.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

Нормално ли е майка ти да те обижда?

нормално ли е майкати да ти вика 4е си бавна,тъпа и 4е не си наред без нея не би могло да стигна и до тук даже казва 4е съм отка4ена и постоянно ми кре6ти ох ве4е ми омръзна иде ми да се хвърля през терасата като се замисля няма да е наи доброто ре6ение но ве4е не се издържа за всяко не6то постоянно се караме

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Защо не си обяснила по-точно какви са причините за постояните ви конфликти.Не ми се вярва,че може да има родител,който да не обича детето си.Аз също се карам с наще,поради различни поводи и те използват понякога обидни думи,а аз отдавам всичко на това че са пренатоварени и в край на сметка,избиват нервите си върху хора,които с нищо не са заслужили подобно отношение. По-добре говори с майка ти открито и и кажи,че не ти е приятно да се държи по този начин,а баща ти,безочастен ли оставя в цялата ситуация
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    разбирам 4е е претоварена но пък винаги на мен да си го изкарва не мога да търпя ве4е подхване не6то например 4е не съм го направила както трябва и след това запо4не да ме упреква за други не6та и така докато едната не излезе от стаята ,а ба6та ми не е при нас работи в софия и напоследък си идва доста 4есто но като си е тои тук се карат за пари

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Разбирам те,защото и аз съм на подобно,дередже и също често срещам упреци.С времето,обаче нещо спря да ми пука...........
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Споко, сигурно просто е била нервна и си го е изкарала на теб. Майка ми не ме обижда (тоест случвало се е единични пъти, но гледам да ги забравям), с нея по-скоро се караме. Е, тя не ме обижда директно, но пък понякога го намеква и много ме наранява. Веднъж трябваше да ме води на очен лекар и тъй като процедурата се забави малко, а тя имаше записан час при козметичката след това, само се вайкаше, че си изпуснала часа, като че ли маникюрът и е по-важен от мен. Както и да е де, мисълта ми е, че може би е била под пара и го е изкарала на първия срещнат. Ако е единичен случай забрави го и се опитай да водиш нормален разговор с нея между родител и дете. Ако е перманентно и колкото и да и говорпш продължава - ми.. опитай се да прекарваш колкото се може по-малко време в приказки с нея. Избягвай да говориш с нея, и може би ще осъзнае, че те е наранила. Аз така правя - нашите са по цял ден на работа, а като се приберат вечерям с тях и се забивам в стаята си. Поне избягвам излишни спорове.

Успех!

Мега фен
    Град
    София
    Абе споко.Доста тиинове имат проблеми с родителите си,не си единствена.Нормално е.И аэ напоследък с майка ми съм в доста лоши отношения.Не се впрягай.Остави я да си вика и се прави ,че я слушаш..
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Абе споко.Доста тиинове имат проблеми с родителите си,не си единствена.Нормално е.И аэ напоследък с майка ми съм в доста лоши отношения.Не се впрягай.Остави я да си вика и се прави ,че я слушаш..
    =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

бе то и наще ме обиждат,ама аз си знам,че има причина,така че не се засягам кой знае колкоа и като знам аз колко обиждам ей така..

ох и моята ме обижда... просто свикваш това е.. а иначе дали е нормално или не... ест че не е нормално

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Абе...не е нормално Кажи и го...И ти и се развикай ако тряя счупи нещо (ама да не е главата и :P ) На една моя съседка майка и постоянно и вика: тиква, буца, глупачка...сякви такива. Само че тя няма избора да скочи от терасата защото живеят на 2ия етаж..тя наскоро падна и се отърва само с две счупени ръце и наснено око

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

За мен не е нормално една майка да си обижда детето по този начин. Та то трябва да и е най-милото същество на този свят! Моята майка никога не го е правила, а и нямя да го направи, защото много ме обича и не е способна на това. Кажи на майка си, че не ти е приятно да те обижда по този начин, седнете поговорете си и си изястнете нещата, тя трябва да знае, че по този начин те наранява, защото ако останат нещата така някой ден можеш дори да я намразиш.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Guest
    mi 6te polu4avate upreci kvo e tva 12 godi6ni pe6ligari da se ebut da hodqt po diskoteki i da se napivat pulna degradaciq

Супер фен
    Не и обръщай внимание като ти крещи!И мен някой път ми крещят крещят и накрая аз най - спокойно им казвам,че не ги слушам и когато решат нормално да говорят с мен да дойдат и се изнасям в другата стая....сега виждат,че и да ми крещят и т.н. ефект няма.И идват наи - спокойно и говорят с мен.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    i vie 6te stanete roditeli 6te vi vidq az togaz az sum si kazal neiskam semeistvo i deca ina4e 6te si sukratq jivota s godini samo kurvi mu e maikata

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    не ама мойта редовно го прави,луда работа
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Не очаквай майка ти да мисли като теб и ти като нея.Конфликтите са нещо нормално,и на мен ми се случва често,и мен ме обижда,но го прави не защото го мисли,а защото е ядосана и казва каквото и дойде на ума
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

И майка е така. Е това не са убиди, ама аз като и повиша тон мълчи, щото вече съм с 2 глави над нея и казва, че я е страх да не я ударя(въпреки че няма никога да я ударя).
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Re: Нормално ли е майка ти да те обижда?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    нормално ли е майкати да ти вика 4е си бавна,тъпа и 4е не си наред без нея не би могло да стигна и до тук даже казва 4е съм отка4ена и постоянно ми кре6ти ох ве4е ми омръзна иде ми да се хвърля през терасата като се замисля няма да е наи доброто ре6ение но ве4е не се издържа за всяко не6то постоянно се караме

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    И аз бях така!И вече се оправихме..ИЗОБЩО не й говора и нея слушам,тя си дрънка на мен не ми пука,така докато се научи да ми приказва,като на хората,а не на някоя от улицата..Сега,ако иска нещо ми се моли съвсем нормално и горе/долу закрепихме нещата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum

Град
    Пловдив....вкъщи,в моята стая
    ами то и майка ми нещо с възрастта.......ама и мн други мой фр се оплакват от техните затва трябва да свикнеш да ги търпиш до 18 ....абе остави я да си дрънка нещо прави се че я слушаш ама въобще не и обръщай внимание.....
    WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.

Супер фен
    Нормално е .
    На мен са ми викали мързел,говедо,вчерашна пикла.............

Супер фен
    Забравих да кажа боклук

Пфф как ще е нормално все пак това е майка ти.Споко не й обръщай внимание тя щеси дрънка на теб кво ти пука като станеш на 18 и айде чао.

Еми,аз се разбирам с майка ми,което става все по - трудно и по-трудно,но намираме общ език и никога не ме е обиждала.Но на тази възраст често се случва,тийновете да не се разбират с родителите си.Но чак пък такива обиди....
    <3 ^^

може просто да е изтощена от работа,да и е нервно и да не се осеща как изкарва яда си вкъщи. поговори с нея кажи й 4е не ти е приятно да те обижда така. попитай я какво то4но толкова я дразни в теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си