.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Mimentseto
    Guest

Изрусяване на косата

Моята коса е тъмно кестенява, а искам да си я боядисам в русо,но ей-така да я боядисам няма да стане,защото косата ми е тъмна.Знам,че преди това трябва да си я изсветля с кислородна вода,но незнам точно как става,изобщо си нямам на представа какво трябва да правя.ПЛС кажете ми каква по-точно е процедурата......ааа и още нещо......каква боя да използвам,по-точно кажете ми каква марка да си купя,защото не ги знам,препоръчайте ми някоя,каято ще ми запази цвета за по-дълго,някоя по-качествена.Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    с кислородна вода ли кой ти я каза таз глупост..
    трябва с блондор ..
    а за марка боя бих ти препоръчала лореал или гарниер
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

di
    Guest
    Отиди задължително на фризьор поне първия път, иначе на нищо няма да заприличаш!

амиии мила и аз съм така като теб ама вече се боядисах и да ти кажа първия път ена фр ме боядисва и бес кислородна вода си стана даже не беше рижаво ама после се боядисах 2ри път и ся да ти кажа съжалявам дето сам се боядисвала щот косата ми е страшно истощена...ся нз кво да я прая щото вече ф корените се показа кестенявото ..
    Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от fuklichka
    амиии мила и аз съм така като теб ама вече се боядисах и да ти кажа първия път ена фр ме боядисва и бес кислородна вода си стана даже не беше рижаво ама после се боядисах 2ри път и ся да ти кажа съжалявам дето сам се боядисвала щот косата ми е страшно истощена...ся нз кво да я прая щото вече ф корените се показа кестенявото ..
    боядисвай си само корените!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Mimentseto
    Guest
    a kakvo e tva blondor i ot kade moga da si go kypq?struva li skypo?

Град
    Plovdiv
    аз я изрусявам със обезцветител /или супра/ и после с боя...

Град
    malko tarnovo
    супраааа само тва е спасението
    {}

i ot kade moje da se kupi supra?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Po-dobre pyrvia pyt da ti go napravi frizior, no vse pak reshenieto si e tvoe. Trqbva da q obezcvetish s perhidrol, inache shte stane rijavo, zavisi kolko ti e tymna kosata de. I si vzemi boq na Loreal naprimer, koqto da ti shtadi kosata, inache mnogo shte se izstoshti i nqma da prilichash na nishto.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си