.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Е са...

Град
    nqkade tam
    of baqldisah ot takviz temi "Majete sa gadove i ni izpolzvat" q sas skriite bre i vi6te va6to pleme 6tot tez vaprosnite nqma6e da flirtuvat s macki ako mackite ne ISKAHA da flirtuvat

Blagodarq za otdelenoto vreme
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    of baqldisah ot takviz temi "Majete sa gadove i ni izpolzvat" q sas skriite bre i vi6te va6to pleme 6tot tez vaprosnite nqma6e da flirtuvat s macki ako mackite ne ISKAHA da flirtuvat

Blagodarq za otdelenoto vreme
    Много вярно. От къде да знаеш, че тази мацка в дискотеката не си има и тя гадже :P
    Клик ми (:

Град
    Непостоянно
    не сички са такива....и все пак за тия които го правят тва убий ме ама не ги разбирам
    .!.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Ехххх,момчета,момчетаааа

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре де момчета,ще ми кажете,че не е така,че не всичките сте боклуци и държите на приятелките си, но съвсем друго се вижда! Например в една дискотека виждам един познат който си има гадже, обаче тя не беше дошла още и той се натиска и разни такива работи,като дойде тя се поукроти и тя нищо не подозира! После гледам още един познат също без гаджето си-пак същата история,натискания! А да кажете не са на по 16-17 год,а са на 21!!! И това е само един пример,колко още такива случки има! Нз,защо го правите не мога да разбера,толкова ли не можете да сте моногамни?
    bqh puskala edna podomna tem, "ima li svqstni mom4eta" maaa.... ta.. po temata,takiva sa si4ki se praat na gazar4eta,dostavq im kef da zabivat po nqkolko macki i posle da se hvalqt na priqtelite si,i im e samo za 1 sex,ne im puka za 4uvstvata na momi4etata,znaqt samo kak da razbivat surceto takiva sa,goveda !!!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Добре де момчета,ще ми кажете,че не е така,че не всичките сте боклуци и държите на приятелките си, но съвсем друго се вижда! Например в една дискотека виждам един познат който си има гадже, обаче тя не беше дошла още и той се натиска и разни такива работи,като дойде тя се поукроти и тя нищо не подозира! После гледам още един познат също без гаджето си-пак същата история,натискания! А да кажете не са на по 16-17 год,а са на 21!!! И това е само един пример,колко още такива случки има! Нз,защо го правите не мога да разбера,толкова ли не можете да сте моногамни?
    bqh puskala edna podomna tem, "ima li svqstni mom4eta" maaa.... ta.. po temata,takiva sa si4ki se praat na gazar4eta,dostavq im kef da zabivat po nqkolko macki i posle da se hvalqt na priqtelite si,i im e samo za 1 sex,ne im puka za 4uvstvata na momi4etata,znaqt samo kak da razbivat surceto takiva sa,goveda !!!
    Айде мнението си го пази за теб. Не ми е приятно да ме убиждаш. Тези, които си ги виждала така да правят да... като не познаваш ВСИЧКИ момчета недей да говориш така смело, защото не е вярно. И при момчетата и при момичетата си има изключения.
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Къде си виждала момче... свястно момче в дискотека?
    Егаси не говори като не си ме виждал Щом бях пиян и ми се натискаха, и не ми пукаше...
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    kato sre6tna nqkoi svqstno mom4e 6e si promena mnenieto,sega nikoi ne moje da mi go promeni
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

offtopic:
    kato sre6tna nqkoi svqstno mom4e 6e si promena mnenieto,sega nikoi ne moje da mi go promeni
    Няма да намериш свястно момче в дискотека. Ако има поне малко акъл в главата не би отишъл да се натиска с малолетните курвички там..

@MajeStic: Ah, go fuck yourself.
    ~TheNightRider: Uh, you never tried???
    Клик ми (:

Град
    София
    Няма да намериш свястно момче в дискотека. Ако има поне малко акъл в главата не би отишъл да се натиска с малолетните курвички там..

@MajeStic: Ah, go fuck yourself.
    Е, е, е айде ся да не се обиждаме Да, тъпи са тея, дето отиват да си търсят девойки, ама някои отиваме, за да се забавляваме само

-> Това, че 3ма, 4ма твои познати са боклуци, не означава, че всички други са такива. Явно, просто се движиш в дебилна среда.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Dokato ima kurvi 6e ima i jenkari
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    София
    Да.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Dokato ima kurvi 6e ima i jenkari
    Затворен кръг... докато има женкари ще има и курви
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на koalka
    Не е от природата или нещо такова, до чувства е.Ако някой каже, че е такъв по природа-това не е оправадание.Никой не е длъжен да търпи изневерите му.Иначе нещата с тези твои приятели и половинките им не мисля, че са толкова сериозни, но нищо не се знае.Може те просто да си правят кефа за сметка на момичето, с което са.

хората се държат различно с различните хора!
    аз примерно никога не бих наранил момичето в което съм влюбен в момента защото мн мн мн държа на нея
    но със някоя друга ... кой знае
    аз сега пак бих казал че няма да я нараня обаче ...
    Жената има нужда от четири животни:
    Ягуар в гаража,
    Лисица в гардероба,
    Тигър в леглото
    и Магаре,което да плаща за всичко това

и сто примера да ми кажеш,пак ще твърдя,че не всички момчета са еднакви...трябва да с мн повърхностен ,да за твърдиш така..то и момичетата сме еднакви по тая логика..даже по -големи кучки има...ам не са еднакви мъжете или поне едно момче прави изключение! И аз знам кое е!
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

извинете -че не всички момчета са боклуци
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    явно имаш само приятели боклуци...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

batkoti
    Guest

mn pozdravi na kurvetata

Nqkoi jeni truvdqt 4e vsi4ki muje sa svine!
    - Ne e li tova tryvde bogat opit?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Недей да слагаш всички по общ знаменател. Не става така! Всеки е различен.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Айде пак всички момчета под един знаменател
    ♥ ♥ ♥

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere

Ti hubo dva6 tam tri primera, ama vsi4kite mom4eta li i minala 4e da znae6 4e vsi4ki sa bolkuci... Pffff... Twa e lape6ki akyl, momi4eee...

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    А да кажете не са на по 16-17 год,а са на 21!!!
    21 с акъла на 15-16 може би

Аз лично и да отида на купон без гаджето не ми е интересно да се натискам. И да и се ебе к'во пък ме ебе мен :P Оценявам това, което имам, а не това, което нямам. И два примера на фона на милиони момчета... да на тази възраст не малко хора правят така и не само момчета.
    И аз съм така А и плюс т'ва повечето по дискотеките са тъпи курвички и дискотеката е последната им надежда да си хванат някое гадже...Абе не си е работа...
    Аз, ако ходя на дискотека е заради музиката и да си направя кефа, а за не някаква мърла дето не си знае мястото
    Мой човек си...
    ...или аз съм твой човек
    Аз съм 90 набор
    i 3mata qvno sme edin tip mom4eta (ako mojeme vuob6te da se opredelime kato nqkakuv tip (mnogo sme malko))i az sum 90ti
    po diskoteki ne hoda, po kuponi samo s gadjeto ina4e e ebati skukata

ne mislq taka, prosto nqkoi momi4eta ne zaslujavat svesni mom4eta, za tva govedata gi precakvat

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    В защита на момчетата ще кажа, че това го правят не само те, но и момичетата А и годините в случая не играят някаква важна роля ..
    Просто има хора, които не могат да са моногамни .. Това, че се зарибява и натиска с други момичета не значи, че няма чувства към гаджето си Звучи гадно като го чете човек, но за някои хора се отнася
    Както има верни момчета и момичета, така има и такива, които предпочитат да се забавляват ...
    Изневерите(или зарибявките, добре айде)на тази възраст може да са поради предишни сериозни връзки и момчето да не си е изживяло пълноценно любовният живот и да иска разнообразие, и да трупа повечко опит докато може...
    Не съдете другите, а гледайте себе си
    Важно е твоето гадже да не ти изневерява, нали? А не чуждото..
    И престанете с тия общи знаменатели
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има ги и такива да.Но понякога има и момичета,които провят така-не можеш да го отречеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си