- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за какво си говорите с гаджето?
za kakfo si govorite s gadjeto naprimer kato ste navunka i sa razhojdate iz parka...
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Уоу...ми за супер много неща... И най-вече важното да е нещо забавно.....![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
za si4kostiga da ne e nqkoi sduhlio
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами за много неща си говорим, обикновено аз съм по активната в говоренето, не го оставям да говори много![]()
![]()
nie ne govorim...nie se celuvame![]()
ina4e..za mn ne6ta...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
най често си разказваме случки (по приказливата съм аз)
На всякакви теми.Какво се е случило през деня.Ако сме разбрали някоя интересна новина я обсъждаме.Абе в общи линии всичко си споделяме-ние сме на първо място приятели![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Амии за много неща все има за какво да си приказваме :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
хах определено тя е по бъбривата ама ми харесва да я слушам![]()
Говориме си за всичко което се сетиме най-вече за приживявания на купони дискотеки хижи и т.н![]()
за много неща...стига да ни е забавно др няма значение
OnLy God CaN Judge Me !
ahammmПървоначално написано от angel_whit_devil_suol
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
xaax emi to samo az po4ti govora 6toto sym mn prikazliva i dori i da iska da kaje ne6to az ne mu davam dumata 6toto ne mlykvam![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
веселим се по принцип и се лигавим![]()
За абсолютно всичко, което ни вълнува.
Най-често за:
- Психология
- Хормони
- Химия
- Диети и фитнес-режими
- Секс
- Бокс
- Минали случки
- Интересни преживелици от настоящето
- И адски, адски много си мечтаем как ще заживеем заедно. Постоянно обсъждаме и най-малките детайли.
- За проблемите ни и решенията им.
- Дигаме скандал на другия :Р
Май е тфа![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ох за мноого неща .. вчера като излязохме само се лигавехме.. пускахме си нашаата песен тои пееше и ме караше да пея с негои в общи линии за глупости.... примерно... вчера пак ми се кара че съм си чоплила палеца... пита ме какво ще правя неска говорим си кои филм ще гледаме.. всякви такива...
![]()
\
/
mai nqma tema za koqto ne sme si govorili![]()
Because all I want is u ....
mi de da znam..niii veche mnogo vreme sme zaedno..teriche za vsichko..toi mi razkazva kakvo se e sluchilo na rabotata mu az mu razpravqm za daskaloto i takiva neshta ...nishto koi znae kolko zabavno i t.n..shtoto osven gadjeta nii sme i priqteli i si govorim za absolutni sqvki temi
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
dano ne wi se stori yupo ma si govorim za turbokompresori djanti qki koli ski snowboard i nekvi takiva a we stava 6tot az si obi4am da sum v ko4 kompaniq a tq si se darji kato ko4 taka 4e ekstra sefte![]()
За абсолютно всичко. Не случайно оприличават гаджето като най-близкия ти човек.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Muzika, politika, Froid, samoleti, orujiq...vsi4ko ot koeto se vulnuvame.
вие да несте от ирак 4е ви валнуват самолетите и оръжията![]()