- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо против белези?!?
Оня ден се изгорих на фурната и сега имам едно кафяво петно,имаше и мехур,но сега вече няма.Дали ще ми остави белег,и има ли някакви кремове против него.
Зависи колко си се изгорила.Попитай в аптеката за някой продукт за белези.Но мисля,че няма да ти остане.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз съм чувала, че Контратубекс помага за белези, ама не знам... не съм много компетентна по този въпрос.
Мила и аз се изгорих на ютията обаче и както на теб ми стана мехур и остана това кафяво петно(при мен резка).Тъй ,че мисля ,че ще ти остане мойто вече 1 година не изчезва.Смали се и като ,че ли сега поизбледня от слънцето но се вижда още.Аз с нищо не го намазах![]()
Контратубекс и Хепароид Зентива помагат!Пробвала съм ги и с постоянство изчезва напълно.Контратубекс се използва повече за белези от операции,но щом може да премахне белег от операция,с това петънце няма да има проблеми!Хепароида е по-евтиния вариант но също действа.Една зелена е опаковката,питай в някоя аптека!Колкото по-скоро ползваш нещо за да премахнеш белега,толкова по-голяма е вероятността да успееш и ще стане по-бързо ако е прясно!Надявам се да съм ти била полезна!Успех!
Moje da probvash i Flammasin... samo deto e 9-10lv.. no e v golqma opakovka..
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
ami ne se maji s ni6to ami prosto iz4akai da vidi6 kakvo 6te stane az naprimer predi 1 godina se oparih na iutiqta i mi se nadu,oba4e vednaga sled kato se oparih se namazah s olio i sega nqmam beleg vpro4em toi mi iz4ezna za 8 meseca
i mejdodrugoto kude ti e belega na rukata,korema,liceto kude?
И аз съм се изгаряла на печката,получи се мехур и остана белег.Седя си така повече от година,ама го изпекох на слънце, така почти не се забелязва.Иначе белезите се премахват с контрактубекс или мадекасолуспех
![]()
Каквото си градил с години, може да се срине
само за една нощ.
Не спирай да градиш ВЪПРЕКИ ТОВА!
изчезна ли ти белегът вече?
А ако белезите са много стари дали ще стане с контратубекс?Някой проабвал ли е
kato malka si bqh lepnala i dvete ryce na gore6t kotlon no belezi nqmam maji go tam s mazika i kompresi otidi na lekar i se konsultirai dali 6te ti ostane beleg
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Аз преди неколко години си разлях ВРЯЛО кафе на левата страна на корема...и ми станаха мехур4ета...оба4е нямам никъф белег,а не помня да съм го мазал с нещо
От изгоряло остава белег но със времето ще изчезне.Ако не ти се чака има мн кремчета. Бях се изгарила на лицето мн гадно и си мислех че ще остане завинаги, но до 3-4 месеца ми мина.Сега имам един от ютия на ръката дето мислех че няма да изчезне ма като го гледам доста е избледнял.Много сам непохватна ма караи да върви.
What Goes Around Comes Around
"Контратубекс"!Когато минах шарката ми го препоръчаха,защото ми бяха останали белези.Струва някъде 13-15 лева.Първоначално написано от blqqh
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Преди няколко години карах много тежка шарка и ми остана белег на лицето!"Контратубекс"-а ще помогне ли,за да си го купя и да се мажа?!