- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ехххх,момчета,момчетаааа
of baqldisah ot takviz temi "Majete sa gadove i ni izpolzvat" q sas skriite bre i vi6te va6to pleme 6tot tez vaprosnite nqma6e da flirtuvat s macki ako mackite ne ISKAHA da flirtuvat
Blagodarq za otdelenoto vreme
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не сички са такива....и все пак за тия които го правят тваубий ме ама не ги разбирам
![]()
.!.
bqh puskala edna podomna tem, "ima li svqstni mom4eta" maaa....Първоначално написано от Анонимко
ta.. po temata,takiva sa si4ki se praat na gazar4eta,dostavq im kef da zabivat po nqkolko macki i posle da se hvalqt na priqtelite si,i im e samo za 1 sex,ne im puka za 4uvstvata na momi4etata,znaqt samo kak da razbivat surceto
takiva sa,goveda !!!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Айде мнението си го пази за теб. Не ми е приятно да ме убиждаш. Тези, които си ги виждала така да правят да... като не познаваш ВСИЧКИ момчета недей да говориш така смело, защото не е вярно. И при момчетата и при момичетата си има изключения.Първоначално написано от monityY
kato sre6tna nqkoi svqstno mom4e 6e si promena mnenieto,sega nikoi ne moje da mi go promeni
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Е, е, е айде ся да не се обиждамеПървоначално написано от TheNightRider
Да, тъпи са тея, дето отиват да си търсят девойки, ама някои отиваме, за да се забавляваме само
![]()
-> Това, че 3ма, 4ма твои познати са боклуци, не означава, че всички други са такива. Явно, просто се движиш в дебилна среда.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Dokato ima kurvi 6e ima i jenkari
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Да.![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не е от природата или нещо такова, до чувства е.Ако някой каже, че е такъв по природа-това не е оправадание.Никой не е длъжен да търпи изневерите му.Иначе нещата с тези твои приятели и половинките им не мисля, че са толкова сериозни, но нищо не се знае.Може те просто да си правят кефа за сметка на момичето, с което са.
хората се държат различно с различните хора!
аз примерно никога не бих наранил момичето в което съм влюбен в момента защото мн мн мн държа на нея
но със някоя друга ... кой знае
аз сега пак бих казал че няма да я нараня обаче ...
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
и сто примера да ми кажеш,пак ще твърдя,че не всички момчета са еднакви...трябва да с мн повърхностен ,да за твърдиш така..то и момичетата сме еднакви по тая логика..даже по -големи кучки има...ам не са еднакви мъжете или поне едно момче прави изключение! И аз знам кое е!![]()
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
извинете -че не всички момчета са боклуци
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
явно имаш само приятели боклуци...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Nqkoi jeni truvdqt 4e vsi4ki muje sa svine!
- Ne e li tova tryvde bogat opit?
Недей да слагаш всички по общ знаменател. Не става така! Всеки е различен.
Айде пак всички момчета под един знаменател![]()
♥ ♥ ♥
Ti hubo dva6 tam tri primera, ama vsi4kite mom4eta li i minala 4e da znae6 4e vsi4ki sa bolkuci... Pffff... Twa e lape6ki akyl, momi4eee...Първоначално написано от Анонимко
i 3mata qvno sme edin tip mom4eta (ako mojeme vuob6te da se opredelime kato nqkakuv tip (mnogo sme malko))i az sum 90tiПървоначално написано от MajeStic
po diskoteki ne hoda, po kuponi samo s gadjeto ina4e e ebati skukata
ne mislq taka, prosto nqkoi momi4eta ne zaslujavat svesni mom4eta, za tva govedata gi precakvatПървоначално написано от monityY
![]()
В защита на момчетата ще кажа, че това го правят не само те, но и момичетатаА и годините в случая не играят някаква важна роля ..
Просто има хора, които не могат да са моногамни .. Това, че се зарибява и натиска с други момичета не значи, че няма чувства към гаджето сиЗвучи гадно като го чете човек, но за някои хора се отнася
![]()
Както има верни момчета и момичета, така има и такива, които предпочитат да се забавляват ...
Изневерите(или зарибявките, добре айде)на тази възраст може да са поради предишни сериозни връзки и момчето да не си е изживяло пълноценно любовният живот и да иска разнообразие, и да трупа повечко опит докато може...
Не съдете другите, а гледайте себе си![]()
Важно е твоето гадже да не ти изневерява, нали? А не чуждото..
И престанете с тия общи знаменатели![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Има ги и такива да.Но понякога има и момичета,които провят така-не можеш да го отречеш.