- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изрусяване на косата
Моята коса е тъмно кестенява, а искам да си я боядисам в русо,но ей-така да я боядисам няма да стане,защото косата ми е тъмна.Знам,че преди това трябва да си я изсветля с кислородна вода,но незнам точно как става,изобщо си нямам на представа какво трябва да правя.ПЛС кажете ми каква по-точно е процедурата......ааа и още нещо......каква боя да използвам,по-точно кажете ми каква марка да си купя,защото не ги знам,препоръчайте ми някоя,каято ще ми запази цвета за по-дълго,някоя по-качествена.Благодаря предварително!
с кислородна вода ли кой ти я каза таз глупост..
трябва с блондор ..
а за марка боя бих ти препоръчала лореал или гарниер
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Отиди задължително на фризьор поне първия път, иначе на нищо няма да заприличаш!
амиии мила и аз съм така като теб ама вече се боядисах и да ти кажа първия път ена фр ме боядисва и бес кислородна вода си стана даже не беше рижавоама после се боядисах 2ри път и ся да ти кажа съжалявам дето сам се боядисвала щот косата ми е страшно истощена...ся нз кво да я прая щото вече ф корените се показа кестенявото ..
Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!
боядисвай си само корените!Първоначално написано от fuklichka
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
a kakvo e tva blondor i ot kade moga da si go kypq?struva li skypo?
аз я изрусявам със обезцветител /или супра/ и после с боя...
супраааа само тва е спасението
{}
i ot kade moje da se kupi supra?
Po-dobre pyrvia pyt da ti go napravi frizior, no vse pak reshenieto si e tvoe. Trqbva da q obezcvetish s perhidrol, inache shte stane rijavo, zavisi kolko ti e tymna kosata de. I si vzemi boq na Loreal naprimer, koqto da ti shtadi kosata, inache mnogo shte se izstoshti i nqma da prilichash na nishto.