- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- не знам какво да правя ;(
просто не знам куде да я сложа тази тема така 4е sorry ако не е на правилното място:}преди две седмици отидох на село там бяхме само аз(аз сум на 15) и баба на втората седмица доидоха братов4едите(те са на 15 и 17) ми взехме си бира и се изпонапихме оба4е аз помня някои моменти. ходихме из село да се поизложими след 2 4аса се прибрахме май
тругнахме да си лягаме и изведнъй 4ух как вратата се отваря помислих 4е е баба и продължих да си дремя,но в съ6тия момент някои седна на леглото обърнах се и видях 4е е бра4еда ми казах му да върви да си ляга но тои каза 4е не иска и запо4на да ме целува
![]()
![]()
аз се дърпах но тои не престава6е
слава на бога 4е баба доиде 4е не знам какво 6те6е да стане
на следва6тия ден баба ми каза 4е са си оти6ли 4е имали някаква работа.и сега не смея на никои да кажа за това
мого ми е гадно се пак ми е братов4ед
и като си помисля 4е пак 6те го видя след няколко седмици направо нз нз какво да правя бе хора гадно ми е мн ми е гадно
Кажи на някого...на майка ти, на неговата майка! Това се приема като сексуален тормоз! Поговори с някого и не се притеснявай, че няма да ти повярват!
ако кажа на мама тя 6те каже на тати тои 6те трьгне да се саморазправя 6те се избият помеждусии без това не са в много добри отно6ения
Предполагам,че случилото се еподвъздействието на изпития алкохол.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
От думите ти ми се струва, че и ти самата не си много сигурна какво точно е станало след като сте пили бира, така че има голяма вероятност и братовчед ти да не помни. А и все пак сте роднини, едва ли би ти направил нещо подобно ако не беше алкохола.Не виждам място за притеснение на този етап, но ако усетиш нещо или ако случката се повтори определено трябва да споделиш с някой![]()
Точно така е!Поткрепям!Първоначално написано от Maimunche_f
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Всеки прави грешки, а още повече хора правят грешки под въздействието на алкохола.Все пак братовчед ти е почнал да те целува в нетрезво състояние.Просто трябва да забравиш, а ако се повтори сподели примерно с баба си, ако не можеш с майка си или баща си.