувах с влака и GSMa ми е изпаднал от джоба ми ...когато се усетих вече бяха минали 10ина минути...върнах се,обаче него го нямаше...звънях от друг телефон,но каратат беше изключена......сега какво да права???
    посъветваха ме да хода в мтел и да поискам да ми го блокират,но там ми казаха че само карата може да бъде блокирана,не телефона
    незнам вече ако отида в полицията какво да кажа...вече се побърках......
    ако някой може да ме посъветва какво да направа.....кажете ако сте имали подобен случай и как сте постъпили....
    при положение че телефона беше нов и е още в гаранция.....

Отпиши го

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Отивай за нов. Внимавайте малко с тия телефони,к'во ги губите като дъвки?
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

shaka_kan
    Guest
    edinstvenia na4in e da spre6 kartata i trqbva da pie6 edna "studena voda"... sajelqvam! Na moi priatel mu otkradnaha naskoro GSMa i toi be6e na izpla6tane i 06te si g0 izpla6ta...policiata nema da ti obarnat vnimanie zaradi edin telefon!

К'ва полиция бе?Веднъж с тате намерихме лична карта,шофьорска книжка и други документи + двеста лева.Обадихме се в полицията и казахме да пратят кола.(беше точно на 10 мин път с кола от МВР-то). Те казаха цитирам: "Не ни занимавайте с глупости.Донесете го в МВР-то.Имаме по-важна работа." А тате ми вика "Що им не ебем майката?".В крайна сметка издирихме,човека ( с лични средства) и му ги дадохме.Той ни даде едно шише ракия,бира,луканка и бонбони и 50лв. А тъпите ченгета може да ми .... Скапани мързеливци.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

GyShKai_Me_F_kZ
    Guest
    emiii edna fr su6to si zagubi tela... otide v policia s absolutno vsi4ki dokumenti na tela .. trqbva6e da pi6e vsi4ko kak e stanalo i sled 3-4 moje i pove4e meseca i nameriha telefona 4rez nekvi ustroistva.... probvai... dano stane..YSPEH!!!

Ако телефонът не е много скъп се радвай ама ако е някой за 700-800 лв ужас... аз съм губил неща , които са стрували адски много пари , но живота продължава а и както са казали хората всяко зло за добро

www.dragon.bg - елате цъкайте..

az_sss
    Guest
    losho...az sashto sam gubila telefon i taka i ne mi go nameriha
    i vapreki tova ne se otchaivai-dano v policiqta sa po otzivchivi......dano naistina ne e mnogo skap,a i da ne e,vse pak sa davani pari za nego...stiskam palci da go namerqt!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    aко който го е намерил искаше да ти го върне щеше да изчака да се обадиш.Но сега картата е в някоя канавка а телефона в някоя заложна къща 100%

Град
    Асеновград, България
    Ако някой го е намерил, което е най-вероятното, забрави го!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Еми търси го!Ако не го намериш-не е края на света!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Ох, ако изгубиш телефон наистина няма връщане назад... Аз днес си забравих чантата с едни много важни документи (акт за раждане и тем подобни) в рейса... чак като се прибрах в нас се усетих, че нещо ми липсва, после ходих да питам за телефона на шофьора.. накрая ми ги върнаха де
    Но ако беше портмоне с пари или телефон, едва ли
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Ako ima koi da butne pari da go sledat.. moje i da go namerat,no tuk veche si idva smetkaka dali si struva za teleofna da butash pari,za da go namerqt.

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ми тати преди около година си загуби нокията и нищо и половина,а беше в него от около месец и до преди 1-2 месеца го изплащаше.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Виж кфо.На чичо ми намерих един гсм,който беше откраднат в дискотека.Отиваш в МВР и там то секи телефон имал някъф код и тряя го дадеш.Абе те ше ти обяснят кфо тряя кажеш!И ако се включи апарата с друга карта ще го намерят(ако изобщо го намерят) и ще ти го върнат!Има надежда не се отказвай!
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от F@t@lNy_Sl@dK@
    Виж кфо.На чичо ми намерих един гсм,който беше откраднат в дискотека.Отиваш в МВР и там то секи телефон имал някъф код и тряя го дадеш.Абе те ше ти обяснят кфо тряя кажеш!И ако се включи апарата с друга карта ще го намерят(ако изобщо го намерят) и ще ти го върнат!Има надежда не се отказвай!
    Nomera za koito govori go ima na kutiqta s koqto sa ti dali telefona,dano q pazish!

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    Az minalata godina si zagubihtelefona utidoh v policiqta dadoh tozi kod toi se kazva li4en kod na klienta i za 48 4asa mi nameriha telefona. Ako pazish tozi kod otidi v policiqta i uspeh da no da go namerqt

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    aко който го е намерил искаше да ти го върне щеше да изчака да се обадиш.Но сега картата е в някоя канавка а телефона в някоя заложна къща 100%
    мдам сбогувай се

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Бааахти успокоението...не че не е така
    И... съжалявам за телефона ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си