.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

Оралния секс

Значи четох доста теми от рода на "МОМИЧЕТА,КОЛКО НАЙ-ДЪЛГО СТЕ ДУХАЛИ?"Обаче никаде не прочетох тема ,"МОМЧЕТА КОЛКО НАЙ-ДЪЛГО СТЕ ЛИЗАЛИ ГАДЖЕТО СИ?" или "МОМИЧЕТА КОЛКО НАЙ ДЪЛГО СА ВИ ЛИЗАЛИ?"Та мисля въпроса ми е ясен.Момичета колко най дълго са ви лизали и момчета Вие колко най дълго сте лизали момичето си?
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Супер фен Аватара на bEbsI
    Не съм засичала времето.Когато ти е готино и си с любимия човек,изобщо не ти пука колко време те лиже( за мене това е правене на любов,а не "лизане" )
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Zadala sam temata taka kakto po4ti 100% ot horata tuk v tozi forum biha q napisali.Ako na nqkoi tova mu pre4i da kaje 6te go redaktiram.No pak i po4ti nikade ne sam vidqla nito pak 4ula nqkoi d akaje pravih na moita frenska ,ili duhah,pove4eto kazvat LIZAH Q.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Случвало се е да ме ”насилва” по час. После обаче идва божието отмъщение - челюстта му се схваща

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Ми минута две пък тя към 5 най-много.

Град
    LuNaTa
    mi nqmam predstava ne sam puskala hronometara...ama znam che togava mi e acki gotino
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от rihannka
    mi nqmam predstava ne sam puskala hronometara...ama znam che togava mi e acki gotino
    \/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако не мога да свърша бързо го прави докато свърша поне 3-4 пъти. Време не знам. Броя оргазми! Наистина има случаи, в които момчето се е трудило доста дълго, ама на мен ми става малко гузно, де. но той много обича и веднага след като е спрял иска още, а аз просто повече оразми не мога да понеса!

Амии,има случаи и по 15-20 минути и доста по-продължителни,а се случва и да продължи и много време,а аз да го спра понеже усещам,че нищо няма да излезе,особено ако умът ми витае някаде другаде.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хах.. освен пък да си пускам хронометър , за да засичам. Колкото, толкова.. Да не би да трябва да му се сърдя, ако е под определено време?!..
    Айде стига лиготии и глупости

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Колкото е нужно.

около 1 час?
    смисъл правихме го около 5-6 часа и предполагам
    че 1-2 часа се събират?!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Случвало се е да ме ”насилва” по час. После обаче идва божието отмъщение - челюстта му се схваща
    Аз ще добавя и врата на другия ден, ако е бил в малко по-неудобна поза Иначе не знам точно колко най-дълго време съм лизал - някъде около час трябва да е, ама не знам точно, пък и зависи кога ме спре приятелката ми. Обикновено след втория оргазъм ме спира, защото клитора й става много чувствителен, но това става след около 20-30 минути обикновено

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    хахахах колко си брутална

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си