Някой да знае къде се продават плетени/шарени чанти,от тия дет са с една презрамка и стоят настрани,голяма колкото да ми побере тетрадките и учебниците..Търсих в нета,но не можах да намеря освен в мухоморка.По възможност да са плетени,но става и някфи подобнии http://www.muhomorka.biz/catalogue/t.../KIF_0065.html
И аз си търся..ама 30 лв не ми се дават за такъв парцал![]()
Поне толкова разбрах, че струват...
What you give is what you get!
По морето е пълно с такива![]()
Ти откъде си?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
ako si nqkyde po moreto..naistina ima mnogo takiva..samo tqra malk oda se poraztyrsi6..Az skoro si zeh takava..ama maika q zabolq glavata...27 lv dadah![]()
Защо не си направиш сама,ще стане
много по-хубава.Това си е най-обикновена чанта и не си
заслужава парите,които и` искат!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
а тъй! не че моята аз съм си я правила, ама пак си е хоум мейд.Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
а такива шарени вече имат доста хора... мисля, че съм виждала по индийските магазини.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
в малкия цум на Пиротска май имаше
Аз съм си правила чантине бих дала 30 кинта като мога да си направя.
Това лято по морето беше пълно с такива...18 лв бяха .На мен също много ми харесват и съжалявам че не си взех![]()
[ Bl0od ]
Хах, аз имам дясната, но всъщност е с две лица и от вътре е като ляватакакто и да е.Щом знаеш, къде има и ти харесва що не си вземеш.Аз я имам от доста време и дадох 25 лв. ...
май, странно как по морето не видях никъде такива. А плетени-отиваш в най-близкият магазин за прежда,купуваш си цветовете, които ти харесват, връчваш иглите на баба ти,показваш и формата в нета и готово
![]()
В индийските магазини.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...