Здравейте приятели!
Аз съм на 15 и естествено правя редовен секс...
Обаче става нещо странно ..
Всеки път като видя кон се възбуждам..
Ама много...
Искам да се чукам с кон , гледах по интернет , че го правят...
Мислите ли , че е безопасно?
Моля приемете ме на сериозно...
Първоначално написано от Мария_Попова
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пробвай с пони
![]()
![]()
![]()
![]()
не е безопасно може да ти изкара вътрешностите
![]()
ако си момиче май е по трудно...ама ако си сериозна си за клиниката нали знаеш ?
Raise your fist!
Естествено , че съм сериозна..
Не виждам , какво е ненормалното в това да се възбуждаш от коне..Толкова са им големи...Гледах в някъв клип ,как ползват конския като вибратор..Не може ли?
Typa si maaaaaaaa![]()
Абе като ти излезе през устата ше те видим...Първоначално написано от Мария_Попова
![]()
![]()
![]()
Не мисля,че си сериозна.И не не е безопасно,може конят да те нарани,да ти причини вътрешен кръвоизлив,дори да ти разкъса вътрешностите.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Те конете са тежки,като и се качи отгоре може да я смачка много лесно...Първоначално написано от bEbsI
ЗатоваПони
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lizzard_92
ama plu6eno
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хаха!
Ми...виж какво,1-во не е много ЕСТЕСТВЕНО на 15 да водиш редовен полов живот,2-ро още по-неестествено е да се въбуждаш от коне и 3-то изобщо няма да е естествено ако ти повярвам![]()
![]()
![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
bloodranger написа:
lizzard_92 написа:
bEbsI написа:
Не мисля,че си сериозна.И не не е безопасно,може конят да те нарани,да ти причини вътрешен кръвоизлив,дори да ти разкъса вътрешностите.
Те конете са тежки,като и се качи отгоре може да я смачка много лесно...
Затова Arrow Пони Laughing Laughing Laughing
Arrow ama plu6eno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига глупости!
Заключвам темата!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!