.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    ЕмО-СлАдУрЧе
    Guest

Униформите-За или Против?!

Имам известно притеснение. Днес разбрах,че ще има родителска среща,заедно с учениците .Откакто уча(10 години),такова нещо не е имало...в смисъл родителска среща с ученици...Проблема е ,че се говори...че ние трябвало да идем за да ни вземат мерки,за ученическите унифорими....Притеснявам се,защото не знам какви ще са,и как ще изглеждаме Нямам нищо против тях...но...Все Пак има едно НО.Дайте съвети...съгласнили сте с това правило...и ако някой знае как изглеждат тези униформи нека каже-поне за женските де ... Чао,чао [-o<

Град
    L.A. \ Moscow
    естествено че против! харесвам си стила и има ли униформа... пак няма я обличам ))))))
    Raise your fist!

ЕмО-СлАДуРчЕ
    Guest
    Е,да...но ако ни задължат... То нямаш друг избор...Тия мойте съученици ще правят стачка...ама нз какво ще постигнем

Повече от фен
    ...

ЕмО-СлАдУрЧе
    Guest
    Ако някой горе-долу знае какво представляват...униформите за момичета~*Лято-зима*~,нека ме просвети...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от ЕмО-СлАдУрЧе
    Ако някой горе-долу знае какво представляват...униформите за момичета~*Лято-зима*~,нека ме просвети...
    Ами те не са ли различни във всяко училище?

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Ами те не са ли различни във всяко училище?

Различни са! РАЗЛИЧНИ! РАЗЛИЧНИ! РАЗЛИЧНИ! Запомнихте ли? РАЗЛИЧНИ СА,мамка му! Стига с тея малоумни теми!

Guest
    Е,НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЛОШО,ЗАЩОТО СЪВРЕМЕННИТЕ УНИФОРМИ НЕ СА КАТО ТИЯ НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ.В ДОСТА BG ФИЛМИ СМЕ ВИЖДАЛИ ЧЕРВЕНОТО ШАЛЧЕ ИЛИ ТАМ КАКТО СЕ НАРИЧА,БЯЛАТА РИЗКА И ДР.УНИФОРМИТЕ ДНЕС СА ГОТИНИ.ЛОШОТО Е,ЧЕ АКО ИСКАШ ДА СЕ ПОХВАЛИШ С НОВИ ДЪНКИ ПРИМЕРНО НА ДАСКАЛО,ТРЯБВА ДА ХОДИШ ИЗВАНРЕДНО

Guest
    Вече има тема за униформите!Но,както и да е!
    Мен ме интересува дали някой може да прати снимки на някакви униформи,да видим горе-долу за ко стаа дума!???Мноооооооооого моля! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Мега фен
    Град
    София
    Против съм.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    40 Miles from the Sun
    Ето това са униформите в ОМГ гр. Пловдив (летните):

Ест, има училища (като езиковите в гр. Пловдив), в които униформите им се състоят само от една вратовръзка.

Супер фен
    Във всяко училище униформите не са ли различни ... смисал директора или там нз кой ги избира .... ама ако не са нещо смотано .... и са примерно с паднала талия панталоните ... нещо готинко - нищо против нямам,ама иначе - ужас!
    Обичам те <3 !!!

ЕмО-СлАдУрЧе
    Guest
    Абе аз знам че са различни...помолих да ми дадете"ГОРЕ-ДОЛУ"някаква представа.Ами аз съм ЗА униформите...щото в мойто даскало...по-специално в моя клас има 2-3 "беднички"момичета и тя фукли от моя клас им се подиграват с думите:-Абе вия що всеки ден сте с еднакви дрехи"или:-Абе бахти клошарките"Тия госпожички са егати тъпите офци...като нямат момичетата пари,виновни ли са?На мен не са говорили така...ама сме от един клас мамка му Така,че с униформите всички ще сме равни-не е ли така?Няма да има-точ е беден,оня е тия дрехи от вчера...

Guest
    Абе аз знам че са различни...помолих да ми дадете"ГОРЕ-ДОЛУ"някаква представа.Ами аз съм ЗА униформите...щото в мойто даскало...по-специално в моя клас има 2-3 "беднички"момичета и тия фукли от моя клас им се подиграват с думите:-Абе вия що всеки ден сте с еднакви дрехи"или:-Абе бахти клошарките"Тия госпожички са егати тъпите оФци...като нямат момичетата пари,виновни ли са?На мен не са говорили така...ама сме от един клас мамка му Така,че с униформите всички ще сме равни-не е ли така?Няма да има-точ е беден,оня е тия дрехи от вчера...

Квито и да са униформите съм сигурна, че няма да ми харесат.Твърдо против

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ЗА!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

мии..незнам,донякъде да заради дискриминацията която тъпите изтърсени кифли (и не само ) налагат върху по-бедните което е тъпо от всякъде погледнато =),но от друга страна..всеки си има свой собствен стил (предполагам) така че трябва да имаме и свобода да го изразяваме,а къде сме най-мн-в даскало..тъй чее и за двете съм аз и против и за =)

ami az sum protiv 6toto nqmam ideq kak 6te izglejdam v takova ne6to.se pak ne na vs xora im otiva edno i su6to ne6to.a i pove4eto momi4eta mislqt 4e s mn kusa pola uniformata 6e e super.ama tva ne e taka 6toto 1. ne na vs momi4eta im otivat kusi poli4ki dori i na slabi4ki
    2.ne e udobno za xodene postoqnno primerno den dva 6ti e udobno ama sled tva 6e se 4udi6 kak da sedne6.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    твърдо ПРОТИВ
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Аз съм за
    Писна ми да гледа мразни емота.
    Писна ми да гледам разни чавове
    Писна ми да гледам хора ходещи толкова смъкнато се едно имат 5 кила лайна в гащите
    Писна ми от ланци
    Писна ми ОТ ВСЕКИ НАТРАПВАЩ СЕБЕ СИ.
    С униформа всички.
    Дали ще е грозна или не, все в "задни части".
    Всички ланци,гривни,обици,дранкул и се обират на вратата и се връщат като излизаш.
    С мп3 плайерите е същата история.
    Закво ти е м3 плайер в училище? Да слушаш музика в междучасията? ДА ДА.
    Телефоните? МИ НЕ , никога не съм завиждал на някой за по-скъпия телефон.
    Т'ва е телефон мамка му стара не висоговорител,преносим компютър.
    Никаква музика от телефоните в училище. Аз да не съм отишал дам та слушам музика? Ае бе, и в къщи ще си слушам чалга,метал,рап,сякви други шитове.
    Да ви знам в разглезените мамини дечица.
    Ако не си облечете блузките за 50 лева и панталонките за 100 лева ще умрете ли уе'?
    Грозни са ви били униформите.
    Ми като са грозни бягайте в часните училища/ там където няма униформи.
    Аз с РАДОСТ ще си нося униформата.
    Или о не, вие ще се срамите, че сте с униформа пред яките батковци/какички?
    МНОГО СТЕ ЗЛЕ.
    Стига сте мрънкали все едно житова е свършил. Щото, бас ловя , че повече от половината ревящи за униформи, ако ги оставят без нищо или се загубят някаде , ще си пукнат още първия час.
    И кво като всички сте еднакви?
    Че вие и сега сте ендакви, просто с различни дрехи. Мислите еднакво като стадо и се обличате еднакво. И с еднакви дрехи пак ще покажеш на другите че си различен, но за съжеление НЕ СИ.
    Тоя "собствен уникален стил на обличане" , извън училище!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    В моето училище няма такива работи
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    София
    не мерси

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Аз съм за
    Писна ми да гледа мразни емота.
    Писна ми да гледам разни чавове
    Писна ми да гледам хора ходещи толкова смъкнато се едно имат 5 кила лайна в гащите
    Писна ми от ланци
    Писна ми ОТ ВСЕКИ НАТРАПВАЩ СЕБЕ СИ.
    С униформа всички.
    Дали ще е грозна или не, все в "задни части".
    Всички ланци,гривни,обици,дранкул и се обират на вратата и се връщат като излизаш.
    С мп3 плайерите е същата история.
    Закво ти е м3 плайер в училище? Да слушаш музика в междучасията? ДА ДА.
    Телефоните? МИ НЕ , никога не съм завиждал на някой за по-скъпия телефон.
    Т'ва е телефон мамка му стара не висоговорител,преносим компютър.
    Никаква музика от телефоните в училище. Аз да не съм отишал дам та слушам музика? Ае бе, и в къщи ще си слушам чалга,метал,рап,сякви други шитове.
    Да ви знам в разглезените мамини дечица.
    Ако не си облечете блузките за 50 лева и панталонките за 100 лева ще умрете ли уе'?
    Грозни са ви били униформите.
    Ми като са грозни бягайте в часните училища/ там където няма униформи.
    Аз с РАДОСТ ще си нося униформата.
    Или о не, вие ще се срамите, че сте с униформа пред яките батковци/какички?
    МНОГО СТЕ ЗЛЕ.
    Стига сте мрънкали все едно житова е свършил. Щото, бас ловя , че повече от половината ревящи за униформи, ако ги оставят без нищо или се загубят някаде , ще си пукнат още първия час.
    И кво като всички сте еднакви?
    Че вие и сега сте ендакви, просто с различни дрехи. Мислите еднакво като стадо и се обличате еднакво. И с еднакви дрехи пак ще покажеш на другите че си различен, но за съжеление НЕ СИ.
    Тоя "собствен уникален стил на обличане" , извън училище!
    Съгласна съм, само това за гривните и джуджурииките - не. Нямам нищо против униформите, но обичам да си играя с гривните ми и ... както и да е. Все пак отиваме на училище, за да учим, а не за да се правим на много важни и да правим модни ревюта!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си