- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Fox Kids филмче
здрнеска се сетих че като малка гледах фокс кидс и любимото ми детско беше едно страшно за призраци и някви деца се обзалагаха и влизаха в къщи с призраци и разни такива...само че не мога да се сетя как се казваше тва детско ...мн искам да го намеря ...някви идеи???
Другото страшно беше Ийри Индиана, има също качени серии във вбокс![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
А някой може ли дами каже дали някъде в нета е срещал "Семейство Защо, Защо"?????????????????????????????????????
да Гууз Бъмбс и Ийри Индиана бяха страшни и готини, но имаше нещо което беше като истиснки страшни истории, ама не се сещам как се казваше и мисля, че авторката говори за него, там разни групи хора влизаха в къщи и други сгради в които уж има призраци и заснимаха там от време на време някое друго нещо![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
да Гууз Бъмбс и Ийри Индиана бяха страшни и готини, но имаше нещо което беше като истиснки страшни истории, ама не се сещам как се казваше и мисля, че авторката говори за него, там разни групи хора влизаха в къщи и други сгради в които уж има призраци и заснимаха там от време на време някое друго нещо Cool
точно за тва говоря... то беше нещо като риалити![]()
^да, то като спряха да дават Фокс кидс или нз точно кога, го даваха сутрин рано мисля, че пак по БТВ, сещам се че преди училище го гледахама не му помня името
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
да и аз го търся ,че скоро се сетих за него и ми се догледа, но не му помня името![]()
Akcent - delight (music)
значи много хора го търсим![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
http://vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%...B0%D1%89%D0%BEПървоначално написано от cherinka
Много го обичах! :P![]()
А "Вълк в колежа", тва сериалче, бахти готиното бешеhttp://vbox7.com/play:a082ef8a
Ето ви и почванията
http://www.telemaniac.com/forum/index.php?topic=7760.0![]()
Намерих го как се казва![]()
Real scary stories![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2yLQ1-BTtjI![]()
![]()
Чакам си бирата![]()
Ооо Вълк в колежа и аз го гледах също и Семейство Защо защо
А помните ли преди даваха по Нова Училище черната дупкаа :P
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
а случайно някой да знае със субтитри дали г0 има ...Първоначално написано от XceSS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как ми липсват тия филмчета.,Първоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
имаше едно детско с една лилава котка мн. му се кефехма не помня как се казваше.
Ех спомени спомени![]()
Лилавата котка се казваше Eek,май така се казваше и детското.Ама беше якоПървоначално написано от LaffyTaffy
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
аз също го търся обаче нямам представа как се казваПървоначално написано от MonSitY
![]()
спомням си и за едно детско,в което имаше едни приятели скелети и имаха кученце пак само скелет и все обичаха да се разглобяватбеше много готино и като малка много му се кефех,но пак нямам идея как се казва.някой ако може да помогне
![]()
Аз пък тва филмче не си го спомнямспомням си едно с едни кучета които бяха май тайни агенти или нещо такова и в къщичките си имаха тайни стаи.И още едно филмче с едни вещери мъж и жена и имаха и котка.Спомням си че постоянно правеха разни зли магии и котката ги спираше.Не помня името ама беше нещо като абра-кадабра
![]()
и аз много искам да го намеря, помня че имаше един епизод където имаше някакво куче с червени очи в килера и децата ги беше страх да си легнат вечер. Искам и много да намеря епизода със децата дето откриват в мазето на родителите си някви вампирски неща и мислят че родителите им се опитват да ги убият и накрая на епизода се оказва че и децата са вампири само че още не са се превърнали...общо взето това са нещата които помня оттова филмче ако някой се е сетил как се казва да пише![]()
![]()
"Вълк в колежа" много го следях и много му се радвах иии като пораснах почнах да се кефя на главния актьор![]()
Обаче не помнех как се казваше, помнех само как изглеждаше главния актьор ;д ии основната история, аа и един епизод- в който този Томи или както се казваше измамва смъртта.![]()
Това и "Кралят на шаманите" ("Shaman king"), май по Fox kids го даваха, ми харесваха най-много![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
имаше и едно друго : Вълк в колежа ,лелеее много му се кефех![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз много го обичах това със скелетитеПървоначално написано от soni4kuu
)
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.