- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с други в главата...
ne,na men ne sa mi spodelqli tezi si fantazii,no az 4esto si mislq podobni ne6ta![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз си представям винаги с различнаняма лошо и е напълно нормално
Raise your fist!
на мене лично не са ми споделяли,макар че ако например ме нарече с др име ше се вбеся и ше си тръгна най-вероятно,защото зн че като е с мен и си мисли за друга
OnLy God CaN Judge Me !
преди да започне това между нас с гаджето ми бяхме мн добри фр и той ми е споделял даже ми е показвал снимки на разни мацки и аз все им намирах кусури![]()
Мммм... не ми се е случвало май![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
nito az si mislq takiva neshta nito toi..i ne mislq ako mi kaje che go pravi mn shte mi stane gadno..zashtoto mn si go obicham i ne moga da priema che sipredstavq drugi..ne bih go priela!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
na men ne mi se e slu4valo,ama ako mi se slu4i sigurno mn 6te se qdosam,vapreki 4e znam 4e tova e normalna 4ast ot majkata fantaziq![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Nqkoi tuk 4ete li vsi4kite vuprosi?
Ami na men mi se slu4i i na men mn gadno mi stava,6toto ako si e predstavql kak 4uka druga dokato e durjal rukata mi... tfa e bahti i tupotiqta!Mn se qdosah ,6toto toi ako prai sex s men i moje i togava da si misli za druga!6to za .........![]()
![]()
Super tupooooooooo!Az nikoga ne sum si mislila za drug!
Това би означавало, че аз не го възбуждам. Ако ми го каже, ще се почувствам ужасно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не знам да му се е случвало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много реклами гледатеПървоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()
Не ми се е случвало и се надявам да не се случи,защото ще ми е много гадно. Ако си мисли за други,докато в леглото е с мене,това ще означава че не го възбуждам ....
Samo vednuj mi e kazval za edin sun ama da misli za dryga dokato e s mene ne mi se viarva da my se e sly4valoBi bilo gadno no mislia 4e bih go prejiviala vupreki 4e predpo4itam da ne znam za takiva raboti
![]()
НЕ - гледаме се право в очитеПървоначално написано от H8_mE
![]()
никога не ми се е случвало и 100% няма да ми се случи![]()
NA MN DVOIKI SE SLU4VA,no na men ne mi dopada za6toto tova bi ozna4avalo 4e ne sam mu dostata4na.
Сънищата не се броят. Аз редовно сънувам, че ходя с други хораПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?