- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лазерна епилация или Бръснене?
всички на моята възраст се бръснат само аз съм по-назад. но се чудя кое е по добре: да давам пари за бръснарски но64ета или да даам по 360 лв, по 45 лв на месец и да ги мина с лазерна епилация, че да нямам никога повече косми. стаа дума за свещенното място. вие какво мислите?
Отнема минута да срещнеш някого.Отнема час да го опознаеш.Отнема ден за да се влюбиш в него и цял един живот да го забравиш.
Зависи от финансовите ти възможности. Но естествено, по-добър вариант е лазерната епилация. Само дето съм чувала, че уврежда костите![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от valantain_love
Мда, бтв... зависи и от цвят на кожа, и от цвета на смия косъм![]()
При русите жени с бяла кожа не винаги ставало,
На червенокосите не влиаело.
При тъмнокожите женис тъмни пигменти в косъма, също не било много качествено.
Най- ок, ако си с тъмни косми и светла кожа Оо.
П.П. Не можеш всеки месец да си правиш лазерна епилация.
До колкото знам, става пред 6 месеца..
еми ако имаш парите ... си направи лазерна , ина4е и с бръсна4а нема проблеми -)
;]
Ami purvona4alniq efekt na lazernata epilaciq e 4e kosmite izrastvat po-bavno,a v posledstvie trqbva napulno da iz4eznat.Lazerna epilaciq trqbva da se pravi prez okolo mesec i polovina. Ne znam dali oba4e 6te ti stignat 45lv.-moje i pove4e da ti trqbvat,za6toto na men za zonata pod mi6nicite mi trqbvat po okolo 60lv. na procedura,no kato cqlo e po dobre ot brusneneto,a i moje bi ne e dojivotna investiciq,no e dalgosro4na![]()
Ами щом имаш финансовите възможности най-добре е с лазерна процедура,за съжаление аз ги нямам но и бръсненето си ми върши работа да ти кажа.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
of teq v saitovete lyjat kat cigani 4e i po zle. nqkoi opit ima li? da ne da mi ovredqt madurite? struvat li si investiciqta spored vAS?
заслужава ли си инвестицията според теб?
Отнема минута да срещнеш някого.Отнема час да го опознаеш.Отнема ден за да се влюбиш в него и цял един живот да го забравиш.
Я ако може дайте пове4е инфо за лазарната епилация [-o<[-o<
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Еми ако имаш финансова възможност много ясно , че по добре е лазерна![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Ха-Ха мноо смешно...Първоначално написано от sexita
![]()
ама ги има и мъже с по-рядка "растителна покривка" на >Х>У>* аз се бръсна по често на веселото място и не съм така \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
обърках де![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
аз па само ги режа из дъно . тряа да видя колко е ефекта на лазерната епилация!
Ам..аз не съм ходила на лазерна епилация...чувала съм че мн мн боли.. вярно ли е?![]()
не бяха ли 10 годиниПървоначално написано от sexita
![]()