.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

запознанство в чата ?!?

що е туй и има ли то почва у нас ?
    кажете ми според вас може ли да се започне връзка след това
    аз съм малко скептично настроен
    да. наистина ако човека отсреща е изкрен и не лъже може да бъде опознан обаче чата ... изобщо не му се виждат маниерите
    хайде хора дето са се запознали с половинката така да пишат
    Жената има нужда от четири животни:
    Ягуар в гаража,
    Лисица в гардероба,
    Тигър в леглото
    и Магаре,което да плаща за всичко това

И все още сме заедно...
    Клик ми (:

Няма значение къде са се запознали двамата. Важното е да не останат в чата.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на koalka
    Тази връзка, която сега приключи беше такава.Запознахме се в чата и бяхме заедно не много малко време.Та, наистина трябва човека срещу тел да е искрен, иначе няма да се получи нищо.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тази връзка, която сега приключи беше такава.Запознахме се в чата и бяхме заедно не много малко време.Та, наистина трябва човека срещу тел да е искрен, иначе няма да се получи нищо.
    Що да няма... ще те лъже, ще те използва като му дойде времето и за него всичко се е получило
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: запознанство в чата ?!?

Цитирай Първоначално написано от lesstats
    да. наистина ако човека отсреща е изкрен и не лъже може да бъде опознан обаче чата ... изобщо не му се виждат маниерите
    si4kite mi gadjeta bez 1 sa ot 4ata,ne vijdam ne6to lo6o
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Всичките ти гаджета ли? Че те колко са, бе?
    Пък и да, лошо няма, ама май не сте се задържали дълго с нито едно от тях...

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    ти да не играeш dragonbg :^)

Град
    Непостоянно
    аами тъпо е...поне за мен..живия контакт си е друго нещо
    .!.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Всичките ти гаджета ли? Че те колко са, бе?
    Пък и да, лошо няма, ама май не сте се задържали дълго с нито едно от тях...
    Za6to da ne bi ako ne sa ot 4ata da se zadurja po dulgo.. ebati misleneto imate,si4ko si zavisi ot 4oveka,dali sme se zapoznali po neta ili v reisa nqma zna4enie

P.P okolo 20tina gadjeta sum imala
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Ami nqkoi ot vas s1s p1lno pravo sa skipti4no nastroeni za6toto vsi4ki sme 4uvali za iznasilvaniq,ubiistva i t.n po novinite no az li4no predi nqk1de dve sedmici izlqzoh s edno mom4e s koeto si pi6eh ot k1m mesec i se haresahme i posle se vidqhme o6te edin p1t i taka...!Taka 4e spored men ako ti se iska probvai no napravete sre6tata na po ojiveno mqsto v slu4ai 4e ne6tata ne6to se ob1rkat! Sega 6te si kaje6 kak da se ob1rkat az s1m mom4e ,no vse pak otnovo ti azvam...za vseki slu4ai

Az bqh s edin ot 4ata! i toi e mn qk , oba4e be6e izvraten i ima6e 600 abonati video ku*vi ;(
    Testis unus,testis nullus...

винаги има изключения и тнт... запознавала съм се с такива от чата и наистина са по-различни от очакванията ми,но винаги са ми допадали
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Poddyrjam kontakt s edno momche ot veche pochti 3 godini pisah si 2 godini i posle se sreshnahme i sega ot 1 godina i 9 meseca sme zaedno i mnogo si se obichame zashto da e losho da se zapoznaesh s nqkoi ot chata ako ti haresva?! E da vqrno vseki si ima svoe mnenie no az ne vijdam nishto losho.Ima gi iznasilvaniqta , ubiistvata , trafika na deca i trqbva da podbirash s koi da pishesh.
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Град
    sofia
    mani ne pitai sa imam edno zapoznanstwo v 4ata deto mn ne znam kwo da go pravq demek az sam iskrena no pak nz dali tova koeto mi se kazva e istina i predpolagam 4e ne me laje mom4eto,no pak problema e pri men 4e twarde mn barza a vreme ima dostata4no.Pо vaprosa dali moje da sa6testwuva vrazka po neta moje 6oto sam inala i povqrvai mi be6e mn gotino 6ototo ne se okaza laja .Nadqvam se i pri teb da ne e laja i ako go iska6 davai kwo ti pre4i vinagi ima parvi pat :)uspeh4e
    Tu es un r

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе манете го тоя чат не разбрахте ли че това е само за забавление. Ае с някой познат можете да чатите. Ама с непознатите е само ей така за кеф. Не очаквайте нищо от чатове!

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Не очаквайте нищо от чатове!
    Nikoi ne e kazal che kato vlizash v chata i zadyljitelno trqbva da si namerish gadje.Az naprimer vlizam s nick-a mi i stavam ot kompiutyra i nick-a mi stoi tam ne obicham da si pisha ama eto che i moq priqtel sym si go namerila ot chata i nesyjalqvam
    Приятелската обич казва:

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

- Jimi Hollemans -

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Nikoi ne e kazal che kato vlizash v chata i zadyljitelno trqbva da si namerish gadje.Az naprimer vlizam s nick-a mi i stavam ot kompiutyra i nick-a mi stoi tam ne obicham da si pisha ama eto che i moq priqtel sym si go namerila ot chata i nesyjalqvam

Не съм казал че е не възможно казах да не очакват нещо. Щото има хора който влизат в чата с единствената цел да си хванат гадже.

Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi

Не съм казал че е не възможно казах да не очакват нещо. Щото има хора който влизат в чата с единствената цел да си хванат гадже.
    E da syvsem otchaqnite otrepki koito nemogat da si hvanat gadje izvyn chata s edna duma otaikata na obshtestvoto.Az sym sreshtala za syjalenie i sym si pisala s bivsh zatvornik koito umeeshe da si sluji s lyjite i mi razkazvashe kak se e sreshtal s hora ot internet i razbira se sa go odrqzvali :/ ne mi haresva mn mn toq chat
    Приятелската обич казва:

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

- Jimi Hollemans -

Град
    sf-to
    xaxa taq tema e perfectna za mene to4no sq neska izlizah s edno mom4e ot 4ata i mina perfectno daje toky 6to si ogovorihme vtora sre6ta...utre tai 4e ima po4va ynas
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Guest
    Стига сте писали глупости. Аз как с бившия се запознах в чата и изкарахме година и три месеца? То си личи кой е отчаян. А и момче, което се запознава с теб на улицата и веднага ти иска телефона, също е отчаяно.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А и момче, което се запознава с теб на улицата и веднага ти иска телефона, също е отчаяно.
    Ili si go vpechetlila i te e haresalo ne vseki na ulicata e otchaqn
    Приятелската обич казва:

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

- Jimi Hollemans -

Супер фен
    Връзка от чаа точно нямам,ама си го видях на живо и си го харесах .... после го намерих в чата и от там тръгна всичко .... връзката траеше 2 седмици ... очевидно беше
    Обичам те <3 !!!

ам в днешно време си е напълно възможно.И какво странно има?Ненормалното е да 'имаш връзка' само в нета.Това е най-голямата неадекватщина.Един вид-ако тоя 'чат' е продължил с нормално,реално,социално общуване,то няма нищо странно
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

nqma ni6to lo6o v 4ata...
    laf4e.. i ako ve4e horata si dopadnat se vijda6 na jivo.. i moji da stanat i gadjeta.. imala sym mn takiz slu4ai
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си