- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- запознанство в чата ?!?
що е туй и има ли то почва у нас ?![]()
кажете ми според вас може ли да се започне връзка след това
аз съм малко скептично настроен
да. наистина ако човека отсреща е изкрен и не лъже може да бъде опознан обаче чата ... изобщо не му се виждат маниерите
хайде хора дето са се запознали с половинката така да пишат![]()
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
Няма значение къде са се запознали двамата. Важното е да не останат в чата.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Тази връзка, която сега приключи беше такава.Запознахме се в чата и бяхме заедно не много малко време.Та, наистина трябва човека срещу тел да е искрен, иначе няма да се получи нищо.
si4kite mi gadjeta bez 1 sa ot 4ata,ne vijdam ne6to lo6oПървоначално написано от lesstats
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Всичките ти гаджета ли? Че те колко са, бе?Първоначално написано от monityY
Пък и да, лошо няма, ама май не сте се задържали дълго с нито едно от тях...![]()
аами тъпо е...поне за мен..живия контакт си е друго нещо![]()
.!.
Za6to da ne bi ako ne sa ot 4ata da se zadurja po dulgo.. ebati misleneto imate,si4ko si zavisi ot 4oveka,dali sme se zapoznali po neta ili v reisa nqma zna4enieПървоначално написано от mid_get
P.P okolo 20tina gadjeta sum imala
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ami nqkoi ot vas s1s p1lno pravo sa skipti4no nastroeni za6toto vsi4ki sme 4uvali za iznasilvaniq,ubiistva i t.n po novinite no az li4no predi nqk1de dve sedmici izlqzoh s edno mom4e s koeto si pi6eh ot k1m mesec i se haresahme i posle se vidqhme o6te edin p1t i taka...!Taka 4e spored men ako ti se iska probvai no napravete sre6tata na po ojiveno mqsto v slu4ai 4e ne6tata ne6to se ob1rkat!Sega 6te si kaje6 kak da se ob1rkat az s1m mom4e ,no vse pak otnovo ti azvam...za vseki slu4ai
![]()
Az bqh s edin ot 4ata! i toi e mn qk , oba4e be6e izvraten i ima6e 600 abonati video ku*vi ;(
Testis unus,testis nullus...
винаги има изключения и тнт... запознавала съм се с такива от чата и наистина са по-различни от очакванията ми,но винаги са ми допадали
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Poddyrjam kontakt s edno momche ot veche pochti 3 godini pisah si 2 godini i posle se sreshnahme i sega ot 1 godina i 9 meseca sme zaedno i mnogo si se obichamezashto da e losho da se zapoznaesh s nqkoi ot chata ako ti haresva?! E da vqrno vseki si ima svoe mnenie no az ne vijdam nishto losho.Ima gi iznasilvaniqta , ubiistvata , trafika na deca i trqbva da podbirash s koi da pishesh.
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
mani ne pitai sa imam edno zapoznanstwo v 4ata deto mn ne znam kwo da go pravq demek az sam iskrena no pak nz dali tova koeto mi se kazva e istina i predpolagam 4e ne me laje mom4eto,no pak problema e pri men 4e twarde mn barza a vreme ima dostata4no.Pо vaprosa dali moje da sa6testwuva vrazka po neta moje 6oto sam inala i povqrvai mi be6e mn gotino 6ototo ne se okaza laja .Nadqvam se i pri teb da ne e laja i ako go iska6 davai kwo ti pre4i vinagi ima parvi pat :)uspeh4e
Tu es un r
Абе манете го тоя чат не разбрахте ли че това е само за забавление. Ае с някой познат можете да чатите. Ама с непознатите е само ей така за кеф. Не очаквайте нищо от чатове!
Nikoi ne e kazal che kato vlizash v chata i zadyljitelno trqbva da si namerish gadje.Az naprimer vlizam s nick-a mi i stavam ot kompiutyra i nick-a mi stoi tamПървоначално написано от Th3MaN
ne obicham da si pisha ama eto che i moq priqtel sym si go namerila ot chata i nesyjalqvam
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
Първоначално написано от krisi_pisi
Не съм казал че е не възможно казах да не очакват нещо. Щото има хора който влизат в чата с единствената цел да си хванат гадже.
E da syvsem otchaqnite otrepki koito nemogat da si hvanat gadje izvyn chata s edna duma otaikata na obshtestvoto.Az sym sreshtala za syjalenie i sym si pisala s bivsh zatvornikПървоначално написано от Th3MaN
koito umeeshe da si sluji s lyjite i mi razkazvashe kak se e sreshtal s hora ot internet i razbira se sa go odrqzvali :/ ne mi haresva mn mn toq chat
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
xaxa taq tema e perfectna za mene to4no sqneska izlizah s edno mom4e ot 4ata i mina perfectno daje toky 6to si ogovorihme vtora sre6ta...utre
![]()
tai 4e ima po4va ynas
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Стига сте писали глупости. Аз как с бившия се запознах в чата и изкарахме година и три месеца? То си личи кой е отчаян. А и момче, което се запознава с теб на улицата и веднага ти иска телефона, също е отчаяно.
Ili si go vpechetlila i te e haresaloПървоначално написано от Анонимко
ne vseki na ulicata e otchaqn
![]()
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
ам в днешно време си е напълно възможно.И какво странно има?Ненормалното е да 'имаш връзка' само в нета.Това е най-голямата неадекватщина.Един вид-ако тоя 'чат' е продължил с нормално,реално,социално общуване,то няма нищо странно![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
nqma ni6to lo6o v 4ata...
laf4e.. i ako ve4e horata si dopadnat se vijda6 na jivo.. i moji da stanat i gadjeta.. imala sym mn takiz slu4ai
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!