- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ехххх,момчета,момчетаааа
Два примера са бе малоумник-две различни момчета! Не казвам,че няма и момичета,които го правят,но са мн по-малко и те обикновено повече държат на гаджетата си! И момчетата сами признават,че са такива повечето!Първоначално написано от KillSwitchEngage
mi ima vsqkakvi mom4eta...vqrno e che mai povecheto ne daljat mnogo mnogo na priqtelkite si i mn izneverqvat,no est ima takiva seriozni monogamni...iskat da sa samo s edno momiche i tva e ..radvam se che sam sreshtnala takova momche i se nadqvam da ima i dr kato nego... [-o<
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
taka e si4kite sa bokluci![]()
az 6e ti dam primer s tva 4e poznavam edno mom4e deto nemoje da celune priqtelkata si ako ne na 4-5 biri
![]()
![]()
![]()
![]()
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Pff da znaete 4e ve4e nqkoi kato poznava edin po osoben 4ovek zna4i vsi4ki za takiva ne go znaeh ama 6e znam za napredПървоначално написано от MajeStic
![]()
![]()
edno mom4e vsi4ki mom4eta v sveta li zna4i awe q se osyznaite we Majestic e prav!!!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
tva e primer ako iska6 moga da ti dam o6te mnogo, taka 4e nqma svesni mom4eta. imamopjebi 2 do 5% ma te bse sre6tat rqdkoПървоначално написано от MajeStic
хах мен не ме брой нито ходя по дискотеки
нито съм кръшкал някога и се гордея със себе си![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
takiva kato tebe sa mnoo malko evala 4e ne izneverqva6 i ne pravi6gluposti. no da znae6 4e ne samo kato izneverqva nqkoi e boklyk ima mnogo drugi na4ina da si takuv. no ako si ot teq deto ne sa. pak evalaПървоначално написано от nohuty
Винаги съм се опитвал да направя момичето до себе си щастлив ... дори да я накарам да се усмихне искренно за мен това означава многоПървоначално написано от drozila
Лошо е когато се възползват от теб
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
da mnoo e lo6o kogato edin dvama go pravqt gore-dolo.no seki koito poznavat e takuv. ima samo edno mom4e koeto e prosto perfekten. no e samo 1Първоначално написано от nohuty
Вие сте си виновни, защото винаги трябва да сте с някои "пич" които вече им е изгубил броиката на будали като Вас!
Има момчета които са верни, ФАКТ! но това че вие се фащате винаги с някви големи "пичкари" не е наш проблем. Ходете забиваите "големи пичове" с "големи пишки" после ревете че ебат таз и оназ... наивнички пораснете малко.
Сега от този проблем, че момчетата изневерявали се появява друг вьпрос - ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ МОМИЧЕТАТА ИМ ПУСКАТ ????
Едно момче стига до там до кадето момичето му позволи.
Аиде девоики живи и здрави и по малко ебливи![]()
tuka nqma kak da ne se suglasq s teb no i noga da kaje 4e momi4etarta ne gledat samo vun6niq vid na mom4eto.Първоначално написано от Анонимко
Да ви попитам нещо само.Първоначално написано от Анонимко
Какво е ПЕРФЕКТНОТО МОМЧЕ?
такова с тялото на Брад Пит и сьс самочувствие което се бльска в Марс ли ? Ок но такива момчета са сьс мисленето че не са само за 1 жена!
Преди бях чел SeizureOfPower беше казал "защо не си хванем по НЕ привлекателно момиче" ( маи това бяха думите му)
сега и аз казвам защо не си хваните по НЕ привликателно момче? Аз сьм сигурен че 99% от тях не изневеряват. Но уви пичове все ви трябват![]()
za men perfektnoto mom4e ne e s perfektnoto tqlo,toi si obiknovenno mom4e no vinagi znae kakvo da kaje za da ti opravi nastroenieto i znae kak da ti pomegne v vseki edin momentПървоначално написано от Анонимко
Добре,така е, има момичета,които пускат(доста са),но момчетата си искат! Що като са заети не стоят настрана,а? Все едно ние да ви кажеме,че не може да ви откажеме! И искам да се извиня на малкото пичове,за обобщението! Признавам,че бях под влияние на случилото се и доста ядосана на тези момчета! Не всички са боклуци,но доста голяма част са! А някой каза за момчетата със самочувствие до марс-мен честно казано са ми малко смешни,защото като са ги харесали няколко момичета и вече си мислят,че са мн повече от останалите момчета и се превъснасят и се държат плейбойски!Първоначално написано от Анонимко
защо момчетата да не се възползват от факта,че момичетата са курветини,пък и много малко момичета заслужават уважение.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
2 до 5%Първоначално написано от drozila
Абе ей така от 10 момчета, които познавам добре на 4 не им пука и са някви курветини. Другите прощават на гаджетата си дори, ако им изневерят и ги излъжат за нещо. 2 до 5%... искаш да кажеш, че толкова момичета/жени по света са щастливи с когото са... грешно. Аз виждам толкова много момичета в този форум, които си имат гаджета, обичат си ги и те тях. Това, че някоя пикла на 14 дойде да напише някой тъп коментар... не си прави грешни изводи от такива теми и хора.
Постерката на тази тема наистина има право в нейните обвинения. За това искам да разкажа една история. Стоя си аз в една дисткотека и се оглеждам. Виждам разни сюжети и се мъча да си представа какво се случва наоколо. Виждам хора на по 16-17 и на по 21. Виждам и много различни облечени момичета. Винаги се чудя как да постъпа. Винаги имам проблеми с този факт. Но все пак искам да разберете че наистина не е лесно да можеш да разказваш забавни смешки. За това моят проблем се влошава, и влошава докато се някога не стигна до въпроса. Дали да отидам там и да си поговора с оная ? Дали да отида някаде и да направа това което искам ? С много колебания се чудих дълго и много дълго време. Иначе това което исках да ви кажа е че се изпиках в устата на едно пияно момиче
Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС
ne si pravq gre6ni izvodi ot temata prosto spodelqm moeto mnenie ot tva koeto sam vidqla dosega ot mom4etata.Първоначално написано от MajeStic