.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен

След козметик

Ще се побъркам.Имам много чувствителна кожа,а преди 2 часа бях на козметик.Сега,като се погледна в огледалото и не мога да сдържа сълзите си.Ужасна е гледката.То не,че е кой знай какво,но е зачервено и леко подуто.Моля ви някой с по чувствителна кожа,който е ходил на козметик да ми каже след колко дена му се изчиства лицето от тези червени петна.Докато не се оправя не мисля да се показвам дома.Толкова зле се чувствам.
    Обичам те <3 !!!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Какво са ти правили?

Guest
    spokoinooooooooo shte se opr sled 2-3 dnena maji se s nqkoi kremche ( NIVEA) i si gotoo ne plachI

защо изобщо си ходила на козметик бе мила а сега се намажи с някакъв крем-здраве както казаха преди мен или ако имаш бебешка пудра.успех
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен
    Имам крем на Dove и ми казаха,че с него също ставало?И също козметичката каза да се кажа сутрин и вечер с витамин C ... охх много ми е кофти.Попринцип от една пъпка и се комплексирам,а сега незнам ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    Майнатаун
    Бр.. само ще си мине.. смисъл мажи го с нещо.. мен ми предстои ходене sega [-o<

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Имам крем на Dove и ми казаха,че с него също ставало?И също козметичката каза да се кажа сутрин и вечер с витамин C ... охх много ми е кофти.Попринцип от една пъпка и се комплексирам,а сега незнам ...
    нз с кво щи помогне витамин ц но крема на дав става ако не друго поне ще ти успокои кожата
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен
    Благодаря ви много .... малко по - спокойна съм вече.Дори лицето ми започна да се оправя.не е надуто и червените петна са по - светли.
    TheKeeper дано не бъдеш след това като мен [-o< ....
    Обичам те <3 !!!

Guest
    ледчета

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е след козметик да ти е зачервено лицето, подложила си го на някакъв стрес все пак, но това отминава.На другия ден ще е значително по-малко, спокойно.

Guest
    и мойта е много чуствителна и след козметик съм просто ама кво се прави

мажа си се с тея кремове дет ми ги е написала козметичката и след 2-3 дена няам нищо,но поняка когато машината не може да ми премахне пората ми я изтисква и седи 1 седм мн е гадно

Фен
    Град
    Kazanlak
    Ae spoxs be momi4e normalno e sled kato te 4ovyrkat da se otvorqt dupki. I az bqh na kozmetik predi 3-4 dena i o6te mi se vyzstanovqvat ranite.... fatkata e da hodi6 po - 4esto na kozmetik ili za po4istvane na liceto ili za piling (vyv vtoriq variant se predotvratqva povtornata poqva na zapu6eni pori i e dosta priqtna procedura). Taka 4e stiskai zybi o6te nqkolko dena.
    You're a looser. But I'm not.

аз ходя обикновенно петък и до понеделник на даскало нищо ми няма : )
    !*MaЛкАтA ЛиГлА с ГоЛеМиTe ПрЕтЕнЦиИ KъСa НeрВи На АваНта*!

etka
    Guest
    spoko!i az bqh na kozmetik i cqlata mi koja be6e na 4erveni petunca!sled oklolo 2 dni te iz4eznaha!no povqrvai mi nqma smisul ot kozmetici!pup4icite iz4ezvat samo za okolo 1 sedmica!a otnosno 4ervenite petunca moje6 da gi zali4i6 s fon dio ten no toi zapu6va porite taka 4e nqma smisul!az ti predlagam da ne hodi6 na kozmetik a prosto vuv vas da si pravi6 parna banq s 1 6tipka laika i 1 luji4ka sol vuv vodata!sled tova po4istva6 kojata s pamuk napoen sus salicilov spirt sled koeto namazva6 s krem zdrave v koeto si raztvorila 1 aspirin!na men mi pomaga!!!drugoto ne6to koeto pomaga e da po4isti6 kojata sus voda a posle da q namaje6 s clearskin-losion za regulirane na mastnata sekreciq-na AVON!!!mn pomaga!

Guest
    еми и моята кожа е много чувствителна за това аз реших следното - ПОВЕЧЕ НИКАКВИ КОЗМЕТИЦИ! След тях лицето ми става не просто на "червени петънца", а на РАНИ и наистина е много неприятно и в моя случай дори фон дьо тен-ът не помогна Беше ужасно, но за заздравяване на възпаленията аз си правех следния компрес: Сварям си чай от лайка и смрадлика, оставям го да изстине добре в хладилника, след това потапям памучета в него, отцеждам ги малко и го слагам на лицето си за минимум 20 мин. Веднага след това ще видиш подобрението.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Леле като ви чета мненията направо страх ме хваща...Какво толкова ви правят тия козметички?! Вярно е,че всеки е с различна кожа и процедурите му действат различно,но чак пък рани, незарастващи цяла седмица Аз съм ходила само веднъж на почистване на лице и бях доволна,само дето след 2 седмици вече не си личеше (пак се появиха доста комедони) та утре мисля пак да посетя козметичния салон

ПП Процедурите вкъщи с парна баня,разни маски и аматьорско "почистване" при мен не дават резултат Хем не мога да махна сички черни натрапници, хем ставам като домат,пък и на др. ден обикновено ми излизат, където съм стискала, пъпки
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен
    Ми вече е трети ден от както ходих и не се е изчистило лицето ми.Имам на челото и едно петно на бузата,малко по брадата и така ... мисля да пробвам това с лайката и смрадликата.Дано помага.Иначе ледчетата или по точно студеното помага,но не трябва да се прекалява с него,защото кожата изгаря от това!Витамин Це също помага .... ама още два дена поне мисле,че ще ми личи
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми и моята кожа е много чувствителна за това аз реших следното - ПОВЕЧЕ НИКАКВИ КОЗМЕТИЦИ! След тях лицето ми става не просто на "червени петънца", а на РАНИ и наистина е много неприятно и в моя случай дори фон дьо тен-ът не помогна Беше ужасно, но за заздравяване на възпаленията аз си правех следния компрес: Сварям си чай от лайка и смрадлика, оставям го да изстине добре в хладилника, след това потапям памучета в него, отцеждам ги малко и го слагам на лицето си за минимум 20 мин. Веднага след това ще видиш подобрението.
    това и е работата на козметичкаа.Ако не знаете,деца,аз да кажа.
    След козметик,не се излиза на вън,не защото хората ви гледа лицетоа защото,ако от слънцето се "инпече?защото кожата тогава е много чувтвителна,и ще останат петна,които няма да се махнат с месеци.
    Също и не трябва да пипате кожата си,защото при попадане на бактерии,ще стане зле,ще се възпали и ще стане на рани.
    Фон дьо тен се слага 2 дена след козметика...по същата причина.
    еми кожата ми е имала контакт със слънцето само докато се прибера от козметика до вкъщи (което не е далеч де), ако изобщо може да се нарече " контакт"... защото си бях изсипала косата пред лицето и бях забила поглед в земята... ебахти излагацията.... просто се молех да не срещна някой познат, ама това сега е без значение. Важното е, че аз след козметик рева поне една седмица, а майка ми например е добре още на следващия ден- т.е. От кожа до кожа... Балкан разлика!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    това и е работата на козметичкаа.Ако не знаете,деца,аз да кажа.
    След козметик,не се излиза на вън,не защото хората ви гледа лицетоа защото,ако от слънцето се "инпече?защото кожата тогава е много чувтвителна,и ще останат петна,които няма да се махнат с месеци.
    Също и не трябва да пипате кожата си,защото при попадане на бактерии,ще стане зле,ще се възпали и ще стане на рани.
    Фон дьо тен се слага 2 дена след козметика...по същата причина.
    еми кожата ми е имала контакт със слънцето само докато се прибера от козметика до вкъщи (което не е далеч де), ако изобщо може да се нарече " контакт"... защото си бях изсипала косата пред лицето и бях забила поглед в земята... ебахти излагацията.... просто се молех да не срещна някой познат, ама това сега е без значение. Важното е, че аз след козметик рева поне една седмица, а майка ми например е добре още на следващия ден- т.е. От кожа до кожа... Балкан разлика!

Хахах защо ли ми е познато това с изсипването на косата върху лицето,забиването на главата в земята и да се моля да не срещна познати .... за жалост бях срещнала ама тя горката се уплаши и само ми каза да се оправям бързо .... и научих и най - затънтените улички на града докато се прибера ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Re: След козметик

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ще се побъркам.Имам много чувствителна кожа,а преди 2 часа бях на козметик.Сега,като се погледна в огледалото и не мога да сдържа сълзите си.Ужасна е гледката.То не,че е кой знай какво,но е зачервено и леко подуто.Моля ви някой с по чувствителна кожа,който е ходил на козметик да ми каже след колко дена му се изчиства лицето от тези червени петна.Докато не се оправя не мисля да се показвам дома.Толкова зле се чувствам.
    На сутринта съм тип топ.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен
    Град
    София
    Да се оплача и аз .Вчера бях на козметик и червените петънца вече се поскриха, но точно по средата на носа имам раничка, толкова злобно ме стисна, чее ...

Ми аз 2 пъти съ ходиа на козметик 1-вия път ми опропасти лицето,цялото беше в рани и зараснаха чак след 6-7 дни.Мажех се с кремове ама не нищо.Втория път беше по добре,но пак имах зачервявания и ми мина за 4 дни.Сега много се двоумя дали да отида отново или не.

Помага ми крема с таралежчето дето го има зелен и розов май "Бочко" се казваше и също така бебешкия крем на Bubchen с лайка,много ми се успокоява лицето с тях.А да и розовата водичка помага.

Guest
    ходила съм при 4 различни козметичкии (уж най-добрите в града) даже едната ми я препоръча една приятелка на маика ми, която е дерматоложка, но резултата един и същ => Поне една седмица компреси с лайка и смрадлика, Топоцин на раните, обилно мазане с Бочко и никакво излизане от къщи А като се замислиш даже не съм пъпчива... ходих само заради черните точки

Guest
    аа пропуснах да спомена и пръскането с термална вода на Авен и мазането с етерични масла...но кво да говоря - явно ми е писано да съм прецакана по отношение на козметиците

Супер фен
    Офф мислех неска да си сваря лайка и смрадлика,ама баща ми каза да не съм си слагала нищо по лцието,защото така съм размеквала раната и после му трбвало на ново да зарасне и да се изгради!Прав ли е?Аз не съм много обедена в това ....
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си